Tuh ya. Valla arabayi da satip odeseniz yine sizin aileden cikmis olacak. Baban ne diyor arabanin satilip odenmesine en iyisi ona sor.Yok malesef hiçbirşey yok
Ya sen kaç kendini kurtar. Dikkat et onlar senden talepte bulunmasınlar.Boşanmayı dusunuyorum ama çocuğum yok ben bundan negibi taleplerde buluna bilirim
Ödeyemem ben borç felan ailende durumu bilmiyormu yeter ya para para diye beynimi yedin deyince sat arabayı ödeyelim yeter ya dedim ve dediğim gün müşteriyle çıktı geldiYa arkadaşım iyi misin sen? Bu aileyle zaten sonun olmaz bari elindeki arabandan olma.
Kocandan çok sana kızdım şimdi. Bu kadar ezdiemeyin kendinizi yahu.
O arabada 1 kuruş hakkı mı varmış ki bu kadar rahat satıyor. Sen kesin tamam dedin adam da buldu müşteriyi.
Valla canim dua et o senden talepte bulunmasin. :/ babanin parasini kurtarabilirsen yat kalk dua et. Bi avukata yine de danisin belki senin sahitliginle bir seyler yapilabilir. Umarim yapilir. Benim icim gitti giden paraya. Peki bosanmaya kalksan hic yola gelmez mi belki kaybetmemek icin yapar bir seyler dicem de cok mu utopik oldu. :/Boşanmayı dusunuyorum ama çocuğum yok ben bundan negibi taleplerde buluna bilirim
Aileme bişey diyemiyorum ki üzülmesinler diyeTuh ya. Valla arabayi da satip odeseniz yine sizin aileden cikmis olacak. Baban ne diyor arabanin satilip odenmesine en iyisi ona sor.
Zaten istenmeyen gelindimailesi sevinir en çok bosanmamiza oda ailesiyle birlik olursa zaten tamam herşeyValla canim dua et o senden talepte bulunmasin. :/ babanin parasini kurtarabilirsen yat kalk dua et. Bi avukata yine de danisin belki senin sahitliginle bir seyler yapilabilir. Umarim yapilir. Benim icim gitti giden paraya. Peki bosanmaya kalksan hic yola gelmez mi belki kaybetmemek icin yapar bir seyler dicem de cok mu utopik oldu. :/
Aferin sanaÖdeyemem ben borç felan ailende durumu bilmiyormu yeter ya para para diye beynimi yedin deyince sat arabayı ödeyelim yeter ya dedim ve dediğim gün müşteriyle çıktı geldi
Dediğini yapicam benimde içim gidiyor 13 yıllık emeğim dişimle tirnagimla biriktirip aldım kimseden 1 tl istemedim ama göz göre göre gidecekAferin sanayerinde olsam sabah erkenden babamı arayıp anlatırdım. Bak bakalım o zaman satabiliyor mu beyefendi.
Yarın öbür gün öğrenecek zaten baban
Bari satılmadan bilsin ki belki başka çare bulunur.
Ay sattırma nolur ya benim içim gitti burada.
Ne munasebet niye sattiriyorsunuz ve ne cabuk pes ediyorsunuz? Ailenize durumu anlatin arabamla borcunuzu odeyecek diye..Tamam evlenince bu tur hesaplari yapmak hoş degil elinde olan camura yatan biri icin de her sey mustehak..Kendi arabasi var mi bu arada onu merak ettim??Benim üzerime başka türlü ödeyemezmiş borcu tek çare buymuş aileme mahcup oldum oyuzden satilsin kurtulayım bu sıkıntıdan diyorum
Aslansın senDediğini yapicam benimde içim gidiyor 13 yıllık emeğim dişimle tirnagimla biriktirip aldım kimseden 1 tl istemedim ama göz göre göre gidecek
Teşekkür ederim bilgilendiricem iyi gecelerAslansın senbizi de haberdar et gelişmelerden. Allah yardımcın olsun. İyi geceler.
Var kendinin arabası şirket üzerine babasının onayı olmadan satanazmisNe munasebet niye sattiriyorsunuz ve ne cabuk pes ediyorsunuz? Ailenize durumu anlatin arabamla borcunuzu odeyecek diye..Tamam evlenince bu tur hesaplari yapmak hoş degil elinde olan camura yatan biri icin de her sey mustehak..Kendi arabasi var mi bu arada onu merak ettim??
Benim üzerime başka türlü ödeyemezmiş borcu tek çare buymuş aileme mahcup oldum oyuzden satilsin kurtulayım bu sıkıntıdan diyorum
Var kendinin arabası şirket üzerine babasının onayı olmadan satanazmis
Sizi boyle ailenize karsi rezil eden birinin kendi ailesine rezil olma durumu,sizinde çirkefleşme zamaniniz gelmis..Var kendinin arabası şirket üzerine babasının onayı olmadan satanazmis
70 bin babandan almış, 70 binde senin bekarlığının birikimini alıyor.
Bu adam ve ailesi 140 bin dolandırmış olacak seni. Arabanı al git en azından giden 70 bin olsun.
O saatten sonra ya çabalar seni kazanır, yada zaten nihai son gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?