- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Yahu anormal olsa nolur?Kendime güvenim o kadar azki kendimi hasta zannediyorum her yaptığım hareket anormal mi diye endişeleniyorum
Avrupa’da yaşamasam çoktan ayrılmıştım, ama Avrupa’da kimim kimsem yok, yanı yaşadığımız yerde çok yalnızım, düşününce eşim bunu bilinçli yapmış?, beni yalnızlaştıran onunla ilişkim oldu, Türkiye’ye dönmeyerek benim güçlenmeme de engel oldu, çünkü benim güçlü olmam lazım ama açmadığın dalda sözün geçmiyor, beni yönetici yaptılar, Avrupalıları yönetmeye kalktım çocuğum çok küçük yardım edecek kimse yok,babası çok yardım ediyor kızım da onunla eğleniyor çok mutlu oluyor, Doğum sonrası yaşadıklarım beni çok hırpaladı çok zayıflattı,E diliniz de varmış, iş tecrübeniz de; siz neyi bekliyorsunuz?
Ben de zannediyorum, liseden çıkma kızı aldı kapadı, hayret ya.
Avrupa’da yaşamasam çoktan ayrılmıştım, ama Avrupa’da kimim kimsem yok, yanı yaşadığımız yerde çok yalnızım, düşününce eşim bunu bilinçli yapmış?, beni yalnızlaştıran onunla ilişkim oldu, Türkiye’ye dönmeyerek benim güçlenmeme de engel oldu, çünkü benim güçlü olmam lazım ama açmadığın dalda sözün geçmiyor, beni yönetici yaptılar, Avrupalıları yönetmeye kalktım çocuğum çok küçük yardım edecek kimse yok,babası çok yardım ediyor kızım da onunla eğleniyor çok mutlu oluyor, Doğum sonrası yaşadıklarım beni çok hırpaladı çok zayıflattı,
Şu an kendimi hiç gibi hissediyorum, sanki bir hiçim , kocamda diyor sen bir hiçsin, kızın içinde bir hiçsinGerçekten ne yazı biçimimiz ne anlatış biciminiz bu vasıfları canlandirmadi gözümde sizi rencide etmek için demiyorum bunu ama sanki hepsini çöpe atmış gibisiniz.
Erkek arkadaslarinizin olmasida sizi namussuz yapmazdı.
Namuslu namussuz kavramı etik olmayan gönül işi ya da çıkar işi için geçerlidir.
Gözünüzü o adamla açmanız bunlara sebep olamaz. Hem iş hayatı hem üniversite hayatı yasamissiniz bu sizin kendi özgüven eksikliğinize buldugunuz kaliplar bence.
Psikolojik destek alabilirseniz alın, kisisel gelisim kitapları okuyun
Hayat aldığımız diplomalar, cvde yazan is tecrubesinden ibaret olsaydı böyle bir İnternet sitesi olmazdı
Hiç olmakla ilgili değil, kendinizi yalnız, çaresiz, bir başına, eli mahkum hissetmekle ilgili durum.Şu an kendimi hiç gibi hissediyorum, sanki bir hiçim , kocamda diyor sen bir hiçsin, kızın içinde bir hiçsin
Çünkü onun karşısında ben bir hiçim diyerek duruyorsun.Sen kendini bir hiç olarak görüyorsun ve öyle kabullenmişsin ki hiç kalıbına girmişsin.Bu mesajı veren sensin.Şu an kendimi hiç gibi hissediyorum, sanki bir hiçim , kocamda diyor sen bir hiçsin, kızın içinde bir hiçsin
Avrupa’da yaşamasam çoktan ayrılmıştım, ama Avrupa’da kimim kimsem yok, yanı yaşadığımız yerde çok yalnızım, düşününce eşim bunu bilinçli yapmış?, beni yalnızlaştıran onunla ilişkim oldu, Türkiye’ye dönmeyerek benim güçlenmeme de engel oldu, çünkü benim güçlü olmam lazım ama açmadığın dalda sözün geçmiyor, beni yönetici yaptılar, Avrupalıları yönetmeye kalktım çocuğum çok küçük yardım edecek kimse yok,babası çok yardım ediyor kızım da onunla eğleniyor çok mutlu oluyor, Doğum sonrası yaşadıklarım beni çok hırpaladı çok zayıflattı,
Bende anlamadımBi ben mi anlamadım ?? Oysaki 3 defa okumuştum ..
Halbuki Türkçe konusmak ne kadar kolayKONUNUN TÜRKÇE MEALİ:
Kocam bana; sen değersizsin sadece kızım benim için değerli, sen birgün sokaklara düşüp aç kalacaksın(çünkü seni sokağa atacağım), kızın seni baksın diye medet umacaksın türevi tehditkar hakaretler ediyor. İşe bakın ki onca hakaretten sonra soğumuş olacağım ki artık cinsel münasebette bulunamıyorum ama boşanmıyorum da...
Şimdi yorumlayabilirsiniz. Ücretsiz amme hizmetidir.
Ağzına gelen hakareti söylüyor sonra da birlikte mi olmak istiyor? Pericik senin psikolojin çok bozuk bunu biliyorum ama bir psikiyatristin çok güzel bir sözü var:" bize gerçek hastalar değil gerçek hastaların hasta ettiği insanlar geliyor " senin olayın bunu doğruluyor. Senin kocan dengesiz, anladığım kadarıyla sen de çok hassas birisin. Onun yaptıklarını kaldıramamışsın sanırım. Bunun farkına var ve bir an önce kendine gel. Sen güçlü olursan kocan asla sana bunları yapamaz.Uzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
Türkçesi bozuk Avrupa da yaşıyormuş bazı şeyleri de hoş görmek gerekiyor. Diğer yorumlara bakarak anlayabilirsinşöyle gizemli yazılara da ayarım...
derdiniz ne belli değil...
Aktif olarak çalışmıyorum , iş bulabilirmiyim bilmiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum enerjisiz çocuğuma bile zar zor bakabiliyorumBen sizi anlıyorum. Sizi kimsenin eziklemesine izin vermeyin. Buradaki hariçten gazel okuyanlar da dahil olmak üzere.
Şuan aktif olarak çalışıyor musunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Veya isteseniz kısa sürede iş bulur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?