• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
Ewet sen onun annesine yapsaydin ne olurdu..iyi yapiyorsun ayrilmakla tabiki kolay degil ama onada degmezmis boswer.bnde ayrilma asamasindayim cok zor ama bu adamlada zor baksana kardesim

Ewet sen onun annesine yapsaydin ne olurdu..iyi yapiyorsun ayrilmakla tabiki kolay degil ama onada degmezmis boswer.bnde ayrilma asamasindayim cok zor ama bu adamlada zor baksana kardesim
Allah sana da yardımcı olsun.bazı şeyler zor olsada yolunda gitmesede ayrılmak ev dağıtmak zor bi olay

Valla ben takdir ettim sizi. En son burada bir uye annesiyle esi arasinda kalmis ve annesine hakaret eden adami savunuyordu "annem de oyle demeyecekti" diyerek. Hala aklima geldikce kadinlar neden annelerini bu kadar kucuk dusurur diyordum ki sizin konunuzu okudum.

Insallah kararinizdan pisman olmazsiniz.
Eşimin savunulacak bi yani yok.yapılan saygisizlik ortada annem halen ne yaparsam yap arkandayim diyor.ben sebebin olmayim diyor gelmemnsen gelirsin öyle görüşürüz diyor ama bu dakikadan sonra oluru yok

dönsün kendine ve anasına baksın dengesiz.
onun ve annesinin yüzünden 6 yıl huzura hasret kaldın, mutlu evlilik yaşayamadın. kaç kez evini terkettin.
annen iyi niyetli 3-5 cümlesiyle mi suçluymuş?

kocan olacak adam ve anası dengesiz canım.
Rabbim tez zamanda kurtarsın seni ondan ve anasından.
Eşime mesaj attım yazdığı mesajdan ne kadar terbiyesiz insanlıktan nasibini alamamış bi insan olduğunu yazdım allaha şükür ki hiç bir zaman ailesine böyle bir terbiyesizlik yapmadigimi söyledim yazdığı şu hakeden kim olursa yaparim kendi annemde olsa yaparim yazmış bir de annesiyle arası bozulmuş ben mesajı olduğu gıbı annesine gönderdiğim icin

İyi de annen kötü bişey söylememiş ki eşin çok haksız annen seni düşündüğü gibi damadını da düşünür korumak kollamak ister sonuçta o da oğlu sayılır senin eşin bu koruma içgüdüsüyle yaklaşan bi kadına nasıl böyle art niyetli davranabilir çok ayıp çok saygısızmış eşin kusura bakma ben olsam anneme laf söylettirmezdim
Içi pis halen abuk sabuk konuştuğunu söylüyor annemin ya sabir deyip allaha havale ediyorum

@regarde-moi diye bi üye vardı kocası seninkine çok benzer,sözlü ve psikolojik şiddetle başladı sonra kız dayak yedim diye konu açtı ve 2 senedir falan yok ortada
Büyük ihtimal o manyakla yaşamaya devam.ediyordur

Karısının annesine saygisi olmayanzadamın kimseye olmas die düyünüyorm iyizdüşnün yinede

Eşiniz son derece kötü niyetli ve maalesef iğrenç bir düşünce şekline sahip.Annenizden bir damla bile hata görmedim. İyi niyetle söylenmiş her sözü sırf içindeki kötülük yüzünden kötü algılayan bir eşiniz var.Boşanın bir an önce..

