- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Sattirma bosan valla cok ciddiyim. Para olmaz sıkisilir kari koca arasinda senin benim tabiki olmaz ama bunlar resmen seni ve aileni somuruyolar. Ailenin verdigi paraya dair bi senet, ispatlayacak bi fatura dekont yok mu? Elden mi odendi? Umarim vardir.
Yok malesef hiçbirşey yok
Ailene o borcu geri ödemeden sakin boşanma.
Miktari bilmiyorum. Gerekirse evdeki eşyaları sat... veya onun ailesinin taktiği altinlari sat ama sakin o para ödenmeden ayrilma.
Yüzsüz ailesi...
Sen niye kp ile konuşmuyorsun? Ben olsam şirkete gider direk babasinla görüşürdüm. Bu ne yaaaa... ailen resmen kizi vermiş üstünede para eklemiş durumda şuan.
Esinizin durumu olmasa hadi neyse... ama şuanda yapdığı resmen şe***sizlik
2 yıllık evli olucam bu ayın sonunda evlendiğimiz günden bugüne borç belası pesimizi bırakmadı aslında eşimin maddi durumu iyi ailesiyle birlikte çalışıyor ama konu paraya gelince ailesinden para isteyemiyor ve benim ailemden istiyor 2 aylığına aldığı borcu 2 yıldır ödeyemedik ve ailem tabiki parayı istiyor arada kaldım ailem parayı istiyor eşim vermek istemiyor parayı ailesinden isteyemedigi icin benim arabami satip odeyecek ve o arabayı bekarken kendi paramla almıştım evliliğim ilk günden beri kötüye gidiyor neyapacagimi şaşırdım akıl verin bana bu evlilikten vazmi geçmeliyim. Bu arada eşim ailesiyle ortak şirket sahibi
Tam olarak dediğinizin aynısını yapmışım ve aynı durum oldu sadakam olsun dedi babam onlaraAllah kahretsin öyle kocayıda ailesinide resmen kullanıyor seni.bu adamdan boşan terbiyesiz yüzsüz.önce durumu acilen ailene anlat ben boşanıyorum bu sebepten de belki baban lanet olsun istemiyorum parayı satma arabanı boşan gel der.sende bi avukatla görüş durumu anlat belki bi şekilde ispat edersinde boşanırken tazminat falan alırsın
Ay ne arsız ahlaksızlarmış ya.. yüzsüzlüğün de böylesi.. hep böylelerse bu hayat geçmez böyle arkadaşım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah..Bi kacgun önce kayinvalideme anlattım olayı oralı olmadı kadın herkesin haberi var alınan paradan çünkü çek ödeyeceklerdi o an paraları yetişmedi borç istediler ailemden geri ödemek şimdi zorlarına gidiyor
Tam olarak dediğinizin aynısını yapmışım ve aynı durum oldu sadakam olsun dedi babam onlara
Bu heriften de bu beklenirdi zaten.. hiç değmez üzülmenize.. bu herifsiz çok çok çookkkk daha iyi olursunuz inşallahSattırmadım arkadaşlar ailemlede konuştum ama eşim bu durum karşısında bildiniz savaş açtı avukatlarımız görüşmeye başladı maddiyat için boşanalım dedi bende kabul ettim
Gözünüz aydın. Giden para olsun. Yeni hayatınızda mutlu olursunuz inşallahSattırmadım arkadaşlar ailemlede konuştum ama eşim bu durum karşısında bildiniz savaş açtı avukatlarımız görüşmeye başladı maddiyat için boşanalım dedi bende kabul ettim
Goz gore degil senin salakligindan gidecek. Salak dedim diye kizma valla nasil sinirlendim. Niye satyiriyorsun saniyormusun direk ailenin bircu odenecek bir miktar verip kalani uine kullanacaklar. Eger ailene vereceksen ver arabayi onlar sattsin en azindan bilirsin gercegi bu kadar saf olma gercekten. Bunu yazmistim sattitmadiginizi gorunce cok sevindim. Tebrik ederim vallahi. Ailenizin parasini odemedikce bosanmayi zora sokun anlasmali bosanmada da ailenizden alinan borcu yazdirin anlasma dilekcesineDediğini yapicam benimde içim gidiyor 13 yıllık emeğim dişimle tirnagimla biriktirip aldım kimseden 1 tl istemedim ama göz göre göre gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?