Eşimle ilgili..

Kibar olmasi okuz olmayacagi anlamina gelmez sanki kendisi dunya guzeli bulunmaz hint kumasi

Sen de ona begenmedigin ozelliklerini say

Ama bunun yarin obur gun dogumu var cocugu var yogunluktan kendine zaman ayiramamasi var

Ve bi ayrinti daha boyle itham edilerek ozguvenin sarsilacak ve psikolijik sorunlar yasamaya baslicaksin

Hayatta en nefret ettiğim şey insanları dış görünüşüne göre değerlendirenler, böyle bir insanla evli olmak da çok zor. Bunun sınırı yok çünkü kusur bulacaksanız buluyorsunuz. Kimse mükemmel değil o ekranlarda gördüğümüz insanların dahi pek çok kusuru olabilir ama kime göre neye göre. Allah hepimizi farklı farklı ve güzel yaratmış, beğenmiyorsan boşanalım da demişsiniz demek ki derdi sizi sinir etmek belki de egosunu tatmin etmek sizi üzerek. Her erkek farklı bir yerden vuruyor mesela benim annemin eğitimi babama göre azdı her kavgada o noktadan vururdu ve ben nefret ederdim. Hepimizin zayıf noktaları taktığımız şeyler var o da sizi üzecek konuyu bulmuş gibi. Siz onu çok eleştiriyor musunuz? Hani siz eleştirince o da konuyu bu noktaya getiriyor olabilir. Boşanmak istemiyorsa çenesine sahip çıkacak ömür boyu çekilmez bu. Siz de onu eleştirin konunun başında çok övmüşsünüz. Allah sizi böyle yaratmış, o da zorla evlenmedi herhalde, Allah'ın yarattığını beğenmeyerek çok da hayırlı bir iş yapmıyor. Bir gün bir kaza geçirir tanınmaz hale gelir insan, öyle onun bunun kusuruyla ilgili çok konuşmak iyi değil ister eşiniz olsun ister yabancı birisi bunu da söyleyebilirsiniz.

Sen boşa bekliyorsun esin hem öküz hemde ikiyüzlü hemde aşağılık kompleksli çünkü senin hayatını çalmış seni beğenmiyor sürekli kusur arıyor v

Nasıl bir kıyafetmiş ki bu balık etli olduğunuzu anlamamış bu adam

Eşinizden koca olmaz..
Ben tesettürlüyüm ama aşırı bol giyinmiyorum gayet normal giyiniyorum ama o bikaç kilo fazlam var gibi düşnmüş zaten çok şişman değilim boy olunca kaldırıyor ama şoka gireceği gibi bi durum yok. Ayrıca eşimden çok iyi koca olur neler okuyoruz burda benimkinin sorunu dilinin ayarı yok,i kadınlarla nasıl konuşulacağı öğretilmemiş bu adama..

Hanımlar bu arada benim eşim ve erkek kardeşi de öyle, erkek liselerinde okudular, pek kız görmeden büyüdüler resmen. Birçoğunuz inanmaz muhtemelen ama benim eşimin hayatında benden önce hiçbir kız olmadı. Bunu tanıdığımda acemiliğinden ve çekingenliğinden anladım ilk olarak. Zaten hayatlarına pek kız girmemesinin ceremesini eltim de bende çekiyoruz. Kardeşi de öyle kadınla nasıl konuşulur hiçbir bilgileri yok.

Valla sizinki de eşinin kalbini kırmaktan zevk alan biri gibi görünüyor. Bunun daha neleri var. Çocuğunuz olur hasta olursunuz allah korusun, hepsinde böyle üstünüze gelirse hayatı dar eder size.

dilinin ayarı yok dediğine psikolojik şiddet deniliyor yalnız.. siz şimdi şiddete maruz kalmadığınızı iddia edebilirmisiniz?
eşiniz basbayağı şiddet uyguluyor.. kibar falan da değil.. kendinizi kandırmayın..

Ya çok iyi diye övdün hödük değil dedin de. Bizde hödüğe hödük derler yani.

