Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Insan kendine yapilani bi sekilde hazmediyor ama ailesine yapilani hazmedemiyor
Ben eski esim ve senin esin gibeleri aile terbiyesi alamamis hasta varliklar goruyorum ve boyle insanlarin eninde sonunda layigini bulacaklarina inanyorum
amin inşallah kesinlikle hasta ruhlu insanlar gerçekten bosanirsam feministligin dibinde olurum artık kimseye guvenim yok eşime sonsuz guvenmistim malesef bütün hayallerimi güzel hayatimi çaldı benden birde kızım var benim bu yüZden bosanamiyorum bu is olursa ama bütün sabrımı kusucam hemen ayrı eve çıkıcam nefret ediyorum ondan

Onun annesinden hoslanmamamin sebebi surekli hayatimin icinde olmasiydi benim ailem hic bir zaman hayatima mudahil olmadi.
Annem bana kalirsa hatali degildi ama hatali dahi olsa kendinden yasca buyuk birine bu sekilde davranmak dogru degildi siz kendi annenize yapilsa da bu sekilde dusunebilecek misiniz cok merak ediyorum.ayrica bu bizim yasadigimiz ilk olay deil bu konu patlama noktasi oldu annemin yuzunden bisey oldugu yok cok sukur

bende sonsuz guvendim bi suru hayal kurdum ama hepsi bosmus.sorunlarin neler bilmiyorum ama kizin mutsuz bi anne ile buyiyecegine guclu bi anne ile.buyusun

Insan kendine yapilani bi sekilde hazmediyor ama ailesine yapilani hazmedemiyor
Ben eski esim ve senin esin gibeleri aile terbiyesi alamamis hasta varliklar goruyorum ve boyle insanlarin eninde sonunda layigini bulacaklarina inanyorum
Konularini okurdum ama hic yorum yapmamistim
Hakkinda hayirlisi olsun Allah kalbine ferahlik versin bundan sonra guzel insanlarla karsilas naif birisin yazdiklarindan anladigim
Ben isin bu asamaya gelmesinde bu kadar cabuk bitmesine sasirdim minnie hani yol belliydi bas bas bagiriyoduda senin mandiralik yanasmaz diye dusunmustum
Bana sanki is ciddiye binince cirkeflesir birakmaz yalvarir yakarir gibi geliyordu
En azindan annene yaptigi hadsizligin farkina varmis ki geri donusu olmayacagini anlayip cirkefe yatmamis
Cok mutlu olacagin kapilarin acilmasina vesiledir belki bu ayrilik

bende sonsuz guvendim bi suru hayal kurdum ama hepsi bosmus.sorunlarin neler bilmiyorum ama kizin mutsuz bi anne ile buyiyecegine guclu bi anne ile.buyusun
aynen öyle eskiden bebek dogmadan önce yine iyi özellikleri vardı simdi hic kalmadı hep ben alttan alırsam biraz iyi gibi oluyor bu iş için bebeğimi bir süre görmemeye katlanicam eğer işe kabul edilirsem tabi ki ben 2 saat görmeyim huzursuz olurum ama onun için yapmak zorundayım iyiki bebeğin olmamış yaşı dert etme inşallah öyle erkek varmi umudum yok ama iyi biri çıkar karşına ve anne olursun hayırlısıyla

Amin cok sagol .
Yalvarma yakarma kismini bi onceki ayrilmamizda yasamistik aslinda .yoksa o hatasini falan anlamaz o da tukenmistir belki o da isteksizlesmistir artik bilemiyorum.

hep alttan almak hic biseye ses cikaramamak insani yoran kisiligini zedeleyen bi olay kendimden biliyorum ise girme imkanim varsa gir en azindan elinde gucun olsun sonra karar verirsin ne yapacagina

nasılsın minnie ?
eski kv ayrılmanızı kutlasın şimdi. oğluşuyla otursun çıkmasın o evden.

sen de çok güzel günler gör inşallah

nasılsın minnie ?
eski kv ayrılmanızı kutlasın şimdi. oğluşuyla otursun çıkmasın o evden.

sen de çok güzel günler gör inşallah
Daha iyiyim galiba iş bakiyorum burada yasamak istrmiyorum artik uzaklasmak istiyorum.
K.v napiyor esim ne yapiyor detaylu bilmiyorum ama orada oturan arkadaslrim eski esimin halen bizim evde yasadigini soyluyor kosmamıs yani anaciginin kollarina

gerizekalı.
evliyken anam anam.
bekarken ana yok sanki.

inşallah gönlüne göre iş bulursun canım.

anasının dibinden ayrılmayan adam, şimdi anasından ayrı evdemi oturuyo. bunların tek amacı sana çile çektirmekti heralde. fırsatını bulmuşlar yaşasalar ya koyun koyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…