Ben o lafların onda birini etsem beni mahveden yerlerde sürükler eminimEşinin ağzından pislik akıyor resmen. İğrendim. Kimsenin annesine böyle saygısızlık yapılamaz kaldı ki ortada onu haklı çıkaracak bişey de yok. Sen bu laflarin onda birini ona söylesen dünyayı başına yikardi emin ol. can çıkar huy çıkmazmis. Bence doğru bı karar vermişsin. geçmiş olsun.
Haklı çıktınız ama benim acabam kalmadı. Tam yoluna soktuk düzelttik dedim ama yanılmışımtekrar barışarak kendini boşuna üzceksin demiştim,inşallah kararın kesin olur bu sefer
Yok dönmem denedim ve olmadi güya tedaviye baslayacaktik düzeldiğini zannettim ama yanildim annemin hatası çok mu buyukBarışmanız zaten hataydı. Umarım tekrar dönmezsiniz.
Üzülüyor zaten mecbur söyledim ama.suclanmasini geciktirecek bi durum yokAnnene söyleme bari böyle olduğunu
Üzülür kadın
Sağolun inşallah.O konuştukça annem çok mu hatalı diye düşünüyorum hepHatırlıyorum konularınızı.
Eşinizin kalbi de pek temiz değil malesef.
Hayırlısı olsun sizin için, düzelecekse de bir an önce, bozulacaksa da bir an önce...
Yok dönmem denedim ve olmadi güya tedaviye baslayacaktik düzeldiğini zannettim ama yanildim annemin hatası çok mu buyuk
O son şans gerçekten son şanstı kaldı ki annemin büyük bi suçu yok yetti dedim artikBir daha son şans diyip dönmeyeceksin değil mi?
Bilemem kıskanıyor olabilir tabi .beni çok yipratti annemden nefret ediyormusEşiniz kıskanç, ciddiyim ailenizi kıskanıyor.
Evli değilim. İyi ya da kötü yaptınız diyemem ama sakın ailenizi ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?