Eşimle ilgili..

Yorum yapacaktım yanlışlık alıntı yaptı neyse :)) canım arkadaşım Allah sabirlik versin bence çok çok ayıp etmiş ki senin kilonn oooo falan da değil göre göre aldı sonuçta seni yaptığı dedikleri bence ağır evet bende evliyim bende kilom var boyuna göre ki ben eşime hep dedim bak görüyorsun ilerde öyle bir cumlene tahammül edemem diye ki Allah razı olsun öyle birşey asla demedi şimdi sen önce dayan kilo ver evet çok zor ama imkansız değil bide özgüvenin yüksek olsun sende ona de sonuçta oda bulunmaz Hint kumaşı değil ama zayfila kesinlikle hatta ev hanımı isen git spora falan yazil birşey yap hala da sen kilo verince öyle yaparsa ozaman konuşuruz gene

İyi de sen elinden geleni yapıyorsan o da yapmalı. Sana anlayış göstermeli. Eskiden çok zayıftım dememişsin hep böyleydim dedin. Allah yardımcın olsun.

o zaman sende aynı tavırla davran. ne biçim zayıfsın de şuran şu buran bu de. zayıfları rencide et sende. sağlıklı olduğunu ve mutlu olduğunu sürekli ima et. karşı tepki ver ama direk ona niyet konuşma ordan burdan laf aç konuş lafı ona getir. mutsuzsan daha mutsuz olamazsın ama zamanla idrak eder belki.

senin eşin iyi biri degil ki :) sana sözlü tahrik taciz ve şiddet uyguluyor. görücü usulu mu evlendiniz. siz birbirinizi hiç görmediniz mi ? yan simitlerin coksa senin insülin direncin cok yüksektir kolay kilo veremessin.
yaşını bilmiyorum küçük olabilirsin. 20 üzeri ama- 30 ve 30 un altı degilsindir. gibi... sakın cocuk yapoma hatta bu adamla madem seni begenmiyor sevişme. ama erkek el atında ki kadını sever. lütfen korun bu adamdan asla bu sorunlarınız varken cocuk yapma. ve hatta hatta boşansan iyi olur. cunku şimdi eşini begenmeyenler laf sokanlar yarın şiddete hiddete kadar yada senin yeter leen diyip bögürmende 'sen ne bicim kadınsın kafayı yedin' diyip seni suclu pozisyonuna sokarlar. kaç bu adamdan kaç

valla anlattıklarını düşündüm de eşin gibi kaba saba bir adam çevremde göremedim.
balayında " ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır" bunu bana eşim dese o evliliği noktalardım. bu kesin yani. bu kadar dışa önem veren insan pek kaliteli değildir. yarın öbürgün Allah korusun kolunu bacağını kaybetsen boşar yani. bizim ailemizde herkesin kolu var senin yok der! tövbe estağfurullah.

begenmiyorsa neden aldı ki size fiziksel özelliklerinizle ilgili bişey dedği zaman allah yaratmış beni deyin ve bende sisiz gibileri begenmiyorum ailenden birini begenip evlen o zaman diyin.

kadınla değil de insanla nasıl konuşulacağını bilse yeter. senin yüzün neden yuvarlak nedir?? haşa Rabbimin yaratmasına laf etmek şirkten başka ne olabilir??
yaratabiliyorsa kendi yapsın daha iyisini.

bunları birbirini görmemiş ki? kız dar giyindi korseler takıp cıkardıgında balon gibi etrafa genişlemedi ya ?
bol giyinmişse de bir göz var bakarsın kilolu mu degil mi anlarsın...
şimdi silikonlu sütyen ve popo doldurucu kilotlar var ya..ben onlara takmış haldeyim. kızlar onları gibi brezilya poposu veya 90 lık memesi varmış gibi etrafta geziyorlar. erkek begeniyor kızı. bakıyor popo meme var. evleniyorlar. kı bi soyunuyor ne meme ne popo hiç biri yok... ben kendimi aldatılmış hissederim.
yada şöyle örnekleyeyim : eşim kaslıyım üçgen vücütluyum söyle güçlüyüm diyip şişme popo bacak kas pazı taksa ve soyundugunda bunları da kenara cıkartsa ben ona tokat atarım. aldattıldım. dolandırılmış gibi...
insanlar normal birlikteliklerde tanışma flört söz nişan süreci niye yaşar tanışmak için. birini ilk gördügünde aa ne kadar iyi kalpli biri diyip ilgini cekmez. dış görüşünüş seni çeker. dikkat kesilirsin sonra tanıdıkca ruhu aklı iç güzelligi de bu ilgiye eklenir. sevgi büyür.
ama görücü usulu %60 kabullenme ile devam eden evlilikler. %40 da tanıdıkca mutlu olan ciftlerden oluşuyor.

