- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
İyi de sen elinden geleni yapıyorsan o da yapmalı. Sana anlayış göstermeli. Eskiden çok zayıftım dememişsin hep böyleydim dedin. Allah yardımcın olsun.İşte benim anlatmaya çalıştığım nokta bu. Eşimin ağzı bozuk evet ama benim fiziğim dışında ihç mi kusurum yok neden diğer hiçbir konuda beni kırmıyor veya ağzını bozmuyor? Neden hep iyi davranıyor da bana kilo konusunda bu derece ileri gidebiliyor?
Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
senin eşin iyi biri degil ki :) sana sözlü tahrik taciz ve şiddet uyguluyor. görücü usulu mu evlendiniz. siz birbirinizi hiç görmediniz mi ? yan simitlerin coksa senin insülin direncin cok yüksektir kolay kilo veremessin.Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
Ben balıketliyim, boyum 173 kilom 70 idi evlendiğimde. Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs. Cidden ailesinde hasta gibi zayıflık takıntısı var, zayıflık hatta ölçütleri bir insan dik durduğunda göğüs kafesi belli olacak kemikleri sayılacakİnanabiliyor musunuz. Onların gözünde obezim ben. Neyse böyle soğukkanlı yazıyorum ama 1,5 yılım zehir oldu. Balayında boşanmayı düşündüm o kadar çirkinmişim gibi muamele etti ki, böyle başından aşağı kaynar sular döküldü resmen. Kaldı ki kilomu gizlemedim, defalarca ona balıketli olduğumu söyledim, kandırmadım onu asla kandırmazdım zaten.
Bu bir örnekti, bugün yine kavga ettik ben artık size fikir sormak istiyorum. En güzel yılım zehir oldu bana. Bu kilo dışında da beni beğenmediğini o kadar belli ediyor ki. Benim bildiğim erkekler eşlerini dünyanın güzeli bulmazlar ama öyle davranırlar veya hani güzelmiş gibi beğeniyormuş gibi davranırlar. Kilo dışında temizlik hastası benim temizliğimi düzenimi beğenmez, neden yüzün yuvarlak gibi bizim yüzümüz dikdörtgen diyor, neden sakalların var diyor (sarışınım normal sarı tüyleri kastediyor), neden gövden kısa bacakların uzun, neden uzun boylusun, neden simitlerin varda kalçan küçük, neden ayakparmakların öyle.... Hanımlar çok uzattım muhtemelen okumayacaksınız ama bakın küfür yok, ben birşeye üzülsem o da üzülür, birçok erkekte olmayan anlayış ve kibarlık var, beni sevdiğine de inanıyorum ama dili mahvediyor beni her gün illa ki kalbimi kırıyor ağlıyorum. Kalbimin kırılmasını önemsemiyor beni aşağılarken gülüyor ediyor. Neresi kibar bu adamın diyeceksiniz ama davranışları ve önemli konularda ki hassaslığını kastettim aslında.
Kilo ver diyenler için söylüyorum moralimi bozdukça bu adam için çabalamama değmez diye bırakıyorum zaten zor kilo veriyorum yapı olarak. Güzellikle konuştum, kavga ettim, boşanalım dedim, anlaşma yolunu teklif ettim hiçbirisi onu vazgeçirmedi şu huyundan. Çok rahat kalbimi kırıyor çok rahat harcayabiliyor beni diliyle. Sen bana iltifat edersen beni mutlu edersen ben mutlu oldukça senin için daha zayıflarım daha düzenli olurum diyorum O zaman yalan mı söyleyim diyor. Gel de öldürme şunu. Yüzü çok güzel karım benim diye seviyor beni ancak böyle yalan söylememiş oluyormuş. Kesin birçok kişi okumayacak ama içimi dökmüş oldum şimdiden teşekkür ederim.
Hanımlar bu arada benim eşim ve erkek kardeşi de öyle, erkek liselerinde okudular, pek kız görmeden büyüdüler resmen. Birçoğunuz inanmaz muhtemelen ama benim eşimin hayatında benden önce hiçbir kız olmadı. Bunu tanıdığımda acemiliğinden ve çekingenliğinden anladım ilk olarak. Zaten hayatlarına pek kız girmemesinin ceremesini eltim de bende çekiyoruz. Kardeşi de öyle kadınla nasıl konuşulur hiçbir bilgileri yok.
yanılıyosun.
bunları birbirini görmemiş ki? kız dar giyindi korseler takıp cıkardıgında balon gibi etrafa genişlemedi ya ?valla anlattıklarını düşündüm de eşin gibi kaba saba bir adam çevremde göremedim.
balayında " ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır" bunu bana eşim dese o evliliği noktalardım. bu kesin yani. bu kadar dışa önem veren insan pek kaliteli değildir. yarın öbürgün Allah korusun kolunu bacağını kaybetsen boşar yani. bizim ailemizde herkesin kolu var senin yok der! tövbe estağfurullah.
