• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Ay sende böyle söyleyip durma mini sinirlerim bozuluyor gerçekten :KK43:

Ne ihalesi yahu :KK43:

Annen ne dedi ki

Yavrum dikkat et oralar karışık ,adam kaçırıyorlar ,öldürüyorlar v.s demiş.Ne var bunda.

Adam annen beni önemsiyor deyip sevineceği yerde ona süprüntü v.s demediğini bırakmamış :sinirli:

Birde ilkokul seviyesine inemem v.s diye aşağılamış

Sen ve annen yüzde yüz haklısınız.

Nasıl ağzı iyi laf yapıyor nasıl psikolojik eziyet ediyorsa önceden resmen sindirmiş acaba annemmi hatalıydı dedirtmiş...kadının bir suçu yok halbuki
Kavga ederken hep sindirir beni bende salak salak kendimi sorgularim böyle.ilkokul seviyesini yazmış senin ruyanda goremeyecegin yerlere ruyanda goremeyecegin kişilerle gidiyorum yazmis

Biz kadinlar hep bogle ugrasmak zorundamiyiz acaba anlamiyorum eslerimizle ugrasicaz derken biz bizden haberimiz yok ben de evi terk etim bende ayrilmayi dusunuyorum olmiyacagini anliyotum artik. Allah yardomcimiz olsun
Amin allah bizim gibi uğraşanlara güç sabır versin

Asla kendinde kusur aramaz öz eleştiri yapmaz .zaten annemler hareketlerinin farkindalardi evime fazla gelip gitmezlerdi.annem bugun senin hatrin ıçin idare ediyordum artık muhatap olamam dedi .ne dese ne yapsa haklı zaten annemin numarasını değiştirmek istiyorum kimseyle konusmamasi için. Eşim bir de içini doktukten sonra annemi What s up ta tan engellemiş cevap yazmasina fırsat vermeden nasıl bir günaha girdimki bunları görüyorum bilmiyorum.
Hiç öyle düşünme, bazen bazı şeyleri yaşamamız gerekir, bunun iyi veya kötü insan olmayla alakası yok, senin kötü sandığın yaşanan bu olaylarda bile belki de bir hayır var, şu an farkında değilsin ama ileri de anlarsın, hem bak yazında ne demişsin yurtdışından gelince bebek tedavisine başlayacakmışsınız, birde şöyle düşün ya bunlar olmasaydı, bebeğiniz olsaydı, bebek sonrası ayrılsaydın, ömür boyu onla bağın olacaktı mecburen, bebeği kullanacaktı belki de.
Ne kendini suçla, ne de günah mı işledim diye düşün, insanız başımıza herşey gelebiliyor, yaşamayacağımızı zannettiklerimizi de yaşayabiliyoruz, bunların hepsi bize hayat tecrübesi kazandırıyor, olgunlaştırıyor, daha büyük hatalar yapmamıza engel oluyor.

Anneniz kotu bisey dememis ki diudugunu sizinle paylasmis onlar nasil kelimeler esiniz cok cirkinlesmis cok üzüldüm canim herşey gönlünce olsun bundan sonra.

Sağolun inşallah.O konuştukça annem çok mu hatalı diye düşünüyorum hep
Anneniz iyilik edip aramış bir büyük olarak evladı yerine sayarak birkaç tavsiye de bulunmuş onun can güvenliğini düşünerek tabi yaranamamış iyilik bilmeyen insanla uğraşması çok zor ileride belki düzelir diyeceğim ama çok fedakarlık yapmak gerekiyor tabi yıpraran siz olursunuz çocuk yoksa kıymet bilmeyen biriyse çok da fedakarlık yapmak gerekir mi işin uzmanı bir psikologdan yardım almak gerek Allah yardımcınız olsun

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
Allah sana hayırlısını nasip etsin en doğrusunu o bilir. Fakat bir ilişki de saygısızlık varsa o zaten bitmiş bir ilişkidir. Dilerim hakkında hayırlısı olur..

