Eşimle borç yüzünden koptuk

Arabanizi sattirmayin! Boyle yuzsuzluk mu olur kredi ceksin odesin. Sizin bekarken kendi paranizla aldiginiz arabayi mi satip ailenize borc odeyecekmis, cok zekice aferin.
Aileniz size yardimci olacak bir aileye benziyor, ailenize durumu anlatin.
Ve araba da sizin uzerinizeymis, musteri bulsa ne olur sizi zorla baglayip imzalatacak degiller ya lutfen bu hatayi yapmayin.
Umarim sizden yarin engel olamadim satti gibi seyler duymayiz, cunku engel olabilirsiniz unutmayin.
Bu adami da bir an once en acilinden hayatinizdan cikarin. Yoksa daha cok paranizi yedigine dair basliklar okuruz maalesef.

Bence sabah erkenden atla arabana babanik evine git. Ne munasebet senin arabani satiyor yahu? Ben olsam hic izin vermezdim. Bu ailede huzurun gelecegin olamaz uzgunum. Bari arabadan olma. Git babanin yanina. Ise gir miss gibi hayatini yasa

Bak buraya yaziyorum o arabayi sattigina cok pisman olacaksin. Arkadaslarin dedigi gibi iki defa dolandirilmis olacaksin. Bu insanla bir gelecek gormuyorum sizle zaten. Arabayi da bosubosuna kaybetmis olacaksiniz.

Evlendikten sonra edinilmis mallariniz var mi?

Böyle adamlar evlendikten sonra mal edinir mi hiç? Varsa yoksa şirket üzerinedir. Varlık içinde yokluk çekerler birde.

Offf ne kadar ayıp resmen serefsizlik eşinin yaptığı. Bu saatten sonra zaten o adama karşı içinde ne sevgi kalır ne saygı. Nasıl yetiştiriyorlar bu insanları nasıl bu kadar yüzsüz oluyolar anlamıyorum.
Elinde düğününden kalan altın v.s bisey yok mu ?

Aman sakın Satma........
Gurur mururda yapma. Hem borç alacak, Hem odemeyecek, Hemde senin arabanı satacak.

Ailenin Bütün birikimi ve hatta kendi birikiminde gidecek. Niye senin paşa kocan rahat etsin

Affınıza sığınıyorum başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez...

Ya bu garip bir durum bir tarafa eşim ve ailesi bir tarafa ailen ailene anlatsan en güzeli olur araban sonuçta ihtiyacın olmasaydı almazdı.
Ki kaldı ki boşanmaya gideceksin o zamn elden dahi verilse para sonuçta baban bunu bankadan gidip çekmiştir diye umut ediyorum bankadan bu Mevlana bir para çekileceği zaman hop gidiyim versinler olmuyor maalesef ki çekilecek parayı bir kaç gün öncesinden haber vermen gerekiyor ki bankalarda bu kdr yüksek mevlalari direk vermek istemiyorlar çünkü adamların onlara göre fonları var. Ki biz annemin parası vardı 10 milyar onun için iki üç gün uğraştık yok çekmeyin de etmeyin de felan pişman. Bu mevlalarda ise genelde para üzerinde numaralar kayıtlı oluyor ben borç almadım dese dahi çok rahat ispatlarsiniz.

Gelelim arabana sakin sattirma ya KENDİ SİRKETLERİ İCİN YUZUNU KARARTİP KAYİNPEDERİNDEN PARA İSTEMEYİ BİLİYORSA SENDE GİT KAYİNPEDERE 70 BİNİ VERİN DE

Benim üzerime başka türlü ödeyemezmiş borcu tek çare buymuş aileme mahcup oldum oyuzden satilsin kurtulayım bu sıkıntıdan diyorum
işte bunlar hep baskıcı büyümrkten
savunamıyoruz kendimizi göz göre göre gidecek şimdi araba

sakın çocuk yapmayın ve çalışın.. çocuk yok değil mi bu arada

70 bin tl arkadaşım köşeye atabileceğim bir para degilki ben çalışmıyorum artık bana kredi vermezki bankalar bukadar yüksek rakamı