Annesiyle falan da mı konuşmamışlar? Kültürlü, eğitimli, kibar bir insan sokaktan geçen insanı bile öyle acımasızca dış görünüşüyle yargılamaz. Fanusta mı büyümüş eşiniz acaba?

Kusura bakma ama ana babalari da mı yoktu...yani nasıl davranacaklarini bilmeleri icin ille de bi kizla cikmis olmalarina gerek yok....babalarinin annelerine olan davranisindan bile nasil davranmalari gerektigini ogrenebilirler..ogrenemediklerine gore demek ki oyle iddia ettiginiz gibi iyi bi aileden gelmiyolar ....sizin iyi aile anlayisiniz bence sadece ailenin muhafazakar olmasindan ibaret...

Gözüm kör değil sadece kelimeler yetersiz kalıyor eşimi alıp karşınıza koyup onu inceleme imkanınız yok haklı olarak yazdıklarıma göre yargılayabiliyorsunuz. Demek istediğim şu eşim dünyanın en iyi insanlarından çünkü, edepli, yufka yürekli, hastalıkta sağlıkta eşini ailesini terk etmeyecek bir adam, ben vajinusmustum 1 yıl ilişkiye giremedik bana bir gün bile yüzüme vurmadı beni sabırla, sevgiyle, şevkatle bekledi. Ha yapması gereken buydu tabi ama günümüz erkeklerini düşünün mesela.. Sorun onun dilinin ayarı. Kalbimi kırmasını algılamayıp ben ona bağırıp çağırınca kafasına dank etmesi ama iki gün sonra mal gibi afedersiniz rahat rahat konuşabilmesi benimle.

Senin aklın fazlasıyla bulanmış. Hiç mi kibar iyi adam görmedin? Sendeki onlardan değil zira. Bildiğin ayı.

bacım yazdıklarınla değerlendircem tabi tutup eşini nerde bulayım ben.

ay madem bu kadar iyi eleştiriye gelemiyosun konu açma madem.

Valla ben kocama derdim hiç kibar değil falan diye ama akşam gelince boynuna sarılacağım. 90 kiloyum şuan ama bana dünyadaki en güzel en taş hatunmuşun gibi davranıyor. Ben kendimden şikayet edince ben seni her halinle seviyorum diyor. Meğer okuyunca anladım kibar ve anlayışlı olan benim kocammış. Eşinizin tavrı çok itici gercekten. Hepsini geçtim yüzün niye kare değil ne demek yahuu.

Kuzum senin agzin yokmu?
Niye ona kendi kusurlarini 7/24 empoze etmiyorsun? Yoksa Georg Clooney senin evdemi bariniyor?

Not: görüşmedenmi nikah kiydiniz?
Canım nelerini eleştiriyorum hem de bana yakışmayacak şekilde.. Görüşmeden tabi ki evlenmedik zaten tıkandığım anlatamadığım nokta bu. Bakın sorun aslında kayınvalidemin yetiştirememesi. Annelerini ideal kadın olarak görüyorlar. Kayınvalidem zayıf baya kendine bakar, o da eğitimli sayılır, ev dzeni temizlik yemek konusunda aşırı titiz. Kadın dediğin budur diyorlar. Ama kayınvalidem de nasıl denir görünüme o kadar önem veriyor ki neredeyse karakterin önüne geçiyor onun için. Şimdi oğulları sorun yaşıyor eşleriyle kadının kafasına dank etti oğullarının üslubu değiştirmeye çalışıyor ama nafile.. Benim eşim 34 yaşında kardeşi 32 bu yaştan sonra ne değişmesi... Eltim de geçen ağladı kayınvalidemle onun kızkardeşine. Eşim asker arkadaşı gibi konuşuyor benimle hiçbir naiflik yok diye.

Hiçmi cinsellik yaşamamış bu adam ..
Hiç bir kız olmaması pek inandırıcı gelmiyor nedense..

Yav he he senin eşin cok kibar günümüz erkeklerine gore...cok da şanslisin...bence vajisin diye mutlu da olmustur eşin daha önce kimseyle olmadiginin kanıtı bu ya....o yüzden kibar davranmıstır...ne de olsa kendi de erkek lisesinde okudu...adam and eve mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…