şuraya kocişini öven kadınlarımız bravo sizsiniz. en iyi evlilik sizinki. kadıncağız eşim her gün ağlatıyor diyor diğeri de gelmiş kocam bir tanee yazıyor. hayret yahu.

Hanfendi size ne yahu?
İstediğim şekilde yazarım.
Alıntılamayın mesajımı da.
Size açıklama yapmak zorunda değilim.
ALINTILAMAYIN.

görmüşler. hatta konu sahibi gayet normal giyiniyordum, tesettürlüyüm ama bol da giymem dedi. ve sürekli balık etli olduğunu kendisi söylermiş.
yani burda kandırma yok. zaten kandırılan ya da kandırıldığını düşünen de boşanabilir. çok da gömmeye, insanların gururuyla oynamaya gerek yok ki.
benim ikiz kardeşim var. birinin ergenlikte boyu kısa kaldı, sivilceleri oldu, az kilosu vardı şimdi 24 yaşında . insanların dillendirmesi yüzünden o zaman 45 kiloyken şimdi 35 kilo. eli hep yüzünde, ayakkabılarının içine bişeyler tıkıştırıyor falan. yani bunlar aslında çok önemli şeyler. bazılarını dile getirmeden önce baya bir düşünmek gerek.

Iyide baliketliysen onceden de bilir illaki ciplakkenmi ortaya cikiyor kendine neden bu kadar laf ettiriyosun sende ona soyle erkek dedigin boyle siskami olur biraz heybetli olmali guven vermeli falan de ayyy boyle vidividi yapan erkekler ne kadar itici oluyor

arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum ama cocuk seni böyle hayal etmemiştim demiş. demek ki yeteri kadar görümemişler. diyelim 1 sene cıktılar flort ettiler. sen böyle degildin derse agzının ortasına yumruk atılmalı.
hee 5 kere cay içtik söz nişan da toplan 2 kere görüştük ne anliim derse gözün aklın neredeydi denir.
yani özetle acı ama gercek bu cocuk hormonları sayesinde evlenmiş. hayalleri başka buldugu başka imiş.
yada farkı bir pencereden bakalım. belki kızı seviyor ( insanlıghını yüz güzellligini vs.. bir yerini begeniyor sevdi vs.. ) ama memnun olmadıgı şeyler var. tarzı hödük oldugu işçin kıza lütfen aşkım azıcık zayıflar mısın, yada tüylerin var ben seni her halinle seviyorum ama istersen epilasyona gidebilirsin gibi cümleler kuramaktan aciz !!!

anladım şimdi ayy bu adam daha fena ya. tek kilo da değilmiş ki baksana. yüzün neden yuvarlak diyor ya hu bu da sorgulanır mı. Rabbim uygun görmüş yaratmış. tövbe tövbe.

Hanımlar merhaba tekrar, son durumu merak edenler için yazıyorum. Birazdan konuyu kapatacağım. Kapatılabiliyorsa artık, ben pek konu açmadığım için bilmiyorum.

- Eşim dün gece geldi zorla sarıldı "seni seviyorum neden böyle yapıyorsun" deyip durdu. Hala anlamıyor ne kadar kırıldığımı. Dediklerinin ne kadar can yaktığını idrak edemiyor. Benim kızıp üzülmeme şaşırıyor.

-Bugün burayı okuttum eşime "ders çıkaracağım" falan dedi. Birşeyler yine kısa süreli değişecek diye bekliyorum ama kalıcı olacağına inanmıyorum.

