• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Eski konularınızı da iyi biliyorum.
Benim lügatımdaki cahil insan tanımı tam anlamıyla eşiniz,annenize bu şekilde saydırmak onun ne haddine?
İnsan düşmanın yüzüne bu şekilde annesi hakkında sıralayıp saydıramazken,bu adam sizin nasıl hayat arkadaşınız olabilir ki?
Üzüldüm,çabanız çabalamalarınıza üzüldüm,keşke değseymiş.
Yazık gerçekten.
degmedi gerçektende emeklerine iyi niyetime üzülüyorum. Onun annesi ile bi düşüncesi vardır millet bizi kıskanıyor yada nazar deydiriyor diye mantık bu bazen cidden komik kaçıyor

hiç öyle düşünmeyin
bence bu adamdan olmaması hayirliydi zaten
ve ben bu konuda Allah in bir bildiği olduğunu düşünüyorum başka kişilerin konularında da düşünmüştüm ve genellikle öyle çıkıyor
inşallah o kişi karşınıza çıkar ve mutlu huzurlu çocuklu yuvaniz olur

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, Allah evlenmeden işaretler yollamış kişiler dikkate almamış, ama yine de Allah diyor ki kulum senin yanındayım sana bu adamdan evlat vermiyorum, kişiler bunu şer sanıyo ama aslında hayır

Annem bana hala ilk kez girdiğin ortamlarda açık içecek içme der, 31 yaşında insanım, saf bi tipte değilim ama annem artık nasıl görüyorsa...eşim polis ona da der, kv de der,annelik böyle bişey
Anlamıyor işte onun ailesi böyle şeyleri onu tedirgin etmemek adına soylemiyormus.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, Allah evlenmeden işaretler yollamış kişiler dikkate almamış, ama yine de Allah diyor ki kulum senin yanındayım sana bu adamdan evlat vermiyorum, kişiler bunu şer sanıyo ama aslında hayır
Doğru söylüyorsun bu bi işaret ama üzülüyorum elimde olmadan .zaten cinsel anlamda da tuhaflıklar var neresinden baksam elinde kalıyor bu adam

Umarim bundan sonrası hayatınız güzel olur karşınıza babalıgi hakedecek size annelik hissini yaşatacak insan gibi biri cikar.

Doğru söylüyorsun bu bi işaret ama üzülüyorum elimde olmadan .zaten cinsel anlamda da tuhaflıklar var neresinden baksam elinde kalıyor bu adam

Annesiyle olan hastalıklı ilişkisinden kaynaklı olabilir, uzman değilim ama bu tip şeyleri olabiliyormus oedipus kompleksi miydi neydi onu sağlıklı asamayan erkeklerde cinsel sıkıntılara daha sık rastlaniyormus

annenin ne suçu var anlamadım, bütün anneler çocukları yurtdışına çıkacağı zaman tedirgin olur, peşpeşe uyarılar sıralar, annenin umrunda olmasa banane derdi ya da hiç aramazdı, kibarlık etmiş annelik etmiş suçlu olmuş
tabii bence bahane bu, annenden nefret ettiği için buluttan nem kapmış

sanırım tüm ailenden nefret ediyor, bi bebek doğmuş yaw, bi güzellik bi can... insan tanışmaya can atar, yukarı çıkmam diye atar yapacağına, üstelik senin sevinmene de tahammülü yok, resmen sevincinin mutluluğunun katili... insan tabii ki sadece kendi için mutlu olmaz başkaları için de mutlu olur ki, mutluluk paylaşılsın çoğalsın

yani ikinizde birbirinizin annesiyle görüşmeyin diyeceğim de, birbirinizi de o kadar sevmiyorsunuz gibi

hayırlısı olsun, 32 geç bir yaş değil, umutsuz olma bebek için...

