Allah başka dert vermesin kardeşim.Merhaba arkadaşlar
Eşim hergün işten eve geldiğinde üzerini değiştirip, elini ayağını yıkıyor. Ancak çorabını çıkarırken hep ters çıkarıyor ve öyle kirli sepetine atıyor. Bu da benim yıkandıktan sonra çorapları düzeltmem anlamına geliyor. Bu yüzden 2. kez tartıştık. Sizce sıkıntılı olan ben miyim yoksa o mu? Takıntı mı yapıyorum. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler
Kıyamam yaaa. Üzülme canım bu günler de geçecekBende de aynı problem var geçen gün çok ağladım bunun için.
KOnu sahibiEvet 5 aylık
Ay doğru gülistanın konu özür dilerim boşver ya linç nedir yaa bak Merve’yi bile hamile yaptımKonu mervenin degil insallah onada nasip olur.. biz uzulelim moral olalim da bdv de linc konusu bu yani
Belki ayan olur belli mi olurr...KOnu sahibi
Ay doğru gülistanın konu özür dilerim boşver ya linç nedir yaa bak Merve’yi bile hamile yaptım
Inşallah.Belki ayan olur belli mi olurr...merve
Amin. Her isteyene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Inşallah.hadi hep birlikte bana dua ediyoruz. Insallah hamileyimdir.
O adar is istediğini bilmiyordum ama ne güzel ben seni hamileInşallah.hadi hep birlikte bana dua ediyoruz. Insallah hamileyimdir.
Insallah canim. Rabbim isteyene ikiz ikiz versin insallahInşallah.hadi hep birlikte bana dua ediyoruz. Insallah hamileyimdir.
O adar is istediğini bilmiyordum ama ne güzel ben seni hamileolarak yazdım bile inşallah bu ay hamile kalırsın
Amin çok teşekkürler.Amin. Her isteyene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Voov ikizInsallah canim. Rabbim isteyene ikiz ikiz versin insallah
Insallah canim. Rabbim isteyene ikiz ikiz versin insallah
[/QUOTE
Ayyy ne güzel işte bak linç konusu oldu dizen sevgi yumağı işte biz böyle daha güzelizAmin çok teşekkürler.
Bu dua biraz fazla mı olduVoov ikiz
Ücüz de olabilir tek seferde kurtulursunVoov ikiz
Çok bonkörsün arkadaşımInsallah canim. Rabbim isteyene ikiz ikiz versin insallah
Amin amin amin.Ücüz de olabilir tek seferde kurtulursun
Saka bi yana hep duamdir rabbim cope atanlar o vicdansizlarin yerine sizin gibi dua ile, sabir ile, bekleyenlere, isteyenlere nasip etsin insallah
Allahin hazinesinde var Allaha sukur yeterki nasip etsinÇok bonkörsün arkadaşım
Amin canım dimi o çöpe atanlar hatta bir kadın vardı bebeği Eve kilitleyip gitmişti ölmüştü bebeği bende o zaman düşük yapıyordum çok ağlamıştımÜcüz de olabilir tek seferde kurtulursun
Saka bi yana hep duamdir rabbim cope atanlar o vicdansizlarin yerine sizin gibi dua ile, sabir ile, bekleyenlere, isteyenlere nasip etsin insallah
Ne acalim yaaa corap konusu da acildiAyyy ne güzel işte bak linç konusu oldu dizen sevgi yumağı işte biz böyle daha güzelizMerve hamile kalınca bende donlar için forum açarım sende konu belirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?