- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Neyin önemli olup neyin daha az önemli olduğunu karıştırmışlar. Keşke çocuklar büyürken biraz karaktere yüklenseymiş aileleri. Merdiveni tıkanmadan kaç sn de çıkabildikleri veya kollarını birleştirdiklerinde kürek kemikleri ne kadar çıkıyor yerine...Gördüğünü algılayamıyor galiba. Ne saniyordu seni 34 beden mi? Kadinlarda kil, tuy olmadigini mi? Ucmuş resmen.
Ayyy övündürük uyelerden biri dahaOkudukça eşime bikez daha aşık oldumayrıca eşin hiçte övdügün kadar kibar bi adam degil
Bakın 1,5 yıllık evliyim bunları demedim mi sanıyorsunuz? Zaten konuyu açmamın sebebi herşeyi denedim artık bilmiyorum ne yapacağımı belki farklı yorumlar gelir diye. Teşekkür ederim tabi ki hepinizin yorumu için biraz da olsa sinirim geçti. Ama o beni aşağıladıkça bende onu aşağılıyorum hatta geniş omuzlu uzun boylu iri yapılı erkekleri sevdimi o kadar kanıksadı ki ben öyle birine başka nedenle baksam da "ne oldu çok mu beğendin onun vücudunu " falan diyor. Daha önce bayıldığım bir aktörü söylediğim zaman sonrasında onu gizli gizli araştırdığını görüyorum. O ismi unutmadığını falan. Ona beğendiğim özelliklerini söylüyorum ama bu yönünden de nefret ettiğimi de söylüyorum hatta "zaman zaman boşanmayı bile düşündürtüyorsun bana" şeklindeÇok pasifsiniz.esinizi gozunuzde büyüttukce büyüttunüz..o da bunu kullanip sizi ezikliyo...siz de onun eksiklerini bulun eminim ki bi brad pitt degil sonuct..mesela tv deki yakisiklilaricok begeniyomus gibi yapin ve dönün deyin ki neden six pack in yok..neden gozlerin renkli degil...neden vücudun carpik curpuk...neden cok zayifsin ben zayif erkekleri begenmem deyip dalga gecin...biraz kendinizi geri cekin ve uzaklasin bakalim ne olacak...
İşte önmli olan o zaten kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama saygı diye bir şey varHaha benim esim temizlikte sıkıntı çıkarıyordu ama yok yok bende eşime aşık oldum en azından bedenime yüz şekline vücuduma hakaret etmiyor :)
Ay iyi ki böyle konular da açılıyor hemen yok kocam çok iyiymiş akşam boynuna atlayayım bilmem ne. Kocalarınızın iyi olup olmadıklarından şüpheniz mi vardı bu konu açılana kadar bir de böyle yorumlar yapıyorsunuz. Tek buna değil diğerlerine de aynı. Millet sorunlu kocalarını anlatıyor diğerleri nispet peşinde. Nispetle uğraşayım derken böyle gelişmiyor ülke...
İşte o aşamadayım.. Evlilk danışmanına gidelim diyorum ama gittiğimiz sürece iyi olup sonrasında ağzından kaçacak yine birşeyler. Değişmesi lazım ama insanların değişeceğine de çok inanmıyorum ama belki bir yolu vardır diye yazdım buraya daKibar olmasi okuz olmayacagi anlamina gelmez sanki kendisi dunya guzeli bulunmaz hint kumasi
Sen de ona begenmedigin ozelliklerini say
Ama bunun yarin obur gun dogumu var cocugu var yogunluktan kendine zaman ayiramamasi var
Ve bi ayrinti daha boyle itham edilerek ozguvenin sarsilacak ve psikolijik sorunlar yasamaya baslicaksin
Kesinlikle ...buldumcuklar.....iyi ki evlenmisler iyi ki kocaciklari olmus...yoksa kız baslarina ne yaparlarmış....ama boyle tiplerin kesinlikle cok daha buyuk sorunlari oldugunu dusunuyorum kanitlama ihtiyaci hissettiklerine göre...
Bence de öyle. Bir de erkek bebek doğuran versiyonları var onlar daha fena şehzade veliaht filan doğurduklarını zannediyorlar aman aman akıllara zarar...Kesinlikle ...buldumcuklar.....iyi ki evlenmisler iyi ki kocaciklari olmus....ama boyle tiplerin kesinlikle cok daha buyuk sorunlari oldugunu dusunuyorum kanitlama ihtiyaci hissettiklerine göre...
