• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Bu arada bundan bir ay önce yeğenim oldu eşim hastaneye gelmedi telefonla tebrik etti sonra ablamllarin evlerine gittik bebeği görmeye bebeğin.doğduğu gün aşağıya beni almaya gelse de yukarı çıkmayacağını söyledi. Bebek doğmadan bi gün öncede kavga çıkardı bana yalama başkalarının mutluluğunun maşasi ded
En dogru karari vermissiniz. Boyle bi adamdan baba falan olmaz bence

Ya sen ya annen illaki birinize fatura kesecekti bunlar, çünkü bunlarda acaba biz hatalı mıydık diyecek idrak yok, kocaman bir ego var, mevzu bu olmasa başka nedenden kavga etseniz o zamanda sen suçlu çıkacaktın
Çok doğru söylüyorsun annen yüzünden de kavga ettik diyorum ne zaman diyor misilleme yapma senin annenle benimki bir mi diyor

Minnie. Senin konularını biliyorum. En doğrusu senin için. Bu adamdan bir cacık olmaz. O kadar diyeyim sana.

Minnie. Senin konularını biliyorum. En doğrusu senin için. Bu adamdan bir cacık olmaz. O kadar diyeyim sana.
Doğru bi cacık olmuyor hep başa satıyoruz üstelik tek cekistigi kişi ben ve annem değil erkek kardeşi ile küs uğraştığı bi iş vardı ondan da ihraç etmek üzereler

Sağolun inşallah.O konuştukça annem çok mu hatalı diye düşünüyorum hep

hala bunu düşünüyorsanız geri dönersiniz
kendine dikkat et demek ne zaman kötü bir şey oldu
ben kardeslerimi üniversite sehirlerine yollarken aman şurda şu burda bu oldu dikkatli olun diyorum hata mi bu şimdi

hala bunu düşünüyorsanız geri dönersiniz
kendine dikkat et demek ne zaman kötü bir şey oldu
ben kardeslerimi üniversite sehirlerine yollarken aman şurda şu burda bu oldu dikkatli olun diyorum hata mi bu şimdi
Yok çok yıprandım düşünmüyorum artık .annem sadece insanlar kayboluyor hiç yoluna ölüyorlar demiş bu abarttı önce dalga geçti sanki çok biliyor gibi dedi bende niye dalga geçiyorsun dedim bu seferde taştı kopurdu

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
Annen kotu ya da yanlis bir şey söylememiş. Her annenin yapacagi uyarilari yapmis. Ben her yola cikisimda halen annem ayni şekilde bin turlu uyarir. Yani annenin tutumu bir anne olarak hic yanlis değil. Birak kiskanmayi tam tersi esin olacak o adami düşündüğünden söylemiş. Anneme süprüntü diyen insanin askindan Ölsem karisi olarak kalmam. Kesinlikle de kararindan dönme derim.

Valla çok güzel tanimlamissin sağol .ısrarla annen şöyle cahil böyle kara kalpli düşüncesiz deyip duruyor
Eski konularınızı da iyi biliyorum.
Benim lügatımdaki cahil insan tanımı tam anlamıyla eşiniz,annenize bu şekilde saydırmak onun ne haddine?
İnsan düşmanın yüzüne bu şekilde annesi hakkında sıralayıp saydıramazken,bu adam sizin nasıl hayat arkadaşınız olabilir ki?
Üzüldüm,çabanız çabalamalarınıza üzüldüm,keşke değseymiş.
Yazık gerçekten.

Annen kotu ya da yanlis bir şey söylememiş. Her annenin yapacagi uyarilari yapmis. Ben her yola cikisimda halen annem ayni şekilde bin turlu uyarir. Yani annenin tutumu bir anne olarak hic yanlis değil. Birak kiskanmayi tam tersi esin olacak o adami düşündüğünden söylemiş. Anneme süprüntü diyen insanin askindan Ölsem karisi olarak kalmam. Kesinlikle de kararindan dönme derim.
Ona göre onun kafası karissin yola çıkmadan önce kendisini kötü hissetsin diye yapmış ya kötü kalpli imiş ya cahil

Ben bu karari ömür boyunca anne olamamak pahasina verdim yaşım ve durumum geregi vakit kaybetmemem gerekiyor

hiç öyle düşünmeyin
bence bu adamdan olmaması hayirliydi zaten
ve ben bu konuda Allah in bir bildiği olduğunu düşünüyorum başka kişilerin konularında da düşünmüştüm ve genellikle öyle çıkıyor
inşallah o kişi karşınıza çıkar ve mutlu huzurlu çocuklu yuvaniz olur

Doğru bi cacık olmuyor hep başa satıyoruz üstelik tek cekistigi kişi ben ve annem değil erkek kardeşi ile küs uğraştığı bi iş vardı ondan da ihraç etmek üzereler
Senin Ex te kvde de bir acayip. Eşin fazla fazla fazla ana kuzusu. Öyle böyle değil. Senin ailen olmasın ama onun ailesi sürekli hayatınızda olsun istiyor. Anası da ondan yüz buluyor zaten. Bu adam olmamış minnie. Diğer konuyu hiç kafana takma. Bu adamdan iyiki çocuğun olmamış. Muhakkak hayatına biri girecek. Ondan olur bebeğin inşallah. Sen önce şu pislikten kurtulmaya bak derim ben.

Back
X