Eşimle birlikte olmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KONUNUN TÜRKÇE MEALİ:
Kocam bana; sen değersizsin sadece kızım benim için değerli, sen birgün sokaklara düşüp aç kalacaksın(çünkü seni sokağa atacağım), kızın seni baksın diye medet umacaksın türevi tehditkar hakaretler ediyor. İşe bakın ki onca hakaretten sonra soğumuş olacağım ki artık cinsel münasebette bulunamıyorum ama boşanmıyorum da...
Şimdi yorumlayabilirsiniz. Ücretsiz amme hizmetidir.
❤️

Aktif olarak çalışmıyorum , iş bulabilirmiyim bilmiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum enerjisiz çocuğuma bile zar zor bakabiliyorum
Madem eğitimlisiniz, çalışmışlığınız da var, Türkiye'de ve yaşadığınız ülkede iş bakın. Çalışmak özgüveninizi tazeler, hem de bir güvenceniz olur

Avrupa’da yaşamasam çoktan ayrılmıştım, ama Avrupa’da kimim kimsem yok, yanı yaşadığımız yerde çok yalnızım, düşününce eşim bunu bilinçli yapmış?, beni yalnızlaştıran onunla ilişkim oldu, Türkiye’ye dönmeyerek benim güçlenmeme de engel oldu, çünkü benim güçlü olmam lazım ama açmadığın dalda sözün geçmiyor, beni yönetici yaptılar, Avrupalıları yönetmeye kalktım çocuğum çok küçük yardım edecek kimse yok,babası çok yardım ediyor kızım da onunla eğleniyor çok mutlu oluyor, Doğum sonrası yaşadıklarım beni çok hırpaladı çok zayıflattı,

Şu yazdığınız vasıfta birisi neden kimin kimsem yok modundadır

Yani 60 yaşındaki anam iki sokak ötemde olsa ne olmasa ne

25 yaşımda bavulumu alıp başka şehre geldim anana babama sormadan zira bu benim hayatım

Neden hayatınızda hep birileri olmalı

Avrupadasınız çocuğunuzu verin kreşe devam edin işe

Eşinizle olmuyorsa da boşanırsınız

Çocuk kaç yaşında

Küçük küçük diyorsunuz da babasına düşkün vs sanki 2 yaş üstü gibi

Ülkem 2,5 aylık bebeğini bırakıp işe dönen kadın dolu ben de 3,5 aylıkken döndüm

Eşi ile bu kadar sıkıntısı olan birisinin çocuğu işe dönmek için küçük değildir bence

Bir yerden başlamalısın ve o yer iş aramak

Tabii tedavi durumunu bilmeden yazıyorum bunu doktorun izin verirse

Şu yazdığınız vasıfta birisi neden kimin kimsem yok modundadır

Yani 60 yaşındaki anam iki sokak ötemde olsa ne olmasa ne

25 yaşımda bavulumu alıp başka şehre geldim anana babama sormadan zira bu benim hayatım

Neden hayatınızda hep birileri olmalı

Avrupadasınız çocuğunuzu verin kreşe devam edin işe

Eşinizle olmuyorsa da boşanırsınız
Çocuğunuz var mı?

Çocuk kaç yaşında

Ülkem 2,5 aylık bebeğini bırakıp işe dönen kadın dolu ben de 3,5 aylıkken döndüm

Eşi ile bu kadar sıkıntısı olan birisinin çocuğu işe dönmek için küçük değildir bence

Çocuk 1.5 yaşında

Çocuk kaç yaşında

Doktorum ne diyor belli değil hepsi farklı birşey söylüyor

Hanimefendi bence kitap okumalisiniz.
Konuşmanizda yazı diliniz gibiyse problemlerinizi cozebileceginizi sanmıyorum.
Çünkü zaten ne anlattiginiz belli değil yorumlara yaptığınız yorumlar bile ayrı bir bilmece.

Konuları okurken bunu ben de hissediyorum.

Eşimle anlaşamıyoruz diye konu açıyorlar. İnsan mesela yazarken daha özgürdür daha açık ifade edebilir ya ama burada konuyu bile anlatamayınca sözel olarak da böyleyse tartışma, yanlış anlaşılma, geçimsizlik çok normal diyor insan..

Konuları okurken bunu ben de hissediyorum.

Eşimle anlaşamıyoruz diye konu açıyorlar. İnsan mesela yazarken daha özgürdür daha açık ifade edebilir ya ama burada konuyu bile anlatamayınca sözel olarak da böyleyse tartışma, yanlış anlaşılma, geçimsizlik çok normal diyor insan..
Haklısın canım malesef
Gülsem mi ağlasam mi bilemedigim bir durum

O lafların üstüne eşim demeniz bile saçma değil mi sizce ? Seven adam öle kelime kullanmaz.

Konu sahibi şu olayı daha net anlatsan da hani biz arkadslar daha net yorum yapalım hiç anlamadık olayi

Uzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
?

Anniş anlat bi hele bana

Tabii 😂😂 şimdi konu sahibi ve eşi tartışmışlar eşi demişki senden anne olmaz,kızım senden daha önemli yani kadına hakaret etmiş birsürü sonrasında eşi konu sahibiyle birlikte olmak istemiş konu sahibininde aklına eşinin saydırdığı hakaretler gelmiş ve istememiş birlikte olmayı

Anlamışımdır vede anlatabilmişimdir umarım 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X