Eşimle ilgili Facebook sorunu

Kullandırtmam izin vermem kıyameti koparırım...tatlım siz gerçek misiniz peki nasıl emin olacaksın alakasız bi hesap açmadığına sizin bilmediğiniz bir mail adresiyle acar eş dost akraba değil de bolca karı kız ekler...olamaz mı?

Devir şu: ya güvenirsin ya ayrılırsın ortası yok kontrol edecek bir mecra yok devir iletişim devri

Adamı sıkboğaz edip ortak Facebook hesabını siz açtırdıysanız sizden gizli kişisel bir hesap açması çok doğal çünkü dışarıdan komik görünüyor. Rahatsız olmuştur bu durumdan, çevresinin gözünde gülünç duruma düşmek istemiyordur belki. Eğer tam tersiyse umarım bir an evvel bulur, hesabını sorarsınız.

Bende şu ortak hesap işini sevmiyirum öyle kullananlarıda 2 tarafıda tanımıyorsam eklemiyorum. Ayrıca kocasının çocuğunun ve kendi adını hepsini kullananlarda gıcık oluyorum kocam var çocuğum var benim diye havamı atıyorlar anlamıyorum.

İşte bu ve bunun gibi sebeplerden sosyal medya hesaplarımın hiç birini kullanmıyorum. Tamamını bilmem kaç sene önce dondurdum hala da öyle bekliyorlar.

En temizi sosyal medyadan uzaklaşmak insanın başına her halt bu sosyal medya yüznden geliyor.

Şarkıcı Hatice'yi bilir misin bacım, youtube yaz, "aldım telefonu elime, bi bastım internet"

Ama cnm bunda bişey yokki tabletin işletim sistemi ile alakalıdır belki yada adam görmüştür bakmıştır gözüne çarptıysa belki kim bilir hepimiz bakmıyormuyuz onun bunun facesine :) benim eşimin hem instagramı var hem twitter ı güya haber takip etmek için açmış bir girdim bir gün arama geçmişine bir baktım aman allahım nerelere girmiş adam.yani böyle küçük şeylerde takılıp kalma kendini yıpratmaktan başka bişey değil herşey olacağına varıyor zaten

Sizin bu koca en sonunda kaçacak. Sonrada burda konu açıp ‘ ya ben size dememiş miydim’ dersiniz.
Ama emin ol sizin bu yaptıklarından evliliğin biterse biter.

Ne eşim benim sosyal medya sifrelerimi bilir ne de ben onunkini bilirim. Saygısızlık bence. Ki kaldı bir de ortak kullaniyorsunuz. Çok saçma şeyler bunlar.
Bence saygısızlık değil
Eşim o benim yani bakmak en doğal hakkım

Yüzde yüz güvenmediğim için belki de

Evet tatlım basit. Basit ama sen çok anormalsin! Ben senin olduğunu şimdi fark ettim sen inanılmaz takıntılı bir insansın ve sana her konu açmanda diyoruz ki git tedavi ol!
Ben neden tedavi olucam onu anlamadım

Ben mi sıkıntılıyım
Asıl eşim tedavi olmalı
Sahte hesap mı açtı ne yaptı belli değil
Güvenimi sarsan o asıl

Ay evet ya sonradan fark ettim üyeyi. Bu kız gerçekten psikolojik ciddi sorunları var ve her defasında yorum ki tedavi ol. Böyle bir evlilik olamaz yani.
Ben niye sorunlu oluyorum
Sorunlu olan eşim
Beni bu saçma duruma sokan eşim

Evet devir iletişim devri de

Ben de diyorum ki ya başka hesap açıyorsa
Ki daha önce de böyle bir durum oldu

Ben aç diyorum kendi adına yok açmıcam
Facebook u sadece maç için açıyorum diyor

Sonra da böyle saçma bir durum oluyor
Güven ya vardır ya yoktur
Benim ortası birşey

Siz benim yerimde olsanız ne düşünürsünüz

Ben senin gibi değilim yerinde de olamam 15 senedir ne telefon kurcaladım ne bisey 2007 ydi sanırım facebook hayatımıza girdi ikimizde hesap açtık sormadık yani birbirimize, mevzu olmadı aramızda açsak mı diye

Sen adama aç diyoum diyosun ama ayrı bir hesap açsa burnundan getireceksin ben aç dedim diye hemen açması mi gerek diye,yalan mı?

aratıldığını görüyorsanız, face açık kalmış demektir. yanlış mı düşünüyorum ?
nerden aratılırsa aratılsın, görmeniz gerekirdi hesap ortaksa

arama geçmişini siliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…