Hanfendi size ne yahu?Sert yorum dediğin "yaww he heee anca gömüo seni " mi? Böyle konuşarak karşıdaki silkeleneceğini düşünüyorsun.Bazıları gerçekten düzgün şekilde bu işin olmayacağını yazmış.Yargılamadan dalga geçmeden aşağılamadan basite kaçmadan.Ben onaylamadığını karşıdakiyle dalga geçmeden de gösterebileceğinin düşüncesindeyim.Sen nerdesin neyden bahsediyosun.
bunları birbirini görmemiş ki? kız dar giyindi korseler takıp cıkardıgında balon gibi etrafa genişlemedi ya ?
bol giyinmişse de bir göz var bakarsın kilolu mu degil mi anlarsın...
şimdi silikonlu sütyen ve popo doldurucu kilotlar var ya..ben onlara takmış haldeyim. kızlar onları gibi brezilya poposu veya 90 lık memesi varmış gibi etrafta geziyorlar. erkek begeniyor kızı. bakıyor popo meme var. evleniyorlar. kı bi soyunuyor ne meme ne popo hiç biri yok... ben kendimi aldatılmış hissederim.
yada şöyle örnekleyeyim : eşim kaslıyım üçgen vücütluyum söyle güçlüyüm diyip şişme popo bacak kas pazı taksa ve soyundugunda bunları da kenara cıkartsa ben ona tokat atarım. aldattıldım. dolandırılmış gibi...
insanlar normal birlikteliklerde tanışma flört söz nişan süreci niye yaşar tanışmak için. birini ilk gördügünde aa ne kadar iyi kalpli biri diyip ilgini cekmez. dış görüşünüş seni çeker. dikkat kesilirsin sonra tanıdıkca ruhu aklı iç güzelligi de bu ilgiye eklenir. sevgi büyür.
ama görücü usulu %60 kabullenme ile devam eden evlilikler. %40 da tanıdıkca mutlu olan ciftlerden oluşuyor.
Iyide baliketliysen onceden de bilir illaki ciplakkenmi ortaya cikiyor kendine neden bu kadar laf ettiriyosun sende ona soyle erkek dedigin boyle siskami olur biraz heybetli olmali guven vermeli falan de ayyy boyle vidividi yapan erkekler ne kadar itici oluyorHanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam. Birçok erkeğe göre.. İyi özelliklerini sayıyorum çünkü genel hödüklerle karıştırılmasın zaten ilginç olan durum bu. Bu kadar duyarlı, iyi ve kibar olan bir insan bana karşı o kadar kaba ki.. Ama nasıl anlatsam.. Örneklerle anlatayım en iyisi çünkü şimdiye kadar baya övdüm eşimi konuya giremedim
arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum ama cocuk seni böyle hayal etmemiştim demiş. demek ki yeteri kadar görümemişler. diyelim 1 sene cıktılar flort ettiler. sen böyle degildin derse agzının ortasına yumruk atılmalı.görmüşler. hatta konu sahibi gayet normal giyiniyordum, tesettürlüyüm ama bol da giymem dedi. ve sürekli balık etli olduğunu kendisi söylermiş.
yani burda kandırma yok. zaten kandırılan ya da kandırıldığını düşünen de boşanabilir. çok da gömmeye, insanların gururuyla oynamaya gerek yok ki.
benim ikiz kardeşim var. birinin ergenlikte boyu kısa kaldı, sivilceleri oldu, az kilosu vardı şimdi 24 yaşında . insanların dillendirmesi yüzünden o zaman 45 kiloyken şimdi 35 kilo. eli hep yüzünde, ayakkabılarının içine bişeyler tıkıştırıyor falan. yani bunlar aslında çok önemli şeyler. bazılarını dile getirmeden önce baya bir düşünmek gerek.
arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum ama cocuk seni böyle hayal etmemiştim demiş. demek ki yeteri kadar görümemişler. diyelim 1 sene cıktılar flort ettiler. sen böyle degildin derse agzının ortasına yumruk atılmalı.
hee 5 kere cay içtik söz nişan da toplan 2 kere görüştük ne anliim derse gözün aklın neredeydi denir.
yani özetle acı ama gercek bu cocuk hormonları sayesinde evlenmiş. hayalleri başka buldugu başka imiş.
yada farkı bir pencereden bakalım. belki kızı seviyor ( insanlıghını yüz güzellligini vs.. bir yerini begeniyor sevdi vs.. ) ama memnun olmadıgı şeyler var. tarzı hödük oldugu işçin kıza lütfen aşkım azıcık zayıflar mısın, yada tüylerin var ben seni her halinle seviyorum ama istersen epilasyona gidebilirsin gibi cümleler kuramaktan aciz !!!
Eeee eşinize bu kadar methiyeler dizmişsiniz ama yazınızan devamında bu kadar iyi, düzgün, kaliteli ve kibar bir adamı ben göremedim.Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam.
MAkyajkolik'cim alemsin ya sesli güldüm:)))))))))))Nasıl bir kıyafetmiş ki bu balık etli olduğunuzu anlamamış bu adam
Eşinizden koca olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?