• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Annanemle kalan bir bayan var 50lerinde. Kadının babasından bir dul maaşı var, eşinden ayrı ve evi yok. Full annanemde kalmasına ve canı istemedikçe dışarı çıkmamasına rağmen kadın La Roche Posay güneş kremi kullanıyor, marka parfüm alıyor. Aslında bakarsanız gayet stadart ürünler sizin meyve markanız ya da Zara gibi... Teyzemlerin bu kadına göre durumu kat kat iyi. Ama teyzemi öldürseniz, uçurumun kenarına getirip itmek üzere tutsanız der ki Arko'nun suyu mu çıktı. Bu kendinize verdiğiniz değerle ilgili bir şey. Siz vermek isterken ve verebilecek imkanınız varken eşiniz tarafından manipüle edile edile doğrusunu unutmuşsunuz. Bu yaşınızda bir süpürge için, ceket için eşiniz tarafından onaylanmayı bekleyecekseniz yazık size.
Ne yapayim istediğimi alayım sonra bosasin

Evet lcw milla oralardan alırlar. Kıyafete yatırım yapmazlar .Para harcamazlar .Erkeği de kadını da ben mangoyla kabak gibi sırıtıyorum düşünün vakko,beymen network değil yani giyindigim yer
Çok ilginç gerçekten. Hangi ilde yaşıyor bu insanlar?

Zara mango ya gucci prada muamelesi yapma çok mu safsın rol mü yapıyorsun burda anlamadım markaları boşver sen adamın sana yaptığı muameleye bak kabul edilebilir değil eşin seni sevmiyor bu çok net
Zara mangoya prada muamelesi yapmıyorum tabiki .Bulunduğum ortamda Zara mango prada muamelesi görüyor buna para harcamıyor devlet memurları bunu anlatmaya çalışıyorum .Mangonun luxury olmadığını bilecek vizyondayım merak etmeyin

O sizi boşayana kadar sizin zaten çoktan boşamış olmanız gerekiyordu. 7. sayfaya gelmiş topic artık az çok anlamışsınızdır şair burada kime sesleniyor kısmını.

Ne bu adam? Bulunmaz hint kumaşı mı?

Herkese merhabalar .Önceki açtığım konulara benzer bir konuyla geldim. Yine bir paradoksun içindeyim. Konu eşimle harcama alışkanlıklarımizın ve fikirlerimizin farklılığı. O mu,cimri ben mi kolay harcıyorum inanın buna çok kafa yorar oldum .Kısaca bugün yaşadığımızı özetleyeyim .Aylık hane gelirimiz asgari ücretin yaklaşık 7 8 katı.ikimizde çalışıyoruz o fazla kazanıyor. Bugün eşim bir ceket istediği iicn mağazaya girdik .İhtiyacı da vardı. İkinci ürüne indirim oranı yüksek olduğu için ben de bakinmaya denemeye başladım. Benim de yoktu. Denedim çok yakıştı bana da ona da bu üçüncü bakışımız falan gelip gidip deniyor ama almıyor. Ben almayayım sana alalim hadi ben ortak olayım dedim yok.ikimize de alalım ben kendiminkini ödeyeyim dedim yok.bir ceket almak için bu kadar ayak diremesi ve düşünmesi normal mi bana kalsa ben alıp çıkacağım bitecek .Zaten ikimize birden alıp hepsini onun ödemesi gibi birsey bizde söz konusu bile değil. Ben alışverişte yapmak istedim kendime .önümüzdeki ay elime biraz toplu para geçecek istersen ben alayım sana paran gelince sen bana ödersin dedi .Normal mi bütün bunlar .Kendime bir şey aldığım an surat düşüyor.Moral bozuluyor. Kendine zaten almıyor iki jeanle seneyi kapatıyor. Nolur yardım
Ayyy

