eşimle hep kavga ediyoruz

kk'da okuduğum en ilginç sorunlardan biri.
bazı insanlar yemeği kuru kuruya yemekten hoşlanmaz, yanına salata meze tarzı şeyler ister.
eşinizin zevki de öyleymiş demek ki.
bi domates bi salatalık doğrasanız beğenmiyor mu eşiniz?
illa köri soslu sezar salata mı bekliyor gece vakti anlamadım ki:26:
geç saatte gelip yemek yapmak gerçekten zor, ama anladığım kadarıyla çocuğunuz yok.
çocuğunuz gece yarısı uyanıp bişe istediğinde ne yapacaksınız?

merhaba canım ama adam ne güzel işte yapıyo evin yeri ayrı işin yeri ayrı senin görevin ikisi madem yaptıklarını başına kakıyo birlikte iş paylaşımı yapın kimse yapılan işlerle ilgili yorum yapmasın sende biraz alttan al tek derdin bu olsun be güzelim bunun için yuvanı yıkmaya değmez

kızma lütfen kapris yapcak olsam başka şeyler bulurum? kapris değil huy sevmediğim bişeyi kimse yaptıramaz bana neden şımarıklık oluyor ki?

evlilik fedakarlık gerektiriyor malesef..
geneldede kadınlardan..
inatla bu iş yürümezki..
bekarlıkta kaldı inatlar kaprisler..
el adamı çekmiyor ..

bende senin gibi bekarken herşey önüme gelirdi...yazık annecim bi işe el atmamı istemezdi haftasonları hariç..
tabi keşke el attırsaydı.
neyse bende evliliğimn 1-2 ayı zorlandım yemek hiç bilmiyordum..eşim sürekli eleştirirdi..ama yapıcı eleştiriler tabi.
eşim yemeği yapardı sonra bana ""ellerine sağlık karıcım ""deyip laf atardı.
asla gocunmadım aksine hırs yaptım.sonra toparlandım tabi.düzelttim kendimi.
şimdi beni geçtin diyon wala..
kadın istese herşey yapar ama sen bunlar" benim kimyama ters diyosun" onada bişey diyemem canm
evlilik fedakarlık istiyo maalesef.
bu evliliğn yürümesini istiyosan biraz anaç olmak lazım

zıt insanlarsıznız ikinizde bende pimpirikli biriyımdır mesala rahat ınsanla gerılıyorum ...onun için ıkı taraf içinde zor yaa...

Kusura bakmayın ama bence siz bencil nazlı bir kız çocuğusunuz.
Haftanın 5 günü gündeliğe gidip ekmek parasını kazanan kadınlar var bu memlekette.
Malesef onlar iş kadını olarak anılmıyorlar ama emin olun onlarda sizin kadar yoruluyorlar.
Ve onlar evlerine döndüklerinde "zaten bütün gün başkasının pisliğini temizliyorum birde evin işini göremem" demiyorlar.
Bir çoğununda onlara yardım eden eşleri yok biliyor musunuz???
Bence siz zora gelemiyorsunuz bütün mesele bu.
Allah başka dert keder vermesin size. En kötü gününüz böyle olsun inşallah...

Gece kekler börekle yaparken yorgun değilsiniz ama salata yaparken mi yorgunsunuz????Amacım yadırgamak değil tabiki herkes kendi derdini daha iyi bilir ama.Bence eşiniz madem yapıyor bırakın o yapsın .Bide 2 kişilik salata ne kadar uğraştırır.Yani eşin çok mu malzemeli istiyor salatayı teferruatlı mı oluyor??

Evlilik bekarlık gibi degildir ciddi bir sorumluluktur..
Yani ben böyle alıstım, bekarken hic birsey yapmadım demeniz, sizi haklı kılmaz bu sadece sizin bahanenizdir bana göre.
Evleniyorsanız, yapmadıysanız yapıcaksınız anlamına gelir.
Bunlar size zor geliyorsa ve de gelmeye devam edicekse, ben buyum, böyleyim, degismem, diyorsanız, bence de bosanın..

hayat müşterek ama o yapıyorsa sizinde yapmanız gerekir
evlenmenin cicim ayı bitince malesef gerçek hayat başlıyor

