- 2 Ağustos 2017
- 90
- 92
- 3
Böyle adamlar evlendikten sonra mal edinir mi hiç? Varsa yoksa şirket üzerinedir. Varlık içinde yokluk çekerler birde.Bak buraya yaziyorum o arabayi sattigina cok pisman olacaksin. Arkadaslarin dedigi gibi iki defa dolandirilmis olacaksin. Bu insanla bir gelecek gormuyorum sizle zaten. Arabayi da bosubosuna kaybetmis olacaksiniz.
Evlendikten sonra edinilmis mallariniz var mi?
Böyle adamlar evlendikten sonra mal edinir mi hiç? Varsa yoksa şirket üzerinedir. Varlık içinde yokluk çekerler birde.
işte bunlar hep baskıcı büyümrktenBenim üzerime başka türlü ödeyemezmiş borcu tek çare buymuş aileme mahcup oldum oyuzden satilsin kurtulayım bu sıkıntıdan diyorum
Bi kacgun önce kayinvalideme anlattım olayı oralı olmadı kadın herkesin haberi var alınan paradan çünkü çek ödeyeceklerdi o an paraları yetişmedi borç istediler ailemden geri ödemek şimdi zorlarına gidiyor
70 bin tl arkadaşım köşeye atabileceğim bir para degilki ben çalışmıyorum artık bana kredi vermezki bankalar bukadar yüksek rakamı
Bence arabayı satar o parayı da elinizden alır. En mantıklısı arabayı babanızın üstüne devredin. Babanız ister satsın ister kullansın. Ama sizde kalmasınÖdeyemem ben borç felan ailende durumu bilmiyormu yeter ya para para diye beynimi yedin deyince sat arabayı ödeyelim yeter ya dedim ve dediğim gün müşteriyle çıktı geldi
seviyormusun?2 yıllık evli olucam bu ayın sonunda evlendiğimiz günden bugüne borç belası pesimizi bırakmadı aslında eşimin maddi durumu iyi ailesiyle birlikte çalışıyor ama konu paraya gelince ailesinden para isteyemiyor ve benim ailemden istiyor 2 aylığına aldığı borcu 2 yıldır ödeyemedik ve ailem tabiki parayı istiyor arada kaldım ailem parayı istiyor eşim vermek istemiyor parayı ailesinden isteyemedigi icin benim arabami satip odeyecek ve o arabayı bekarken kendi paramla almıştım evliliğim ilk günden beri kötüye gidiyor neyapacagimi şaşırdım akıl verin bana bu evlilikten vazmi geçmeliyim. Bu arada eşim ailesiyle ortak şirket sahibi
+1000Bence arabayı satar o parayı da elinizden alır. En mantıklısı arabayı babanızın üstüne devredin. Babanız ister satsın ister kullansın. Ama sizde kalmasın
Eşinizle mutlu musunuz? Paradan başka sorunlar var mı? Evine bakıyor mu yoksa sizden para mı kaçırıyor bu adam?2 yıllık evli olucam bu ayın sonunda evlendiğimiz günden bugüne borç belası pesimizi bırakmadı aslında eşimin maddi durumu iyi ailesiyle birlikte çalışıyor ama konu paraya gelince ailesinden para isteyemiyor ve benim ailemden istiyor 2 aylığına aldığı borcu 2 yıldır ödeyemedik ve ailem tabiki parayı istiyor arada kaldım ailem parayı istiyor eşim vermek istemiyor parayı ailesinden isteyemedigi icin benim arabami satip odeyecek ve o arabayı bekarken kendi paramla almıştım evliliğim ilk günden beri kötüye gidiyor neyapacagimi şaşırdım akıl verin bana bu evlilikten vazmi geçmeliyim. Bu arada eşim ailesiyle ortak şirket sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?