şükür beni anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim uyuyan güzel. bende bunu anlatmaya çalışıyorum yemek olmazsa olmaz fakat salata ekstra bişey gereksiz yani olmasada olur!!!!
içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor çünkü yapsamda beğenmiyor ne yapacağımı bilemiyorum. herşeye bişey(
çok teşekkürler shakila birde bende şöyle bir şey var birşeyi sevmiyorsam bana kimse yaptıramaz!!! inatçıyımda iş inada binince gel gör kavgayı. düzeltmeye çalışıyorum bu huylarımı ama yok düzeltemiyorum bir türlü o yap dedikçe içimden yapmak gelmiyor yapamıyorum huy işte!!!!
ben biraz şuna takıldım.'salata gereksiz bir şey, ben ona kekler börekler yapıyorum' ne güzel işte hamaratmışsın ve eşin de yemeklerini seviyormuş. ama bu düşünce kızma ama bana biraz bencillik gibi geldi. sen salatayı sevmediğin için gereksiz geliyor, ama eşin çok seviyor olabilir, hatta belki yaptığın böreklerden daha gerekli görebilir. bunu bir düşün derim. ben de salatayı sevmem ama eşim çok sevdiği için her akşam yapıyorum ve onu mutlu etmek beni de mutlu ediyor....
çünkü börek ve kekler sabahta veya miden kazınınca yenilebilecek bişey salata öyle mi arkadaşım???
tweety sale iyi güzel diyorsunda ben sağlıkçıyım saatlerim belli değil ben bunu eşimede söyledim ben ikisini idare edebilecek bir kapasitede değilim!!! ya tamamen evde olucam ya da gündelikçi bulup tamamen işte!!!onada yanaşmıyor??? ben gecenin 22.00 larında salatayla uğraşmak istemiyorum hergün evde 3-4 çeşit yemek oluyor neyine yetmiyor yani?
bir salata deyip küçümsüyorsun ama işler öyle değil canım? kimse evliliği oyuncak ta sanmıyor laflarına dikkat et önce!!!!!! sonradan böyle oldu anladın mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?