Eşimle ilgili Facebook sorunu

aratıldığını görüyorsanız, face açık kalmış demektir. yanlış mı düşünüyorum ?
nerden aratılırsa aratılsın, görmeniz gerekirdi hesap ortaksa
Bende öyle düşünüyorum
Kim aratılırsa aratılsın görmem gerekirdi
Ben de bu yüzden şüphe içindeyim

googlda birini arattığında arattığı kişinin facebook hesabı varsa o da çıkar. tıkladıysa face hesabı açılmadan sayfa açılır ama tabi kendi face hesabı açılmaz.

Bende öyle düşünüyorum
Kim aratılırsa aratılsın görmem gerekirdi
Ben de bu yüzden şüphe içindeyim
Şunu anlayamadım, siz aratıldığını Google geçmişinden mi gördünüz, yoksa bir face edresi mi çıktı karşınıza da aramalara baktınız ? yani aratıldığını görüyorsanız hangi adresten aratıldığı da görünür. eğer sizin adresinizden aratıldıysa silmiştir.
ya da direkt Google a mı isim yazmış aratmış

Valla canım eski konularına da baktım eşine karşı bir güven sorunun var zaten sanırım ben sırf böyle sorunlar çıkmama si için hem kullanmıyorum hemde kullandırtmıyorum

Kulladırtmıyorum lafzı bence çok talihsiz olmuş. O kullanmak istedikten sonra Ruhunuz duymaz. Özel hayata fazlaca müdahele bunaltır ve zamanla aşılması zor sorunlara yol açar.

Baska hesap acmadim diyorsa ustelemeyin varsa cikar zaten ben olsam goz gore gore yalan soyledigi icin kizardim facebook hesabi acmasindansa en guzeli ayri hesaplar acin

Evet Google geçmişine baktım dün
GOogle da temmuz ayına ait bir Facebook gördüm ama kimin hesabıyla açılmış anlayamadım

Bir tane bizim tanıdığımız bir abi aratılmış
Bir de FenerliBiri diye birşey gördüm
Ama ne olduğunu anlayamadım

Ortak hesabımızdan o abinin aratıldığını göremedim
Hareketler dökümünde görünmüyor

Aman bunlar hep karşılıklı ki
Eşinin böyle birşeyini görmediğin için araştırmıyorsun
Benim gibi olsan şüphe içinde olurdun

Ben de eşimin şüphe uyandıracak birşeyini görmesem hayatta karıştırmam

Güven verince tabi bakılmaz

Bana yalan söylemesindense açması daha iyi
Ben kendim açıcam diyorum açıyorum
Açmıcam diyorum açmıyorum
Bir kereden bir kere şüphe duymamıştır

Ama o öyle değil
Aç diyorum açmıcam diyor
Ama sanki istiyor gibime geliyor
Sonra böyle şeyler görüyorum
Ona ait mi değil mi ispatlayamıyorum

Sonra delirme noktasına geliyorum

Beni mi aldatıyor anlamıyorum ki
Daha önce de kendi maili ile Facebook açıldığını gördüm

Daha 2 ay öncesi gece 1 buçukta telefon çalmış sabah aradı bayanmış yanlış aradım filan dedi

Şimdi de bu
Bu adam beni aldatıyor da bunlat bana bir işaret mi

Ben nasıl ispatlıcam
Kafamdaki bu düşünceler nasıl gidicek

30 ki yaşımdaki bu güzel yollarım böyle mi geçecek

Kulladırtmıyorum lafzı bence çok talihsiz olmuş. O kullanmak istedikten sonra Ruhunuz duymaz. Özel hayata fazlaca müdahele bunaltır ve zamanla aşılması zor sorunlara yol açar.

Emin olun kullan sa altı yılda mutlaka çıkar di bir yerden hiç birşey gizli kalmaz.. kaldı ki eşim whatshap bile kullanmayı sevmez. Özel hayatına müdahale ye gelince bana göre evli erkeğin özeli olmaz ne yani eşiniz sizden gizli bir hesap kullansa yada telefonunu sakla sa sorun değil canım özel hayatı mı diyecek siniz.?

Dikkat edin KULLANDIRTMIYORUM SÖZÜ üzerine "fazlaca" dedim. Doğru anlamak ne kadar önemli değil mi?...)

ortak hesap olayını hiç anlamadım ben yahu
bırakın şu adamlar bi nefes alsınlar mıç mıç her yerde dipdibe,
yapacak olan uzaydada yapar bi relaxs
Neyin relax ı
Adam başka hesap mı açtı be olduğu belli değil
Siz rahat olun diyorsunuz

Galiba bazıları özel hayat dendiğinde sadece kişinin karşı cinsle bağlantısı ve cinsel yaşam faslını anlıyorlar. Bu da ilginç bence.

adamı bunaltmışsın BE
Ben neden bunaltıyorum
Açarsan aç diyorum
Açmıcam diyen kendisi

Ben neden hiç bunalmıyorum
Neden hiç başka hesaplar açma gereği duymuyorum
O hiç benimle ilgili şüphe hissetmiyor

O neden bana bunu hissettiriyor
Asıl ben bunaldım

Çünkü onun size karşı güveni var bunu oluşturmuşsunuz ama sizin pek yok anlaşılan böyle ufak tefek şeyler olur canınızı sıkmayın benim eşim yapmaz böyle şeyler deyin size karşı davranışına bakın zamana bırakın ama eğer devamlı tekrar eden bir durumu varsa o zaman üzerinde durun baktığı insanlar bayan bile değil anlaşılan.devamlı kafanda kurgularsan işin içinden çıkamassın büyüdükçe büyür

Bakılan birisi tanıdığımız bir abi
Fakat bizim ortak Facebook'u muzda çıkmıyor
Ben anlayamadım

Bir de Fenerli biri ne alaka
Acaba böyle bir Facebook açtı mı diye düşünüp duruyorum

Daha öncede Facebook ile ilgili bir durum olmuştu

Sizce basit mi gerçekten

Sizin bu koca en sonunda kaçacak. Sonrada burda konu açıp ‘ ya ben size dememiş miydim’ dersiniz.
Ama emin ol sizin bu yaptıklarından evliliğin biterse biter.
Neden kaçıcak
Allah aşkına ben ne yapıyorum

Benim durumumda kim olsa benim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…