Sizin zaten eşinizin korkunç lafları için bahaneleriniz hazır. Madem burada onu savunup duracaktınız, rahatsız olacaktınız neden konu açtınız ki?Hanımlar bu arada benim eşim ve erkek kardeşi de öyle, erkek liselerinde okudular, pek kız görmeden büyüdüler resmen. Birçoğunuz inanmaz muhtemelen ama benim eşimin hayatında benden önce hiçbir kız olmadı. Bunu tanıdığımda acemiliğinden ve çekingenliğinden anladım ilk olarak. Zaten hayatlarına pek kız girmemesinin ceremesini eltim de bende çekiyoruz. Kardeşi de öyle kadınla nasıl konuşulur hiçbir bilgileri yok.
Bence de öyle. Bir de erkek bebek doğuran versiyonları var onlar daha fena şehzade veliaht filan doğurduklarını zannediyorlar aman aman akıllara zarar...
Bakın 1,5 yıllık evliyim bunları demedim mi sanıyorsunuz? Zaten konuyu açmamın sebebi herşeyi denedim artık bilmiyorum ne yapacağımı belki farklı yorumlar gelir diye. Teşekkür ederim tabi ki hepinizin yorumu için biraz da olsa sinirim geçti. Ama o beni aşağıladıkça bende onu aşağılıyorum hatta geniş omuzlu uzun boylu iri yapılı erkekleri sevdimi o kadar kanıksadı ki ben öyle birine başka nedenle baksam da "ne oldu çok mu beğendin onun vücudunu " falan diyor. Daha önce bayıldığım bir aktörü söylediğim zaman sonrasında onu gizli gizli araştırdığını görüyorum. O ismi unutmadığını falan. Ona beğendiğim özelliklerini söylüyorum ama bu yönünden de nefret ettiğimi de söylüyorum hatta "zaman zaman boşanmayı bile düşündürtüyorsun bana" şeklinde
İşte tam düşüncelerimi anlatmışsınız resmen. Bizi benim üniversite hocam tanıştırdı çok sevdik birbirimizi evlendik. Beni çok güzel buluyor keza ailesi de öyle. Kilo olsa tek sorun bir şekilde zayıflarım gerekirse sırf onun için 50 kiloya düşerim yeter ki kalbimi kırmasın sesini kessin diye.. Ama beğenmediği şeyleri lönk diye söyleyecek. Her şeyimi onun için değiştiremem ki bunu da biliyor. Neden bunu yapıyorsun diyorum ciddi ciddi neden kalbimi rahatlıkla kırabiliyorsun diyorum. "Aşkım özür dilerim seni kırmayı hiç istemem ama nefret ediyorum kilondan ben hiç kilolu kadın görmedim. Benim gözümde kilo sorunu olanlar hep başkalarıydı benim ailem akrabalarım değildi diyor" Bir yanı çocuk, anne baba kuzusu gibi. Kadınlarla da duygusal yada cinsel olarak bir şeyler paylaşarak büyümeyince böyle bir tip çıkmış ortayaHayatta en nefret ettiğim şey insanları dış görünüşüne göre değerlendirenler, böyle bir insanla evli olmak da çok zor. Bunun sınırı yok çünkü kusur bulacaksanız buluyorsunuz. Kimse mükemmel değil o ekranlarda gördüğümüz insanların dahi pek çok kusuru olabilir ama kime göre neye göre. Allah hepimizi farklı farklı ve güzel yaratmış, beğenmiyorsan boşanalım da demişsiniz demek ki derdi sizi sinir etmek belki de egosunu tatmin etmek sizi üzerek. Her erkek farklı bir yerden vuruyor mesela benim annemin eğitimi babama göre azdı her kavgada o noktadan vururdu ve ben nefret ederdim. Hepimizin zayıf noktaları taktığımız şeyler var o da sizi üzecek konuyu bulmuş gibi. Siz onu çok eleştiriyor musunuz? Hani siz eleştirince o da konuyu bu noktaya getiriyor olabilir. Boşanmak istemiyorsa çenesine sahip çıkacak ömür boyu çekilmez bu. Siz de onu eleştirin konunun başında çok övmüşsünüz. Allah sizi böyle yaratmış, o da zorla evlenmedi herhalde, Allah'ın yarattığını beğenmeyerek çok da hayırlı bir iş yapmıyor. Bir gün bir kaza geçirir tanınmaz hale gelir insan, öyle onun bunun kusuruyla ilgili çok konuşmak iyi değil ister eşiniz olsun ister yabancı birisi bunu da söyleyebilirsiniz.
Gibi..Annesiyle falan da mı konuşmamışlar? Kültürlü, eğitimli, kibar bir insan sokaktan geçen insanı bile öyle acımasızca dış görünüşüyle yargılamaz. Fanusta mı büyümüş eşiniz acaba?
Daha önce aşık oldum eşime aşık değilim ama çok seviyorum evet.Insan begenmediginde kusur ararEsinize cok asiksiniz belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?