eşimle hep kavga ediyoruz

arkadaş yatak odasında iyi diğer işlerde kötü olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke :27:

kadınlık sadece belden aşağı ihtiyaç karşılamak değildir bu düşüncenden dolayı kesinlikle kınıyorum seni.

bence evli çiftler alyans takmalılar. etrafa yeşil ışık yakıp ben bekarım edalarına girmemeliler. çevreye sahipli olduklarını alyans takarak belli ederler. kimsede umutlanmaz sahipli insana göz...
akil verene bakarmisin

ben 23 yaşındayım ve tam 80 kiloyum. 3,5 yılllık evliyim çocuğum yok. eşim uzun boylu yakışıklı bir erkek. onun yanında kendimi ezik ve çirkin hissediyorum yanına yakıştığımı düşünmüyorum moralim çok bozuk tatlı krizlerime engel olamıyorum!!!!! bütün testler yapıldı ve normal çıktı 2-3 ay gibi bir sürede 15-20 kilo vermek istiyorum.depresyondayım (((((

bide buna bak??
evet ya hiç kıskanç değil... bende maço tiplerden hoşlanırım biraz bakalım ne olacak )

Bu yukarda yazili olan yazilar arkadasimizin yaptigi cesilti yorumlar...kafam cok karisti...taktir sizin!

bence evli çiftler alyans takmalılar. etrafa yeşil ışık yakıp ben bekarım edalarına girmemeliler. çevreye sahipli olduklarını alyans takarak belli ederler. kimsede umutlanmaz sahipli insana göz...
akil verene bakarmisin

ben 23 yaşındayım ve tam 80 kiloyum. 3,5 yılllık evliyim çocuğum yok. eşim uzun boylu yakışıklı bir erkek. onun yanında kendimi ezik ve çirkin hissediyorum yanına yakıştığımı düşünmüyorum moralim çok bozuk tatlı krizlerime engel olamıyorum!!!!! bütün testler yapıldı ve normal çıktı 2-3 ay gibi bir sürede 15-20 kilo vermek istiyorum.depresyondayım (((((

bide buna bak??
evet ya hiç kıskanç değil... bende maço tiplerden hoşlanırım biraz bakalım ne olacak )

Bu yukarda yazili olan yazilar arkadasimizin yaptigi cesilti yorumlar...kafam cok karisti...taktir sizin!

ya sen bole is yapan herseye ragmen anlayisli biriyle yapamiyorsun maco olsaydi ne yapicaktin? benim bildigim maco erkekler oyle salatani kendin yap toz al supurge tut oyle skntya gelemezler...
bence senin kendine guvenin var ve bunun acisini boyle sacma sapan kaprislerle ortmeye calisiyorsun...baska bi aciklamasi olamaz, olaylari nerden nereye bagladin, cok tutarsiz cok basit cok sacma seyler soyledin...

akil verene bakarmisin

bide buna bak??

tebrik ederim en iyi dedektif seçildiniz... arkadaşım bunları bulup çıkarınca ne oldu şimdi? :19:

tebrik ederim en iyi dedektif seçildiniz... arkadaşım bunları bulup çıkarınca ne oldu şimdi? :19:

hayirdir neden rahatsiz oldun?

Bunlari bulup yazmamin sebebi su arkadasim; ben ve benim gibi vakitt ayirip yorum yapan arkadaslara aslinda bosuna zaman harcadigiimizi, bu konu sahibi kisinin kendi icinde ne istedigini bilmedignii, bizim ona destek olmak icin yazdiklarimizi kabul etmeyip bizi terslemesinin...hepsi icin kendimizi bosuna yordugumuzu gostermek icin yazdim.
ama seni neden bu kadar rahatsiz ettigini anliyamadim...neyssssseeee....

Son düzenleme:
akil verene bakarmisin

bide buna bak??

bazen konu acan konu sahiplerinin gecmisine bakmak iyi oluyor biseyler celisiyorsa ama bu buldugunuz yazilarla konun ne alakasi var? kafaniz neden karisti onuda yazsaydiniz daha aciklayici olurdu...:24:

akil verene bakarmisin

bide buna bak??