Sen bana öde ben sana öderim vs büyük konuşmayım bence evlilik bu değil ya

Hayır gayet yüksek ülke şartlarında.bu tarz söylemler de bana yapmacık geliyor.ülkenin yarısı asgari ücretle çalışıyor.milyonlarca kısmı işsiz, bir kısmı da asgari ücret bile verilmeyen günübirlik işlerde çalışıyor.zaten mühendislik büyük bir meslek bizim ülkede.niye bile diyorsunuz ki? Bundan yükseği zaten milletvekilliği.sırf standardımı yüksek göstereceğim diye normal falan diyemem valla.
Sıradan bir beyaz yakalı kurumsal şirket çalışanı, bankacı vs son gelen zamlarla 100 bin bandına çıktı. Şef, müdür vs orta düzey yönetici maaşları 200-250 bin bandında. Dünya senin çevrenin etrafında dönmüyor. İnsanların tek başına kazandığı paralar bunlar, sana hane halkı geliri olarak bile çok geldi 😂

Zara mangoya prada muamelesi yapmıyorum tabiki .Bulunduğum ortamda Zara mango prada muamelesi görüyor buna para harcamıyor devlet memurları bunu anlatmaya çalışıyorum .Mangonun luxury olmadığını bilecek vizyondayım merak etmeyin
Bemim çevremdeki devlet memurları marka yarıştırıyorlar. Cidden nasıl bir kurumdasınız ki siz?

İçim acıdı yarama dokundunuz .Malum markanın süpürgesini istiyorum aylardır. Belim ağrıyor. Robot var ama onu çok beğenmiyorum. Neyse süpürgeyi almak istiyorum .Peşin bir şekilde elime geçen parayla alacağım kendim .Belim ağrıyor her gün süpürge yapıyorum çok iyi olurdu malum markadan bir süpürge olsa dedim duyurdum bilerek umrunda bile olmadı
Arkadaşım Dyson süpürge almak istemiş. Kocası demiş ki “Sana ne ya ben memnunum süpürgeden.” Çünkü evde süpürge işi hep adamda.

Böyle bir evliliğiniz yoksa, süpürme işi genelde sizdeyse ne diye ev arkadaşınızdan -eşiniz değil- onay bekliyorsunuz?

Ben zaten daha kendine bakan devlet memuru görmedim öğretmenler bile annem anlatır hep eskiden döpiyesler topuklular fönlü saçlarla okula gelirmiş şimdi paspal paspal dolaşıyorlar. Benim eski müdürüm şu an ortalama 250 300 bandı maaşı vardır lcw bile giymeyen biriydi düşün vahimliği burda konu tekrar ediyorum çevre değil kimin ne giydiği değil markalar değil eşinin sana olan tutumu normal değil

Ben zaten daha kendine bakan devlet memuru görmedim öğretmenler bile annem anlatır hep eskiden döpiyesler topuklular fönlü saçlarla okula gelirmiş şimdi paspal paspal dolaşıyorlar. Benim eski müdürüm şu an ortalama 250 300 bandı maaşı vardır lcw bile giymeyen biriydi düşün vahimliği burda konu tekrar ediyorum çevre değil kimin ne giydiği değil markalar değil eşinin sana olan tutumu normal değil
Söylediğinize imzamı atarım birebir bir ortamdayim her şeyi yazmışsınız.

Ücretsiz izine ayrılmam gerekirse diye para biriktiriyorum .Çünkü eşim sadece zaruri ihtiyaçlarımı karşılar .
Şaka olmalı eşin almandan daha alman olabilir mi? Bu ne bacım işyeri ortağımısınız? Evlilik değil de ortak gibi hissettim sizi bu ne beee

Kasko hgs mtv hepsi ortak olsun istiyor.Kendime araba alacağım diyorum giderlerini karsilayabileceksen al diyor
Nasıl yani kullanmadığınız arabanın giderlerini de siz karşılıyorsunuz ama kendinize araba almak istediğinde ortak olamam kendin alacaksan kendin öde mi diyor :olamaz: evlilik böyle bir şey değil bacım siz iş arkadaşı olmuşsunuz. Adam düzen kurayım ama bütün yük bende olmasın ev arkadaşı gibi olalım birde yatağımı paylaşayım diye evlenmiş resmen.

Ortada mı kalırsın? Evsiz barksız aç susuz sokaklara mı düşersin? Onsuz hayat imkansız mı? Aşkından ölüyorsun madem neden şikayet ediyorsun. Ya rabbi şükür de yaşa işte..

Back
X