canım evliliğe ve onun getirdiği sorumluluklara alışamamışsın ki bu gayet normal çalışan birisin....çalışamk,bin türlü insana laf anlatmak ne zordur birilirim..Ben 8 yıldır evliyim 4 yıl çalıştım evliyken sonra kızım olunca ayrıldım işimden keyfe keder...ama bu 4 yılda inan bana okadar zorlandım ki ama gık demedim çünkü severek evlenmiştim,benim sevdiğim adam,hayal kurduğumuz evde beraberdik.. gece işten en erken 9 da ki bazen 11 lere kadar çalışarak çıkardım ,eşim kışları dükkanını kapatır gelir ofiste beklerdi çıkmammı ki kendisi oto tamircisi pis kapkara eli yüzü ama beklerdi yazık..sonra eve giderdik o yıkanırken ben de (geceden yapardım yemekleri) sofrayı hazırlar,salatamı yada yanına o gün ne yiceksek(salata,cacık,yeşillik söğüş )yapardım ..ama oda sabırla beklerdi hiç sorun çıkarmadan .. senin olayında eşin biraz mızmız o yüzden sana çekilmez yapıyor olayı yoksa sende dert etmezsin eminim...bence konuş otur destek iste,kafana kakmasın sonra birbirinize saygınız kalmaz,liste yap haftalık ev işleri ve yemek diye ,yemeklerini geceden yap..ayda bi kere gelsin bi yardımcı genel temizlik yaparsınız sonra zaten 2 kişi nolcak dağıttığını toplasan bile kirlenmez evin...

canım ukalelık olarak algılama ama evlilik zor zanaattir ve malesef genelde kadınlar idare edendir,benimki ses etmez evet uyumludur ama her şeyi 4 /4 lük ister...hala zorlanabiliyorum ama hayat işte idare edicen ..seviyorum eşimi onun istekleri bana koymuyor hiç inan...ilerde çocuk olunca daha zorlanırsın planlı ol..bekarlık günlerini unut hepimiz pamuklara sarılı büyüdük ahhh ahhh

Sana yardım eden işlerini hafifleten bir eş bulmuşsun da bunuyorsun
Eşine bekarken ''ben böyle şeyler yapamam edemem '' dediğinizde tecrübesizlikten ötürü olduğunu düşünüp anlayış göstermişdir eminim
Ne bilsin bu kadar tembel olduğunuzu:26:
Evlilik ve iş hayatı zaten zor
Fedakarlık olmadan bu işler yürümez

bu ne bencilliktir ya ooof oooof çekip bir de keşke evlenmeseydim demişsiniz.Eşiniz bunları duysa kahrolur bi salata istedim kadın evlilikten soğudu der. ayıptır yahu komik duruma düşüyosunuz.
Benim teyzemde sağlıkçı çalışma koşullarını az çok biliyorum evine geldiiğinde eşi için elindne geleni yapar zaten toplasan 3 5 saat görüşmüyolar :/ Anlamadım gitti siz de aşk meşk yok mu?

Sevmediğim işi bana kimse yaptıramaz!!!!!!!!!!!!!!!!! diyorsun da iş yernde hiç mi istemediğin bi işi yapmak zorunda kalmıyosun yani ya da normal hayatta neyse durumunuz çok fena yazık üzüldüm eşine

Son düzenleme:
çalışan bir bayansın doğru ama aynı zaamandada ev hanımısınız eşinize karşı sorumluluklarınız var salata yapmayı sevmiyormuşsunuz acaba yemek yapıyormusunuz merak ettim akıl verin demişsiniz ama akıl vercek bir durum göremedim ben her bayan evine işine eşine vakit ayırmaya çalışıyor eşiniz yardımda ediyormuş daha ne istiyorsunuz ki gündelikçiye paramız yetmez diyorsunuz madem siz yapıcaksınız kaldıki eşiniz gündelikçininde temizliğini beğenmesseniz paranız gider boşa işini iyi yapan olduğu gibi uydurp sırf parayı almak içinde yapan var eşinizle anlaşabilirsiniz temizliği ortak yapabilirsiniz ama bir salata temizlikten şikayet ediyorsanız ileride çocuk oldugunda sizi düşünemiyorum bile

neden hepiniz salataya taktiniz ki?
salata sadece tartismalari icin bir sorun neden hic biriniz bunu anlayamiyorsunuz?
tartismalarinin nedeni evle isleri ilgili ama herkes ''salataya'' odaklanmis durumda...

he sunu da hatirlatayim salataya takan arkadaslara, konu sahibi salata yapinca adam begenmiyormus zaten soyleniyormus...

Son düzenleme:
salata burda bi simge herkes konu sahibinin bencilliğine ve rahatlığına şaşırıyor

salata burda bi simge herkes konu sahibinin bencilliğine ve rahatlığına şaşırıyor

kesinlikle sana katılıyorum arkadasım buraya yazanların bi çoğu evli ve çocuk sahibi ve hepimiz iş yapıyoruz evde ama konu sahibi arkadas çok bencilce davranıyo...
ya arkakadaslar bi empati kuralım lütfen bizim eşlerimiz ne derdi?şahsen benim eşimde bu arkadas gibi davranmış olsaydım aynı tavırları sergilerdi ve evimde hiç huzur olmazdıı..ben eşimin sevdiği bi çok şeyi sevmem ama onun için yaparım temizlik konusuna gelince eşimden önce ben rahatsız olurum,huzursuz olurum ben o evde yaşıyorum çünkü..ben hamileyken bulantılarım çoktu yapamadım çıktım işimden yanii anlayana ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…