• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Ailem yanımda çok şükür çocuk yok evet avantaj ama benim için deil yaşım geçiyor ve bu konuda ciddi rahatsızlığın var .hep bi gelecek kaygısı icmde. Tek tük sigara içmeye başladım nefret ederdim sigaradan
Rabbim insaAllah mutlulukla unuttursun cektigin skntilari.. Hayirli zamanda da cok mutlu bi evliligin icinde yavruların olsun..

Hayat o kadar ki tuhaf ki hep acayip şeylerle sinadi beni. Annem babam benim Kiymetlim hiç bir zaman bi beklentileri olmadı ondan .evime sayılı gidip geldiler ama yaranamadilar .özellikle anneme takti kafayı. Sonuç bu işte.
Ama ne şok olmustur o eski esin var ya minnie, hic uzulemiyorum boyle tiplere, hic yoktan olmadik cirkinlik yapip edecek sen de susacaktin, hic hic beklemiyodu eminim bosanma davasi acacagini bitireceğini vs.. Sen bi anneye hakaret et, esinin annesi ustelik, ustune basip geç, sonra da devam et evlilige bi sey yok gibi, yemezler! Hayatinin dersi olur bu ama anlayana..

Ama ne şok olmustur o eski esin var ya minnie, hic uzulemiyorum boyle tiplere, hic yoktan olmadik cirkinlik yapip edecek sen de susacaktin, hic hic beklemiyodu eminim bosanma davasi acacagini bitireceğini vs.. Sen bi anneye hakaret et, esinin annesi ustelik, ustune basip geç, sonra da devam et evlilige bi sey yok gibi, yemezler! Hayatinin dersi olur bu ama anlayana..
Muhakkak sok olmustur.cunku buyuk ihtimalle olaylarin bu reddeye gelecegini tahmin edemedi.ama benim icim cok doluydu zaten gecen sene anneler gunu ve dogum gunu burnumdan gelmistim hep bi huzursuzluk hali vardi.
Son gidisimde annesi ve babasi geldi onlarda olaylari cocuk olmamasina baglidilar cocuk olsa dikkatiniz baska yone gecer dediler ama bence amac beni yermekti beni suclayabilecekleri tek konu buydu cunku.neyse....

Çok zor bu kadar zor olacağını tahmin edememistim. Ama geçer zaman herşeyi düzeltir diye düşünüyorum. Ev daha bosalmadi ben özel eşyalarımı aldım. O halen evde kalıyor bildiğim kadarıyla daha önceki ayriligimizda ben bu saatten sonra ailemle yaşayamam demişti. O cok kiymetli anası ile niye yaşayamıyor anlamadım. Zaten evden bisey almak girmek istemiyorum çeyiz sandığım var sadece onu almak istiyorum
Ben buna karsiyim neyiniz varsa alin o evden. Almayinca kiymetlimi olacaksiniz.

Ben buna karsiyim neyiniz varsa alin o evden. Almayinca kiymetlimi olacaksiniz.
Kiymetli olmak icin degil .annemlerle yasiyorum kendim icin bi oda yapicagim o odaya da eski yatak odami koymak istemem acikcasi.geri kalanini alsam ne olacakki yeni ev acmiyorum ihtiyacim yok hic birine

Kim seni cocuk icin suclayabilir ki ne hadlerine? Allah verirse olur vermese olmaz. Bu ne senin elinde ne onlarin elinde.
Allah'in vermedigine karsi gelmis oluyorlar dedigin gibiyse.

Kiymetli olmak icin degil .annemlerle yasiyorum kendim icin bi oda yapicagim o odaya da eski yatak odami koymak istemem acikcasi.geri kalanini alsam ne olacakki yeni ev acmiyorum ihtiyacim yok hic birine

İhtiyaç sahibine verir ya da satarsın

Soyledigim evin esyalari degil bende istemem eski yasantimdan ortak biseylwri. Onlari kendimde alirim. Arkadasim bosanmisti kisisel hic bir seyi almadan cikmisti simdi cok pisman.. bahsettigim ceyizim olarak aldigim herseyi kiyafetlerimin tamamini kisisel esyalarimi parasini odedigim herseyi kullanmasamda ihtiyaci olanlara dagitirim. Kaynanamin yada gorumcelerimin kullanmasindan daha iyidir. Icim acir onlarin kullandigini bilince. Ben ne hayallerle almisim simdi onlar etrafa dagitip yada kendileri kullanacaklar. Arkaasim kabaninj bile almamisti sonra kayinvalidesin uzerinde gorunce ici acidi.

Eskiden bende oyle dusunuyordum asla tenezzul etmem diye ama ornekleri gordukce parasini odedigim hicbirseyi birakmak istemem. Onlar keyfini surecegine fakir bir aile mutlu olur sevinir yoksa evime sokmam aldiklarimi. Nice kayinvalideler gordum oglu bosaninca hemen evine girip gelinin esyalarini kendi evine tasiyan. O nedenle dedim.

insan görmek bile istemiyor bazı şeyleri, olumsuz anıları hatırlatıyor eşya da olsa.

Muhakkak sok olmustur.cunku buyuk ihtimalle olaylarin bu reddeye gelecegini tahmin edemedi.ama benim icim cok doluydu zaten gecen sene anneler gunu ve dogum gunu burnumdan gelmistim hep bi huzursuzluk hali vardi.
Son gidisimde annesi ve babasi geldi onlarda olaylari cocuk olmamasina baglidilar cocuk olsa dikkatiniz baska yone gecer dediler ama bence amac beni yermekti beni suclayabilecekleri tek konu buydu cunku.neyse....
Şu koşullarda cocuk olsa daha kotu olacagini bile idrak edemeyen insanlar..
Ogullari anormal degil, tek sorun cocuk, he canim he

BEN ŞOKTAYIM ŞUAN SADECE KONUYU OKUDUM 54 SAYFAYI OKUYAMADIM BİRİ BANA ÖZET GEÇSİN ŞUAN DURUM NE

Kim seni cocuk icin suclayabilir ki ne hadlerine? Allah verirse olur vermese olmaz. Bu ne senin elinde ne onlarin elinde.
Allah'in vermedigine karsi gelmis oluyorlar dedigin gibiyse.
Evett tam da dedigim gibi oldu bu konu ile ilgili tedavi olmadigimiz dile getirildi bende gerekceleri siraladim cocugun evin havasini degistirecegini cocuksuz ailenin pek de aile olamayacagini vurguladi k.p ha elinizden geleni yaparsiniz olmazsa o baska dediler ama yine de uzuldum

Back
X