-Bütün bunlar olurken ben suratına dahi bakmıyorum, bakamıyorum. O kadar kızgın ve kırgınım.

- Boşanmayı ve çocuk yapmayı düşünmüyorum. Çocuğu şimdilik yapmayı düşünmüyorum gidişata göre karar vereceğim.Ama kesinlikle her yolu deneyip, artık elimden birşey gelmiyor dediğim zaman boşanmayı düşünebilirm. Ben bir sorun çıktığında hemen kestirip atan biriyim, evliliğimde bunu yapmak istemiyorum. Son çarem boşanmak olacak ama inşallah eşim törpülenir bu konuda da bunun dışında ki mutlu hayatımıza devam edebilir.

- Ben her zaman ki gibi yine diyet falan yapacağım inşallah daha ciddiyetle, çünkü eşimden öncesine dayanan bir dert bu benim için. Eşimde tuz biber oldu, derdimi ikiye katladı.

-Eşime bu terbiyesizliği yüzünden, "bu konuda ki" hakkımı kesinlikle haram ediyorum. Allah inşallah hem dünyada hem de ahirette bunu bir şekilde onun yüzüne vurur.

-Çözümüm öncelikli aile terapisti, aile terapistinin yönlendirmesiyle de eşim için psikiyatr.

-Bunlar işe yaramayıp benim hayatımı ve gururumu çiğnemeye devam edecekse de artık boşanma.. Eğer böyle olursa ilerde, evliliğim için vermem gereken emeği, fırsatı verdim ama değişmedi diyeceğim.

-Çözümümü yanlış ve saçma, özellikle beni kandırılmış ve ezik bulanlara, eşimin kabalığından gem vurup aynı onun gibi olanlara buradan selam olsun...

-Tekrar, ciddiyetle, nezaketle ve iyi niyetle bana çözüm bulmaya çalışan, yardımsever herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun ve hayatınızda kötülerle karşılaştırmasın inşallah.

Hanımlar özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma soruyorum. Benim eşim dünyanın en iyi insanlarından. Düzgün, iyi bir aileden, duyarlı, kaliteli, eğitimli, kibar bir adam.
Eeee eşinize bu kadar methiyeler dizmişsiniz ama yazınızan devamında bu kadar iyi, düzgün, kaliteli ve kibar bir adamı ben göremedim.
Eşiniz, resmen insanları aşağılayan, küçük gören, ötekileştiren, kendini beğenmiş ve terbiyesiz (daha çok şey yazarım ama değmez) bir adam. Siz hala sizi böyle rencide eden birine bu sıfatları nasıl yakıştırdınız anlamadım.

bence o tititzlikte ve beden olarak kusursuz kayınvalideniz iki evladını büyürken çocuktur öylede böylede büyür anlayışıyla büyütmüş muhtemelen.zira o bahsettiğiniz aşırı titizliği için ve bedenini korumak için kimbilir onların duygısal gelişimi için neleri heba etti.zira herşey tertemiz bir ev harika vücutlar vs. değil..zamanla eksik kalan duygular,tatmin edilememiş duygusal açlık, bağlanma vs. sivri davranışlara dönüşüyür kanımca ve sadece gördüğüyle dokunduğuyla mutlu olabileceğini düşünüyor bazıları..birde hiçbir kadınla iletişime geçmedi diyorsunuzda hayatındaki ilk kadın annesi..onada böyle höt höt değilmiştir herhalde,yani kadına nasıl davranıcağını bilemiyor diye düşünmeyin..birde kavga etmekle çözemezsiniz bunu.

asıl söylemek isteğimi yazmamışım bence kocanız sandığınız kadar ince ve kibar olsaydı bukadar kişi böyle yorum yapmazdı emin olun.haklıya hakkını verirdi.cidden önce bunu kabullenin.. amam.. ama.. ama bide şöle iyidir bak böylede naif olduğu daolmuştu diye kendi içinzde savunmayı bıraktıkça onunlada inanaçla konuşursunuz.kendinize bahaneler bulursanız sonu hep kavgaya dönecek gibi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…