Hanımlar merhaba tekrar, son durumu merak edenler için yazıyorum. Birazdan konuyu kapatacağım. Kapatılabiliyorsa artık, ben pek konu açmadığım için bilmiyorum.
- Eşim dün gece geldi zorla sarıldı "seni seviyorum neden böyle yapıyorsun" deyip durdu. Hala anlamıyor ne kadar kırıldığımı. Dediklerinin ne kadar can yaktığını idrak edemiyor. Benim kızıp üzülmeme şaşırıyor.
-Bugün burayı okuttum eşime "ders çıkaracağım" falan dedi. Birşeyler yine kısa süreli değişecek diye bekliyorum ama kalıcı olacağına inanmıyorum.
-Bütün bunlar olurken ben suratına dahi bakmıyorum, bakamıyorum. O kadar kızgın ve kırgınım.
- Boşanmayı ve çocuk yapmayı düşünmüyorum. Çocuğu şimdilik yapmayı düşünmüyorum gidişata göre karar vereceğim.Ama kesinlikle her yolu deneyip, artık elimden birşey gelmiyor dediğim zaman boşanmayı düşünebilirm. Ben bir sorun çıktığında hemen kestirip atan biriyim, evliliğimde bunu yapmak istemiyorum. Son çarem boşanmak olacak ama inşallah eşim törpülenir bu konuda da bunun dışında ki mutlu hayatımıza devam edebilir.
- Ben her zaman ki gibi yine diyet falan yapacağım inşallah daha ciddiyetle, çünkü eşimden öncesine dayanan bir dert bu benim için. Eşimde tuz biber oldu, derdimi ikiye katladı.
-Eşime bu terbiyesizliği yüzünden, "bu konuda ki" hakkımı kesinlikle haram ediyorum. Allah inşallah hem dünyada hem de ahirette bunu bir şekilde onun yüzüne vurur.
-Çözümüm öncelikli aile terapisti, aile terapistinin yönlendirmesiyle de eşim için psikiyatr.
-Bunlar işe yaramayıp benim hayatımı ve gururumu çiğnemeye devam edecekse de artık boşanma.. Eğer böyle olursa ilerde, evliliğim için vermem gereken emeği, fırsatı verdim ama değişmedi diyeceğim.
-Çözümümü yanlış ve saçma, özellikle beni kandırılmış ve ezik bulanlara, eşimin kabalığından gem vurup aynı onun gibi olanlara buradan selam olsun...
-Tekrar, ciddiyetle, nezaketle ve iyi niyetle bana çözüm bulmaya çalışan, yardımsever herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun ve hayatınızda kötülerle karşılaştırmasın inşallah.