KONUNUN TÜRKÇE MEALİ:
Kocam bana; sen değersizsin sadece kızım benim için değerli, sen birgün sokaklara düşüp aç kalacaksın(çünkü seni sokağa atacağım), kızın seni baksın diye medet umacaksın türevi tehditkar hakaretler ediyor. İşe bakın ki onca hakaretten sonra soğumuş olacağım ki artık cinsel münasebette bulunamıyorum ama boşanmıyorum da...
Şimdi yorumlayabilirsiniz. Ücretsiz amme hizmetidir.
Madem eğitimlisiniz, çalışmışlığınız da var, Türkiye'de ve yaşadığınız ülkede iş bakın. Çalışmak özgüveninizi tazeler, hem de bir güvenceniz olurAktif olarak çalışmıyorum , iş bulabilirmiyim bilmiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum enerjisiz çocuğuma bile zar zor bakabiliyorum
Avrupa’da yaşamasam çoktan ayrılmıştım, ama Avrupa’da kimim kimsem yok, yanı yaşadığımız yerde çok yalnızım, düşününce eşim bunu bilinçli yapmış?, beni yalnızlaştıran onunla ilişkim oldu, Türkiye’ye dönmeyerek benim güçlenmeme de engel oldu, çünkü benim güçlü olmam lazım ama açmadığın dalda sözün geçmiyor, beni yönetici yaptılar, Avrupalıları yönetmeye kalktım çocuğum çok küçük yardım edecek kimse yok,babası çok yardım ediyor kızım da onunla eğleniyor çok mutlu oluyor, Doğum sonrası yaşadıklarım beni çok hırpaladı çok zayıflattı,
Çocuğunuz var mı?Şu yazdığınız vasıfta birisi neden kimin kimsem yok modundadır
Yani 60 yaşındaki anam iki sokak ötemde olsa ne olmasa ne
25 yaşımda bavulumu alıp başka şehre geldim anana babama sormadan zira bu benim hayatım
Neden hayatınızda hep birileri olmalı
Avrupadasınız çocuğunuzu verin kreşe devam edin işe
Eşinizle olmuyorsa da boşanırsınız
Çocuk 1.5 yaşındaÇocuk kaç yaşında
Küçük küçük diyorsunuz da babasına düşkün vs sanki 2 yaş üstü gibi
Ülkem 2,5 aylık bebeğini bırakıp işe dönen kadın dolu ben de 3,5 aylıkken döndüm
Eşi ile bu kadar sıkıntısı olan birisinin çocuğu işe dönmek için küçük değildir bence
Bir yerden başlamalısın ve o yer iş aramak
Tabii tedavi durumunu bilmeden yazıyorum bunu doktorun izin verirse
Doktorum ne diyor belli değil hepsi farklı birşey söylüyorÇocuk kaç yaşında
Küçük küçük diyorsunuz da babasına düşkün vs sanki 2 yaş üstü gibi
Ülkem 2,5 aylık bebeğini bırakıp işe dönen kadın dolu ben de 3,5 aylıkken döndüm
Eşi ile bu kadar sıkıntısı olan birisinin çocuğu işe dönmek için küçük değildir bence
Bir yerden başlamalısın ve o yer iş aramak
Tabii tedavi durumunu bilmeden yazıyorum bunu doktorun izin verirse
Çocuğunuz var mı?
Hanimefendi bence kitap okumalisiniz.
Konuşmanizda yazı diliniz gibiyse problemlerinizi cozebileceginizi sanmıyorum.
Çünkü zaten ne anlattiginiz belli değil yorumlara yaptığınız yorumlar bile ayrı bir bilmece.
Haklısın canım malesefKonuları okurken bunu ben de hissediyorum.
Eşimle anlaşamıyoruz diye konu açıyorlar. İnsan mesela yazarken daha özgürdür daha açık ifade edebilir ya ama burada konuyu bile anlatamayınca sözel olarak da böyleyse tartışma, yanlış anlaşılma, geçimsizlik çok normal diyor insan..
HaklısınızO lafların üstüne eşim demeniz bile saçma değil mi sizce ? Seven adam öle kelime kullanmaz.
5 kere okudum ama anlamadımBi ben mi anlamadım ?? Oysaki 3 defa okumuştum ..
5 kere okudum ama anlamadım
Anniş anlat bi hele banaDiğer üyelerin yorumlarından anladım
yoksa anlaşılacak gibi değil
?Uzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
Anniş anlat bi hele bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?