Benim tavsiyem su saatten sonra karsi tarafla asla muhatap olmayin. Cunku her sekilde cirkefe yatacaklar. Sizi gectim annenizin de daha fazla yipranmamasi icin bunu yapin. Siz davanizi acin onlardan da kimseyle gorusmeyin. Mahkemeye de derdinizi anlatip hakaretle ilgili de sikayetinizi yaptiktan sonra bosanirsiniz zaten.

Gorusseniz ne olacak? Barisma ihtimali var mi, yok. Oglum boyle biri falan diye anasina aciklama yapsan ne degisecek? Belki annenizi suclayacak. Belki koz olarak kullanacak bir sey bulacaklar. Sadece yiprandiginizla kalacaksiniz. Mesajlari gosterme diyebilen biriyle niye muhatap oluyorsunuz ki. Gozlerinde annenizin azicik degeri olsa o sekilde bir teklif edemezdi.

Ne işin var kv ile,bosanacaksan gerek yok, ha yok adamın sınırlarını ne kadar zorlayacagini merak ediyosan iyice paramparça olmaya meraklı isen görüş annesiyle bir dolu laf kalabalığı olsun,yapılanı ufak bişey göstermeye çalışsın sonra o da topu annene atsın delirdiğinle kal, senin yapacağın hem boşanma ve hakaret davası açmak elbette canının kıymetini biliyosan

ilkokul seviyesini yazmış senin ruyanda goremeyecegin yerlere ruyanda goremeyecegin kişilerle gidiyorum yazmis
Haspaaaaaammm! Allah onun balonunu bi güzel patlatacak, insanlıktan edepten nasibini almamış zavallı, bu kafayla hakiki mutluluğu ve huzuru ömür boyu bulamayacak.

Annen kötü birsey dememıs ki...
Eşin saldırmak için yer aramış

Bir anneye bu şekilde konuşulmaz ya ayıp.Kendini matah bir b.. sanan bu adamlardan nefret ediyorum.Böyle adamlarada hep sizin gibi sakin tabiatlı bayanlar denk geliyor ona üzülüyorum.Daha öncede yazmıştım böyle adamlara çocuk doğurmayın kökleri kurusun.Yok olsun gtsinler.Bu adamdan çocuğunuzun olmamasına çok sevindim.Allah daha iyisiyle karşılaştırsın.

Olmaz... Eşin buysa eğer bin kere deneseniz olmaz.. Değişmez canım. Benim anneme de söylense bu laflar çok yara alırdım emin ol.. Ne var bunda? Kadın, kendine dikkat et, demek istemiş.. Ne var yani bunda??? Rahmetli büyüklerim bizi hep böyle işledi küçükken. ''Eğer evlendiğinizde kocanız kötü çıkarsa, sakın iyi olacak diye beklemeyin. Kimsenin ağzına bakmayın boşanın, koca kahrı çekmeyin'' derlerdi. Gerçekten böyle, can çıkıyor ama huy çıkmıyor işte.
Dilekçen artık işleme konsun ve varsa böyle bir imkanın boşan. Ben sana olan duygularından da şüpheliyim. Seni sevse, bu denli incitebilir mi???

eşin ne p...lik herifmiş hadsiz densiz
yolla gitsin su utanmaz arlanmazı
annene nasıl bunları diyebilir
fesat pis düşünceli
hemde düşüncesiz aileni takmıyor bile
bırak gitsin sunu bogulsun kokuk yasamında

Oralar tehlikeli yerler, aman kendine dikkat et evladım demesi ne kadar zoruna gitmiş paşazadenin! Vay anasını sayın seyirciler. Öbür konularınızı bilmiyorum ama bu da buz dağının zirve noktasıdır herhalde. Böyle herşeyde sizi suçlamak, herşeyde size ve ailenize nefret kusmak gibi huyları var sanırım. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Eşinizin sanırım ailenizle tamamen bağlarını koparmak istiyordu.
Çünkü annenizin söylediğinde hiç bir şey yok.
Umarım kararınız hakkınızda hayırlı olur.

Back
X