Konu salata ile baslamisti..:44:
Vajinismus ile devam ediyor
Sonu nereye varacak cok merak ediyorum
bence evli çiftler alyans takmalılar. etrafa yeşil ışık yakıp ben bekarım edalarına girmemeliler. çevreye sahipli olduklarını alyans takarak belli ederler. kimsede umutlanmaz sahipli insana göz...
akil verene bakarmisin
ben 23 yaşındayım ve tam 80 kiloyum. 3,5 yılllık evliyim çocuğum yok. eşim uzun boylu yakışıklı bir erkek. onun yanında kendimi ezik ve çirkin hissediyorum yanına yakıştığımı düşünmüyorum moralim çok bozuk tatlı krizlerime engel olamıyorum!!!!! bütün testler yapıldı ve normal çıktı 2-3 ay gibi bir sürede 15-20 kilo vermek istiyorum.depresyondayım (((((
bide buna bak??
evet ya hiç kıskanç değil... bende maço tiplerden hoşlanırım biraz bakalım ne olacak )
Bu yukarda yazili olan yazilar arkadasimizin yaptigi cesilti yorumlar...kafam cok karisti...taktir sizin!
bence evli çiftler alyans takmalılar. etrafa yeşil ışık yakıp ben bekarım edalarına girmemeliler. çevreye sahipli olduklarını alyans takarak belli ederler. kimsede umutlanmaz sahipli insana göz...
akil verene bakarmisin
ben 23 yaşındayım ve tam 80 kiloyum. 3,5 yılllık evliyim çocuğum yok. eşim uzun boylu yakışıklı bir erkek. onun yanında kendimi ezik ve çirkin hissediyorum yanına yakıştığımı düşünmüyorum moralim çok bozuk tatlı krizlerime engel olamıyorum!!!!! bütün testler yapıldı ve normal çıktı 2-3 ay gibi bir sürede 15-20 kilo vermek istiyorum.depresyondayım (((((
bide buna bak??
evet ya hiç kıskanç değil... bende maço tiplerden hoşlanırım biraz bakalım ne olacak )
Bu yukarda yazili olan yazilar arkadasimizin yaptigi cesilti yorumlar...kafam cok karisti...taktir sizin!
tebrik ederim en iyi dedektif seçildiniz... arkadaşım bunları bulup çıkarınca ne oldu şimdi?
akil verene bakarmisin
bide buna bak??
akil verene bakarmisin
bide buna bak??
bazen konu acan konu sahiplerinin gecmisine bakmak iyi oluyor biseyler celisiyorsa ama bu buldugunuz yazilarla konun ne alakasi var? kafaniz neden karisti onuda yazsaydiniz daha aciklayici olurdu...
bazen konu acan konu sahiplerinin gecmisine bakmak iyi oluyor biseyler celisiyorsa ama bu buldugunuz yazilarla konun ne alakasi var? kafaniz neden karisti onuda yazsaydiniz daha aciklayici olurdu...
tebrik ederim en iyi dedektif seçildiniz... arkadaşım bunları bulup çıkarınca ne oldu şimdi?
bu arkadasin bu konusunu takip ettim ve tepkileri konusmalari beni cok rahatsiz etti. merak ettim baska konularda neler yazmis diye...baktim...ve bi kac tanesi ilgimi cekti...
maco istedigini soylemis; esi ona yardim ediyor, kendi supuruyor, kendi toz oluyor, salatasinida o yapicakmis, arrkadas ben yapamam ben edemem o yapsin felan diyor...benim bildigim macolar bu tur seyleri yapmaz, bu tur seylere gelemez, birincisi bundan...
ikincisi, arkadasin aslinda ozguveninin olmadigini farkettim, ve ESIMLE HEP KAVGA EDIYORUZ konusunda yazdiklarinin aslinda normal oldugunu dusundum cunku kendine guveni yok, yani zaten kendi icinde bir kompleks yasiyan bi arkadas...
boylelikle kisiligini cozmeye calistim o yuzden kafam karisti dedim....
haklısın uyuyan güzel. eşim yemeklerimi sever gece vakti çiğ börekler açarım kekler yaparım çayı kuru kuru içmesin diye. ama salata çokda gerekli değil olmasada olur yani bunu anlatamıyorum eşime sinirlerim çok bozuluyor.salata yapmam ama gece vaktinde kurabiye ,kekler, börekler yaparım bana külfet vermez severim bu tarz atıştırmalıkları.yarın işinede götürsün diye ama yok yaranamıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?