Kusura bakmayın ama ailecek söğüşlemişler sizi.
Kendi işyerleri için alıp ödemiyorlar bunun adı sahtekarlık başka birşey değil.
Zaten 70000 kaptırmışsınız, bir de arabayı satıp iyice zarara girmeyin bunlar yüzünden.
Ne olacak söyleyeyim, araba gidecek, borç bitmiş olacak ileride ödeyecekleri varsa da ödemeyecekler ve 140000 zarara girmiş olacaksınız.
Bırakın borç kalsın ama arabanız yerinde dursun, ailenize anlatın, onlar zaten arabanızın gideceğini bilseler parayı geri istemezler.
Ailenizin yanına dönün dava açın derim ben, hem boşanma davası hem borcunuzu geri almak için dava.
Daha fazla enayi yerine konmayın.

valla bana pis kokular geliyor. sanki bu adam sizden gizli bir birikim yapıyor gibi. ailesiyle anlaşarak tabi. sizi de sömürebildiği kadar sömürme niyetinde gibi. ben olsam asla arabayı satmaz aileme de ısrarla parayı bundan alın derdim.

Ödeyemem ben borç felan ailende durumu bilmiyormu yeter ya para para diye beynimi yedin deyince sat arabayı ödeyelim yeter ya dedim ve dediğim gün müşteriyle çıktı geldi
Bence arabayı satar o parayı da elinizden alır. En mantıklısı arabayı babanızın üstüne devredin. Babanız ister satsın ister kullansın. Ama sizde kalmasın

seviyormusun?

Bence arabayı satar o parayı da elinizden alır. En mantıklısı arabayı babanızın üstüne devredin. Babanız ister satsın ister kullansın. Ama sizde kalmasın
+1000
Boşanmayacaksanız en mantıklı çözüm bu olmuş.
Arabayı satmayın sakın size değerinden düşük bile söyleyebilir, nasıl güveneceksiniz?
Babanıza devredin.

Eşinizle mutlu musunuz? Paradan başka sorunlar var mı? Evine bakıyor mu yoksa sizden para mı kaçırıyor bu adam?
Evlendiğimden beri verici oldum yazmışsınız başka şeyler de verdiniz mi?
Eşinizin 'evlendiğimden beri para para başımın etini yediniz' tavrı çok absürt, borç almış iki yıl çok uzun bir süre adam paranın üstüne yatmayı hedeflemiş belli ki.
Tüm sayfaları okudum.. en mantıklısı arabayı babanıza verin o satsın ya da direk ona devredin bu adam sizi kandıracak.

Iki aileyi de yemeğe davet et hazırla sofrayı.
Açık oturum yapın.
Böyleyken böyle.
Ben arabamı satmiyorum.
Güzellikler ödemeyecekseniz bu borcu buyrun ailemin önünde söylüyorum.
Açarım dava hem boşanmak için hem borcu almak için fazla fazla alırım.
Afiyet olsun şimdi.
Sonra onlar düşünsün.

Arabanı sakın satma arkadaşım.Babandan aldığı para gitti birde arabandan olma.Ben senin yerinde olsam kayinpeder ,kayın,görumce vs hepsiyle konusurum sonuçta bu borç o şirkette kim varsa hepsinin ödemediklerini bu konuda babana nasıl bir cevap vermen gerektiğini ve ne zaman ödeyeceklerini sorar hesaplasirim.Arabayi satıp bunalıma gireceğine konuşup gerçekleri duymam daha mantıklı uzun vadede.Bu şirkette kim varsa konuş önce lütfen valla kocanın tavrı yenilir yutulur cinsten değil o yüzden babanın hakkını aramak da senin vazifem.

Ailene o borcu geri ödemeden sakin boşanma.

Miktari bilmiyorum. Gerekirse evdeki eşyaları sat... veya onun ailesinin taktiği altinlari sat ama sakin o para ödenmeden ayrilma.

Yüzsüz ailesi...

Sen niye kp ile konuşmuyorsun? Ben olsam şirkete gider direk babasinla görüşürdüm. Bu ne yaaaa... ailen resmen kizi vermiş üstünede para eklemiş durumda şuan.

Esinizin durumu olmasa hadi neyse... ama şuanda yapdığı resmen şe***sizlik

Turk kanunu bilmiyorum. bazilari boşanma davasi ac, borcuda dava yoluyla ödet yazmışlar.

Borc evlilik süresinde alındığı için yarısi size ait. Sirf kazanilan mülk paylaşilmiyor, borcda paylaşılmak zorunda.

İyice araştırın lütfen. Ben alman hukukuna göre değerlendirdim...

Siz bir avukata danışın. Yoksa kazik yine size girecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…