AlıyorumNeden psikolojik destek almıyordunuz? Kaldığınız yerde imkanlar yok mu?
Allah size de eşinize de akıl ve fikir versin. KızınıZa acıdım benUzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
Neyden pisman olduPisman olan hanfendi miydiniz?
Eşimin kavga sırasında söylediği lafları unutamıyorum ve birlikte olamadımanlayan beri gelsin..
sanki bütün hayatınızı biliyormuşuz gibi yazmasanız...
Neden böyle diyorsunuz?Allah size de eşinize de akıl ve fikir versin. KızınıZa acıdım ben
Bu eşim dediği şahısla yatmayınca kızımız ilerde sana bakmaz, kapıya koyar demiş.Yani bana kadınlık yap çünkü ben kocalık yapmayı beceremeyecek kadar geriden zekalı ve beceriksiz bir tipim demiş. Ayrıca seni de en değerli varlığımız olan kızımızla vuracak kadar da kalıpsızım demiş.Ne anladıysan anlat arap olacagim
Teşekkürler yine iyi anlamışsınız. Yoksa anlaşılacak gibi değilBu eşim dediği şahısla yatmayınca kızımız ilerde sana bakmaz, kapıya koyar demiş.Yani bana kadınlık yap çünkü ben kocalık yapmayı beceremeyecek kadar geriden zekalı ve beceriksiz bir tipim demiş. Ayrıca seni de en değerli varlığımız olan kızımızla vuracak kadar da kalıpsızım demiş.
Ben öyle anladım
Hersyden herhalde konu sadece cok pismanim di ayrintiyi sonradan veriyorNeyden pisman oldu
Alıyorum
Çok teşekkürler,aminIyi buna sevindim. Lütfen ihmal etmeyin. Her konunuzda kafanızın ve duygularınızın ne kadar karışık olduğu çok belli oluyor. Evli kalırsınız veya bosanirsiniz orasını bilemem, ama insallah en yakın zamanda huzura kavusursunuz bebeginizle birlikte
Eşimin kavga sırasında söylediği lafları unutamıyorum ve birlikte olamadım
kliniğe taktıracağım ne demek?
KONUNUN TÜRKÇE MEALİ:
Kocam bana; sen değersizsin sadece kızım benim için değerli, sen birgün sokaklara düşüp aç kalacaksın(çünkü seni sokağa atacağım), kızın seni baksın diye medet umacaksın türevi tehditkar hakaretler ediyor. İşe bakın ki soğumuş olacağım ki artık cinsel münasebette bulunamıyorum ama boşanmıyorum da...
Şimdi yorumlayabilirsiniz. Ücretsiz amme hizmetidir.
kliniğe taktıracağım ne demek?
Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine tıktıracakmış , ömür boyu orada kalmalı imişimkliniğe taktıracağım ne demek?
Yatiracagim diyor soran kişi çok bilmececilik oynuyor sanki ya da türkçesi sifir sifir sifir. Komsusu olsam kafayı yerdim anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?