Eşimle borç yüzünden koptuk

Yok malesef hiçbirşey yok

İspatın sadece yazılı olması gerekmez.
Şahitler de ispat için kullanılır.

Babanız davayı açsın, annenizle siz şahitlik yapın. yok mu başka bu olaydan haberi olan?

Ay kaptırmayın paranızı. Arabanızı sakın sattırmayın. Aileniz daha çok üzülür böyle.

Ne demek 70 bin tl borcu 2 sene ödememek ve ödemeyeceğim demek. Bildiğiniz dolandırıcı bunlar ailece.

70 bin gibi ciddi rakam.

Kadının ailesinden borç alıyor ve kadının arabasini satarak ödemeye kalkiyor Bu adamla değil evli kalmak selam bile verilmez.

Seviyorum diyorsanız olmaz olsun böyle sevgi.

Allah kahretsin öyle kocayıda ailesinide resmen kullanıyor seni.bu adamdan boşan terbiyesiz yüzsüz.önce durumu acilen ailene anlat ben boşanıyorum bu sebepten de belki baban lanet olsun istemiyorum parayı satma arabanı boşan gel der.sende bi avukatla görüş durumu anlat belki bi şekilde ispat edersinde boşanırken tazminat falan alırsın

Arabamı asla vermezdim. Borcunu kendi ödesin. Aileniz de sizle değil, borcun sahibi ile muhattap olsun.

Nasıl yani? Kendi ailesi dururken 2 yıllık eşinin ailesinden mi istiyor?
Pes!
Ailesinin durumu olmaz bir ihtimal tamam derim. Ama bu kadar da olmaz!
Utanmadan hala istemeyip arabanı satması nedir?
Eşinin ailesi biliyor mu borç meselelerini?

Sizin ailenizin durumu onlardan fazla mi iyi? Sirketlerini ayakta tutabilmek icin sizi kullaniyor olabilirler mi?

Ailenden para almasi zaten yanlis sende izin vermseydin keske ben babama soyledim ben kocama da ailesine de kefil degilim para vs isteyen olur hayat bu sakın verme hem evliligim biter hem sizle küserim dedim... Arabayi satarsan devami gelir bundan sonra arabayida unut bnmde evlilik oncesi arabam var asla satmam 2 yil sonra yer alicaz ozaman yer uzerime olursa ve cocuk olmus olursa satarim cocuk olmadan para ortak degil kafamda

Tam olarak dediğinizin aynısını yapmışım ve aynı durum oldu sadakam olsun dedi babam onlara

Ay ne arsız ahlaksızlarmış ya.. yüzsüzlüğün de böylesi.. hep böylelerse bu hayat geçmez böyle arkadaşım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

Sattırmadım arkadaşlar ailemlede konuştum ama eşim bu durum karşısında bildiniz savaş açtı avukatlarımız görüşmeye başladı maddiyat için boşanalım dedi bende kabul ettim
Bu heriften de bu beklenirdi zaten.. hiç değmez üzülmenize.. bu herifsiz çok çok çookkkk daha iyi olursunuz inşallah

Sattırmadım arkadaşlar ailemlede konuştum ama eşim bu durum karşısında bildiniz savaş açtı avukatlarımız görüşmeye başladı maddiyat için boşanalım dedi bende kabul ettim
Gözünüz aydın. Giden para olsun. Yeni hayatınızda mutlu olursunuz inşallah

Bide 70000 mis yuhh ki ne yuhh yemin ederim kocami oldururdum oyle bisey olsa ama yine diyorum ben babami uyardim kefil degilim asla verme dedim verirse kendi problemi ha kocayi bosarim o ayri

Saolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için ve beni yalnız bırakmadığınız için

Dediğini yapicam benimde içim gidiyor 13 yıllık emeğim dişimle tirnagimla biriktirip aldım kimseden 1 tl istemedim ama göz göre göre gidecek
Goz gore degil senin salakligindan gidecek. Salak dedim diye kizma valla nasil sinirlendim. Niye satyiriyorsun saniyormusun direk ailenin bircu odenecek bir miktar verip kalani uine kullanacaklar. Eger ailene vereceksen ver arabayi onlar sattsin en azindan bilirsin gercegi bu kadar saf olma gercekten. Bunu yazmistim sattitmadiginizi gorunce cok sevindim. Tebrik ederim vallahi. Ailenizin parasini odemedikce bosanmayi zora sokun anlasmali bosanmada da ailenizden alinan borcu yazdirin anlasma dilekcesine

Aileme mahcup oldum arabayi satar kurtulurum
diyorsun daha kolayi var. Arabayk sattirma ve bosan. En azindan giden para 70.000olsun onu da bi sekilde kurtarmaya calisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…