3 yıl görüşerek evlendik bana kendini çok farklı anlatmış yaşatmış evlenince ana kuzusu ve aileci biri oldu mutluluğum bilmiyorum açıkçası hayal kırıklığıyla dolu bir evlilik olduMutlu musun eşinle ?
Alamazmış isteyemezmiş paraKoskoca şirket sahibi borcunu senin arabanla mı ödeyecek? Asla vermezdim sanırım. O şirkete emek veriyor gitsin oradan alsın. Eşin çalışıyor diğer aile bireyleri parsayı topluyor sanırım.
Evet öyle oluyor herkez mal sahibi biz borç sahibi oluyoruzKoskoca şirket sahibi borcunu senin arabanla mı ödeyecek? Asla vermezdim sanırım. O şirkete emek veriyor gitsin oradan alsın. Eşin çalışıyor diğer aile bireyleri parsayı topluyor sanırım.
Ne krediye başvuruyor nede az az öderiz buzamana kadar hep az az ödeyelim biter dedim yanaşmadı evliliğin cicim ayında istedim aman kavga etmeyelim sorun yaşamayalım dedikce sorunun içine bogulduk ailesine para verir yedirir gezdirir benimkine gelince hiçbirşey olmazYuzsuzluge bak adamdan verdikleri borcu geri istiyolar ne demek vermek istemiyor. Aman sende niye ailesiyle ortak is yaptigi halde borcu icin babandan destek kabul ettin ki keske o zaman karsi ciksaydin. Arabani da sattirma ne kadarlik borc kredi cekmek icin ikna et yada az az biriktirip odeyin.
Yanlış yoldayım sanırım içim acisada doğru cümle bu 2 yılda yoruldum herşeyden tek taraflı fedakarlıktanEger ailenin acil bir ihtiyaci yoksa Arabani sattirma derim ben kendi cabalasin birazda cabalamiyorsa zaten yanlis uildasiniz demektir
Biraz amiyane bir tabir olacak ama alemin enayisi sen misin? Çalışıp çabalayıp bir araba almışsın beyefendi ailesinden para isteyemediği için onu sattıracak. Borç isterken senin arabana mı güvenmiş?Alamazmış isteyemezmiş para
Evet öyle oluyor herkez mal sahibi biz borç sahibi oluyoruz
Iyi de borc diyerek almadi mi? Odemek istemiyorum diye bi secengi yok ki. Resmen vasifli hirsizlik bu. Daha fazla bir sey kaptirma bu adama. Krediyi sen cekemez misin? Gerci bu adam senin borcun napiyorsan yap der. Yada sana verdigi paradan arttirsan biraz?Ne krediye başvuruyor nede az az öderiz buzamana kadar hep az az ödeyelim biter dedim yanaşmadı evliliğin cicim ayında istedim aman kavga etmeyelim sorun yaşamayalım dedikce sorunun içine bogulduk ailesine para verir yedirir gezdirir benimkine gelince hiçbirşey olmaz
Bi kacgun önce kayinvalideme anlattım olayı oralı olmadı kadın herkesin haberi var alınan paradan çünkü çek ödeyeceklerdi o an paraları yetişmedi borç istediler ailemden geri ödemek şimdi zorlarına gidiyorBiraz amiyane bir tabir olacak ama alemin enayisi sen misin? Çalışıp çabalayıp bir araba almışsın beyefendi ailesinden para isteyemediği için onu sattıracak. Borç isterken senin arabana mı güvenmiş?
Bu borç aldığı parayla ne yaptı? İş işin falansa diğer ortakların da haberi vardır mutlaka.
70 bin tl arkadaşım köşeye atabileceğim bir para degilki ben çalışmıyorum artık bana kredi vermezki bankalar bukadar yüksek rakamıIyi de borc diyerek almadi mi? Odemek istemiyorum diye bi secengi yok ki. Resmen vasifli hirsizlik bu. Daha fazla bir sey kaptirma bu adama. Krediyi sen cekemez misin? Gerci bu adam senin borcun napiyorsan yap der. Yada sana verdigi paradan arttirsan biraz?
Bi kacgun önce kayinvalideme anlattım olayı oralı olmadı kadın herkesin haberi var alınan paradan çünkü çek ödeyeceklerdi o an paraları yetişmedi borç istediler ailemden geri ödemek şimdi zorlarına gidiyor
Müşteriyi bulmuş yarın satılacak araba nekadar kavga etsem ağlasam boş zaten baştan beri benim arabam bunlara batmıştı hep lafını edip duruyorlardı kendileri almış gibi amaçları beni ezmek beni rezil etmekailece hırsızlar yani ..
sakın arabanızı sattırmayın..
Müşteriyi bulmuş yarın satılacak araba nekadar kavga etsem ağlasam boş zaten baştan beri benim arabam bunlara batmıştı hep lafını edip duruyorlardı kendileri almış gibi amaçları beni ezmek beni rezil etmek
Benim üzerime başka türlü ödeyemezmiş borcu tek çare buymuş aileme mahcup oldum oyuzden satilsin kurtulayım bu sıkıntıdan diyorumaraba senin üstüne değil mi?
gitme satma..
ne yaparsa yapsın.
Sattirma bosan valla cok ciddiyim. Para olmaz sıkisilir kari koca arasinda senin benim tabiki olmaz ama bunlar resmen seni ve aileni somuruyolar. Ailenin verdigi paraya dair bi senet, ispatlayacak bi fatura dekont yok mu? Elden mi odendi? Umarim vardir.Müşteriyi bulmuş yarın satılacak araba nekadar kavga etsem ağlasam boş zaten baştan beri benim arabam bunlara batmıştı hep lafını edip duruyorlardı kendileri almış gibi amaçları beni ezmek beni rezil etmek
Yok malesef hiçbirşey yokSattirma bosan valla cok ciddiyim. Para olmaz sıkisilir kari koca arasinda senin benim tabiki olmaz ama bunlar resmen seni ve aileni somuruyolar. Ailenin verdigi paraya dair bi senet, ispatlayacak bi fatura dekont yok mu? Elden mi odendi? Umarim vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?