Eşimle ilgili..

Umarım gönlünüze göre olur. O muameleyi hiç bir insan haketmiyor. Kendinize laf söyletmeyin. Bebek kararınız çok doğru. İyi günler.

Konu sahibi madem eşiniz oluyacak, direk ona hitaben yazayacağın bir kaç şey;

Konu sahibinin sayın eşi,
Elbette ki insan eşinin her fiziki özelliğini beğenmek zorunda değil, ama olduğu kişiye saygı duymak zorunda. Eşinizin size karşı veya başka herhangi birine karşı kendini beğendirmek gibi bir görevi yok. Ama o da beğenilmek ister. Güzel güzel konuşsanız aranızda çözemeyeceğiniz problem yok. Mevzu zayıflamaksa çocuk yok zaten, karı koca birlikte bir spor salonuna gidebilirsiniz veya dağ yürüyüşlerine katılabilirsiniz.
Bakın size tavsiye ederim, çocuk eğitiminde bile sen dili önerilmez, bir yetişkineyse ancak sizin eşiniz gibi sizi hoş gören tabiri caizse size kendini ezdiren birine ancak kullanabilirsiniz. Hata ve de utanç sizin. Biraz biz dilini kullanın...

Kavgada söylenemez bu hakaretler ya..İnanamıyorum eşinize madem okuyormuş burayı yazayım "onu esefle kınıyorum".16 yıldır evliyim eşim bana gülden ağır laf etmedi.Bende onu hep el üstünde tuttum.Evlilik karşılıklı saygıyı gerektirir.Kendine saygısı olmayan insanın başkasına hiç saygısı olmaz.Eşiniz elini semaya kaldırıp sizin gibi bir kadın verdiği için Allah a şükretmeli.Başka kadın olsa onu donuyla kapıya koyar.Yerler onun kibarlığını ilk önce kadınına saygılı olsun o.

Yazılmıştır muhtemelende eşinden çok iyi koca oluyorsa neden konu açtın arkadaşım? Ettiği laflar yenilir yutulur değil gelmiş çok iyi ama ağzının ayarı yok diyorsun doğum yapınca sana neler edicek hazırlıklı ol. Aldatılma olasılığın yüksek.

Edit: konuşmuşsun inşallah düzelir ama sen zayıflamadan zor. Eşşeklik baki çünkü.

Katılıyorum benim boy 76 ve kilom 70 iken 38 beden giyiyordum

Yahu kusurluyuz hepimiz.. Önemli olanda kusurlarımızla sevmek sevilmek. Eşin konuşmak icin konuşan fazlasiyla kaba bir adam! Çevresine karşı kibar olması hic birsey ifade etmez sana düzgün davranmadikça. Madem sülalesine o kadar düşkün kendi akrabalarından evlenseymis sen kendinle silah zoruyla mı evlendirdin sanki? Tipik herif ya sinirlerimi bozdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…