:9: bu arkadaş baya kompleks yapmış, diğer yorumlarını okumadım ama, kompleks yapmış, eşini kıskanıyo, bi an önce kilo versin, bu devirde alyans falan dinlemiyo insanlar ruhu bozuk olduktan sonra evli bekar farketmiyo, ama eşine en kalınından bi alyans taktırsın, süslenip püslenip eşini kıskandırsın ama abartmasın :1: çokmu saçma oldu yaaa:53:

ya bu kadar çocukça nasıl davranabiliyosnz... bu konuşmalarınız tepkileriniz.... çok aşırı ve çok çocukça... bir kadını taklit etmeye çalışan bir erkekmişsiznz gibi geliyor bana.. yada gerçkten çok kaprisli bir kişiliğiniz var. kocanıza yazık etmişsinz evlenerek...

eğer erkeksenizde(ki bence öyle bu tepkiler normal değil.. abartı var) amacınıza ulaşıp kk bayanlarını topiğinize çekmeyi başardınız. tebrik ederim.

bazen konu acan konu sahiplerinin gecmisine bakmak iyi oluyor biseyler celisiyorsa ama bu buldugunuz yazilarla konun ne alakasi var? kafaniz neden karisti onuda yazsaydiniz daha aciklayici olurdu...:24:

bu arkadasin bu konusunu takip ettim ve tepkileri konusmalari beni cok rahatsiz etti. merak ettim baska konularda neler yazmis diye...baktim...ve bi kac tanesi ilgimi cekti...
maco istedigini soylemis; esi ona yardim ediyor, kendi supuruyor, kendi toz oluyor, salatasinida o yapicakmis, arrkadas ben yapamam ben edemem o yapsin felan diyor...benim bildigim macolar bu tur seyleri yapmaz, bu tur seylere gelemez, birincisi bundan...

ikincisi, arkadasin aslinda ozguveninin olmadigini farkettim, ve ESIMLE HEP KAVGA EDIYORUZ konusunda yazdiklarinin aslinda normal oldugunu dusundum cunku kendine guveni yok, yani zaten kendi icinde bir kompleks yasiyan bi arkadas...

boylelikle kisiligini cozmeye calistim o yuzden kafam karisti dedim....

Bence çok alakası var,şöyle söyliyeyim;eşim yakışıklı,yanına yakıştığını düşünmüyorum diye depresyona girmiş konu sahibi fakat eşi bir salata istedi diye kavga ediyor.Madem bu kadar ezik hissediyorsun,eşinin isteklerini yaparak ordan kapatmaya çalış açığın olduğunu düşünüyorsan.

bu arkadasin bu konusunu takip ettim ve tepkileri konusmalari beni cok rahatsiz etti. merak ettim baska konularda neler yazmis diye...baktim...ve bi kac tanesi ilgimi cekti...
maco istedigini soylemis; esi ona yardim ediyor, kendi supuruyor, kendi toz oluyor, salatasinida o yapicakmis, arrkadas ben yapamam ben edemem o yapsin felan diyor...benim bildigim macolar bu tur seyleri yapmaz, bu tur seylere gelemez, birincisi bundan...

ikincisi, arkadasin aslinda ozguveninin olmadigini farkettim, ve ESIMLE HEP KAVGA EDIYORUZ konusunda yazdiklarinin aslinda normal oldugunu dusundum cunku kendine guveni yok, yani zaten kendi icinde bir kompleks yasiyan bi arkadas...

boylelikle kisiligini cozmeye calistim o yuzden kafam karisti dedim....

sorumu cevapladigin icin tesekkur ederim...konu sahibinin kafasi karisik zaten ilk baslarda salata yuzunden bosanmayi dusunuyordu son okudugum yerlerde salata yuzunden bosanilmaz ama cinsellik yuzunden bosanilir yazmis celiskili cevaplar kendiside ne istedigini bilmiyor...:51:

haklısın uyuyan güzel. eşim yemeklerimi sever gece vakti çiğ börekler açarım kekler yaparım çayı kuru kuru içmesin diye. ama salata çokda gerekli değil olmasada olur yani bunu anlatamıyorum eşime sinirlerim çok bozuluyor.salata yapmam ama gece vaktinde kurabiye ,kekler, börekler yaparım bana külfet vermez severim bu tarz atıştırmalıkları.yarın işinede götürsün diye ama yok yaranamıyorum :(((

Arkadaş bi de böle bişey yazmş, ayy ne eğlenceli konuymuş yaaa keşke başından dahil olsaydım, demekki neymiş evlilikte salata çok önemli, ama sıcak suyla sineşmeyecek, bu sözü ilk defa duydum,:60: su böreği yaparım, köstebek pasta yaparım ama salata isteme benden diyor:60:

Back
X