cinsel sorumu (vajinismusu,iktidarsızlığı,vs.) olanlar evlenmesin zaten!!! eşim beni sever yaptıklarıma daha özen göstermemi ister aslında tamamen ben kendim alınganlık yapıp kafama takıyorum. bu arda bütün kadınlar isteksiz mi olmalı???? eşimde istekli biridir. cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil. evlendiğiniz gece ne olmasını bekliyordunuz??? kendini cinsel yönden hazırhissetmiyorsan evlenmiceksin. bir salatadan boşanma olmaz ama cinsel sorunlar yüzünden olur!!!! bu yasalarda bile varolan bişey
picachu evlenmenin aile kurmak olduğunu ben zaten biliyordum ama hatırlattığın için sağol!!!!! evliliğin %90 ı cinselliktir. herkesin düşüncesi kendine benim düşüncem bu!!!!!
Ah canım aynı şeyi baştan beri söylüyorum.Akıl verin diyor,ama ben yapmam!Ben sevmem!Ben yemem!diyor sürekli.Anlamadınız demek yerine anlatamadım dersen,söylediklerin yumuşar,karşıdakini hoşnut eder yazdım,hatta başlarda çok ılımlı konuştum,öyle ters cevap veriyorki,herkes keskin bir dille yazmaya başladı dayanamayıp.Buradaki kadınları da anlattıklarını anlamamakla pardon anlayamamakla yargılıyor sanki buradaki kadınların zekaları kıtmış gibi.Buradaki kaç kadın konu sahibi gibilerinin 10 tanesini cebinden çıkarır farkında değil.Belkide bizimle dalga geçiyor,bilemiyorum,yazıp yazıp gülüyordur belkide.
slm canım
yazdıklarına katılıyorum özellikle erkekler eşlerinde aradıklarını bulamazlarsa daha çabuk aldatma yoluna gidebiliyorlar.kadın fizyolojisi doğum için programlanmış rabbim tarafından.onuda yapabilmek için cinsellik lazım eşine gereken önemi vereceksin ki o da dışarı gitmesin tabi bu örnek normaşl olan haylaz erkekler için geçerli diil onlar tatmin olsalarda illa dışarı giderler ama eşlerinden onlara sadık olmasını beklerler
Ben hayret ediyorum,böyle cinsellik ön planda olunca!!!
neden mi?cünkü hayatin ne getirecegi bilinmez,hem düsünün bi,esinizi sevmeseniz yani zorla evlendirilseneiz veya sorunlar ciksa evlilikte eee o zaman ben o cinselligi ne yapayim?
o zaman insanlik nerede?huzur sevgi saygi anlayis merhamet bunlar olmazsa nasil mutlu olunur???cok af edersiniz ama cinsel tatmin her türde yapilir,yapilabilir ama ya devami,ya insanlik?ya bu hayatin zorluklari???
nerdesin ey insanlik??????
cinsellik cinsel tatmin değil, aşktır bence.
evet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.
bilmiyorum farkındamısn.. ben salata yapamam!!!! istemyorum diye kendini yerden yere atan sensinevet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.
evet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.
sayın çok bilmiş sue1 vajinismus senin halk dilinde bildiğin gibi ilk gece korkusu değildir senin dediğin gibi sağlıkçıyım ya daha tıbbi bir cevap vereyim vajinismus;vajina girişinin etrafında bulunan kasların(pubik kas) istemsiz kasılmasıyla ilişkiye izin vermemesidir.normal doğum yapmış biri biri daha sonra vajinismus olabilir.hem ilk geceye girmeden vajinismus olup olamayacağımızı anlayamayız diyorsun hemde daha önce tecavüz veye taciz gibi bir durumla karşılaştırsa vajinismus olabilir demişsin? öncelikle bu ne çelişki!!!! yine söylüyorum kendini cinselliğe psikolojik olarak iyi hazırlayan ve kadın olabilmeyi kabul edebilen bir kız için sorun çıkacağını hiç sanmıyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?