Bu adam asla anlamaz. En fazla sen eve dönene kadar anlamış numarası yapar.
Hala hakedene yazarım söylerim tarzı bir konuşma.
Bu adamdan cacığa salatalık bile olmaz.
Uğraşma.
Dilekçeni verdin devamını getir lütfen.
Eş heryer de var ama anneni bir daha bulamazsın.
Duygu sömürüsü yaparsa inanma lütfen.
İlerde ki hayatın çok daha mutlu olacak eminim

Eşiniz son derece kötü niyetli ve maalesef iğrenç bir düşünce şekline sahip.Annenizden bir damla bile hata görmedim. İyi niyetle söylenmiş her sözü sırf içindeki kötülük yüzünden kötü algılayan bir eşiniz var.Boşanın bir an önce..
Biri bana hata dahi yapsa o üslupla o tarz bu mesaj atmazdim .sadece kırıldığını belirtirdim. Insan olmak bunu gerektirir. Ama onda terbiye üslub yok

Bu adam asla anlamaz. En fazla sen eve dönene kadar anlamış numarası yapar.
Hala hakedene yazarım söylerim tarzı bir konuşma.
Bu adamdan cacığa salatalık bile olmaz.
Uğraşma.
Dilekçeni verdin devamını getir lütfen.
Eş heryer de var ama anneni bir daha bulamazsın.
Duygu sömürüsü yaparsa inanma lütfen.
İlerde ki hayatın çok daha mutlu olacak eminim
Aynen ne bir pişmanlık ne bir özür yok ailem dahi söylese silerim havalarında ne diyeyim ondan büyük allah var bende allaha siginiyorum.

Bu arada bundan bir ay önce yeğenim oldu eşim hastaneye gelmedi telefonla tebrik etti sonra ablamllarin evlerine gittik bebeği görmeye bebeğin.doğduğu gün aşağıya beni almaya gelse de yukarı çıkmayacağını söyledi. Bebek doğmadan bi gün öncede kavga çıkardı bana yalama başkalarının mutluluğunun maşasi ded
seni hatırlıyorum önceki topiği okumuştum .. hatta neden 1 şans daha verdi diye sorgulamıştım içinde çünkü insanlar değişmez bir yerde özlerine dönerler ... ki annene saygısı olmayan bir insana katlanmak çok zor ... birde bebek düşünmüşsünüz o ortamda bir bebeğin ruh sağlığı nasıl olur .. anne olmak hepimizin hakkı .. ama bu eş ile olması senin ve bebek için hiç iyi olmaz ...

seni hatırlıyorum önceki topiği okumuştum .. hatta neden 1 şans daha verdi diye sorgulamıştım içinde çünkü insanlar değişmez bir yerde özlerine dönerler ... ki annene saygısı olmayan bir insana katlanmak çok zor ... birde bebek düşünmüşsünüz o ortamda bir bebeğin ruh sağlığı nasıl olur .. anne olmak hepimizin hakkı .. ama bu eş ile olması senin ve bebek için hiç iyi olmaz ...
Haklısın kimse değişmiyor. Aslında değişmeyeceğini bende biliyordum ama son bi şans verdim acaba kalmadı içimde dün mesajlastik annemden ve benden özür diliyor en azindan ayrılık eşya alma kisminda insan gibi davranabilecegiz insallah

Haklısın kimse değişmiyor. Aslında değişmeyeceğini bende biliyordum ama son bi şans verdim acaba kalmadı içimde dün mesajlastik annemden ve benden özür diliyor en azindan ayrılık eşya alma kisminda insan gibi davranabilecegiz insallah

konuştunuz yani ayrılacağınızı falan söylediniz? sorun çıkarmaz inşallah da kurtulursun kazasız belasız.

böyle bir insan ile sorunsuz boşanacağını zannetmiyorum kendini ona göre ayarla derim birazda uyanıklık yap özel eşyalarını toparla almak istediğin şeyler varsa al onları

böyle bir insan ile sorunsuz boşanacağını zannetmiyorum kendini ona göre ayarla derim birazda uyanıklık yap özel eşyalarını toparla almak istediğin şeyler varsa al onları
O pazartesi gelecek yarin eve gideceğim. En azindan benim için önemli olan bi kaç parça esyami alacagim

Kayinvalidenin haberi varmi oglunun bu terbiyesizliginden?
Annenizin tahsiliyle kedilerini yaristiracak kadar kompleksli ve benciller

Back
X