Eşimle ilgili..

ValentinusNF

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
3.929
4.462
448
Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacak İnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.

Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.

Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.

İyi de kilonuz baya var, soyunmadan farketmemesi tuhaf değil mi? Kıyafetle falan ne kadar kapanır ki kilolar?

Diyecek bişey de bulamadım pek. Adam sizi öyle kabullenmeyecek, siz kilo verme taraftarı değilsiniz. Böyle sürer gider sanırım.

Aynısını siz de ona yapın madem. Oran niye öyle buran niye böyle deyin durun.

Görücü usulü mü evlendiniz?

Ay içim şişti bu adam öküz bildiğin öküz yani neresi kibar ya bunun seni aşağılıyor resmen afedersin makyaj yaparsın yüzünü saklarsın balayına görür anlarım küçük boy bi kadında değilsin boylu birisin bu adam kör muydu acaba seninle evlenirken Allahın yarattığı bedene bile dil uzatmış ben bu adamın yüzünü çizer alsana dikdörtgen al sana yuvarlak der vurur tekmeyi atardım seven sevdiğini incitmez bunu unutma

Kusura bakmayın ama eşiniz hiç kibar değil,tam tersi yontulmamış kereste...

Evet işte benim vurgulamaya çalıştığımda o, standart öküzlere de benzemiyor çok farklı açılardan çok kibar ama ettiği laflara bakınca da gayet net öküz.. Tek istediğim şey "yav bu benim karım, ee ben onu kırınca da yaşantım b.ka dönüyor afedersiniz, e demek ki ben onu kırmayım da hayatım huzurlu gitsin" şu düz mantığı kursun istiyorum. Bu.

Okudukça eşime bikez daha aşık oldum ayrıca eşin hiçte övdügün kadar kibar bi adam degil
Haha benim esim temizlikte sıkıntı çıkarıyordu ama yok yok bende eşime aşık oldum en azından bedenime yüz şekline vücuduma hakaret etmiyor :)

Çok pasifsiniz.esinizi gozunuzde büyüttukce büyüttunüz..o da bunu kullanip sizi ezikliyo...siz de onun eksiklerini bulun eminim ki bi brad pitt degil sonuct..mesela tv deki yakisiklilaricok begeniyomus gibi yapin ve dönün deyin ki neden six pack in yok..neden gozlerin renkli degil...neden vücudun carpik curpuk...neden cok zayifsin ben zayif erkekleri begenmem deyip dalga gecin...biraz kendinizi geri cekin ve uzaklasin bakalim ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…