• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.540
10.005
773
Ankara
Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler

Bu arada bundan bir ay önce yeğenim oldu eşim hastaneye gelmedi telefonla tebrik etti sonra ablamllarin evlerine gittik bebeği görmeye bebeğin.doğduğu gün aşağıya beni almaya gelse de yukarı çıkmayacağını söyledi. Bebek doğmadan bi gün öncede kavga çıkardı bana yalama başkalarının mutluluğunun maşasi ded

Eşinin ağzından pislik akıyor resmen. İğrendim. Kimsenin annesine böyle saygısızlık yapılamaz kaldı ki ortada onu haklı çıkaracak bişey de yok. Sen bu laflarin onda birini ona söylesen dünyayı başına yikardi emin ol. can çıkar huy çıkmazmis. Bence doğru bı karar vermişsin. geçmiş olsun.

Eşinin ağzından pislik akıyor resmen. İğrendim. Kimsenin annesine böyle saygısızlık yapılamaz kaldı ki ortada onu haklı çıkaracak bişey de yok. Sen bu laflarin onda birini ona söylesen dünyayı başına yikardi emin ol. can çıkar huy çıkmazmis. Bence doğru bı karar vermişsin. geçmiş olsun.
Ben o lafların onda birini etsem beni mahveden yerlerde sürükler eminim

Bence anneni bukadar ezmesine izin verme ne olursa olsun o senin annen ve saygi duymak zorunda. çok üzüldüm çok kötü sozler söylemiş . bu erkekler hep kız anneleriyle skntili olur kız annesi hep suçlu görülür . üzülmeyin doğru karar vermişsiniz.

Eski konunu bilmiyorum.
Cok uzuldm bir yuvanin yikilmasi kolay degil.
Ama dedgi laflar da yenilir yutulur cinsten degilmis
Olmuyorsa olmuyordur canim, bitecekse cocuk olmadan bitmesi daha iyi. Sonra daha zor olur.
Hakkinda hayrlisi

Back
X