Annesiyle olan hastalıklı ilişkisinden kaynaklı olabilir, uzman değilim ama bu tip şeyleri olabiliyormus oedipus kompleksi miydi neydi onu sağlıklı asamayan erkeklerde cinsel sıkıntılara daha sık rastlaniyormus
Bilemiyorum oidipus kompleksini bende okudum doğumla beraber başlıyormuş. Başından beri normal bi cinsel hayatımızda olmadı

Bilemiyorum oidipus kompleksini bende okudum doğumla beraber başlıyormuş. Başından beri normal bi cinsel hayatımızda olmadı

Anne olmak için tek şansın bu adam değil yeniden evlenip sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsin günümüzde evlenme yaşı 30lara kayıyo zaten

annenin ne suçu var anlamadım, bütün anneler çocukları yurtdışına çıkacağı zaman tedirgin olur, peşpeşe uyarılar sıralar, annenin umrunda olmasa banane derdi ya da hiç aramazdı, kibarlık etmiş annelik etmiş suçlu olmuş
tabii bence bahane bu, annenden nefret ettiği için buluttan nem kapmış

sanırım tüm ailenden nefret ediyor, bi bebek doğmuş yaw, bi güzellik bi can... insan tanışmaya can atar, yukarı çıkmam diye atar yapacağına, üstelik senin sevinmene de tahammülü yok, resmen sevincinin mutluluğunun katili... insan tabii ki sadece kendi için mutlu olmaz başkaları için de mutlu olur ki, mutluluk paylaşılsın çoğalsın

yani ikinizde birbirinizin annesiyle görüşmeyin diyeceğim de, birbirinizi de o kadar sevmiyorsunuz gibi

hayırlısı olsun, 32 geç bir yaş değil, umutsuz olma bebek için...
Evet benim ailemle mutluluk yaşamama tahammülü yok doğumdan bi gün önce burnumdan getirdi başkalarının yalakasi mutluluğunun maşasi eziksin her zaman ikinci plandasin dedi. Ikimiz ailesi ile görüşmeden sağlıklı bi ilişki olacağına inanmıyorum gerilim daha çok artar .Bebek konusunda hastalığım var ondan tedirginim

hayır bi de annen gerçekten cahil bi insan da olabilir, yani çoğumuzun annesi ordinaryus prof değildir sanırım, ama bu cahil sanki çok biliyo diye dalga geçmesini hakir görmesini gerektirmiyor, sağol anne der kapatır telefonu normal bi insan, yani vır vır cahildi öyleydi böyleydi diye konuşmaz.. sonuçta önemli olan niyet cahil olsun olmasın.. valla çoğu cahil denilen annede, kültürlüleri cebinden çıkarır insanlıkta bu arada...

Anne olmak için tek şansın bu adam değil yeniden evlenip sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsin günümüzde evlenme yaşı 30lara kayıyo zaten
Tedirgin olma nedenim iki kez ameliyat geçirmem dr lar zaman kaybetme dedi çok bile kaybettim ama artik kaderimde ne varsa razi olmak zorundayim

Tedirgin olma nedenim iki kez ameliyat geçirmem dr lar zaman kaybetme dedi çok bile kaybettim ama artik kaderimde ne varsa razi olmak zorundayim

Orası hiç belli olmaz, doktorlara saygım sonsuz ama herşey modern tıp değil,olan olmayan herseyin bir sebebi vardır ben böyle düşünüyorum

hayır bi de annen gerçekten cahil bi insan da olabilir, yani çoğumuzun annesi ordinaryus prof değildir sanırım, ama bu cahil sanki çok biliyo diye dalga geçmesini hakir görmesini gerektirmiyor, sağol anne der kapatır telefonu normal bi insan, yani vır vır cahildi öyleydi böyleydi diye konuşmaz.. sonuçta önemli olan niyet cahil olsun olmasın.. valla çoğu cahil denilen annede, kültürlüleri cebinden çıkarır insanlıkta bu arada...
Annem sosyal akıllı bi kadindir cahil falan degildir kaldiki cahil olsa kaç yazar benim annem o bu kadar hakareti haketmiyor. Önce güldü ben yarım saat sonra falan neden dalga geçiyorsun olmayan şeyler degil tv de izliyoruz dedim kopurdu

Annem sosyal akıllı bi kadindir cahil falan degildir kaldiki cahil olsa kaç yazar benim annem o bu kadar hakareti haketmiyor. Önce güldü ben yarım saat sonra falan neden dalga geçiyorsun olmayan şeyler degil tv de izliyoruz dedim kopurdu

kesinlikle haklısın, bence eşin sana ettiği ve annene ettiği hakaretler kendisi, yani ezik olan kendisi bence, ve bence oldukça da kıskanç bi insan, resmen ailedeki bebek mutluluğunu kıskanmış, nasıl çomak soksam diye dört dönmüş

Anneannemler çok yeliktin başına gelecek var derler,yelikme şımarmak demekmiş eşine demek lazım

Back
X