Eşimle ilgili..

Yazdıklarından anlıyorum ki hayatında cok insan yok. Belki de ilk tanıdığın erkek eşin, çevrende ornek alabileceğin evlilik yok. Çünkü eşin dünya iyisi falan değil sen onu öyle zannediyorsun. Eşini seven insan onun üzülmesine dayanamaz, onu kirmaktan uzmekten korkar. Seninki olayı aşmış, sana demediğini bırakmamış. Boyun neden bu ardar uzun ne demek ya? Evlendikten sonra uzamadin herhalde. Ya esin çevresinde farklı kadınlar gorup onlarla seni kiyasliyor ya da seni cidden begenmiyor.

aşırı kilolu değilsiniz ki. benim kilom sizden çok ama aynaya baktığımda beğenirim çünkü orantılı vücudum var ve bütün kadınsı hatlara sahibim. hiç bi sevgilimden de böyle öküzce laflar duymadım.

çok iyi biri olsa kırmaya korkar. yüzünüzün şeklini sorgulamaz. bence kendisini ve ailesini herkesten üstün görüyo. çok itici

ya bir de görüştüğüm 3. erkek diyerek erkekleri iyi tanıyorum demişsin ya... pes...

Hadi kilodan dolayı siz gaza gelin diye söylüyor desem(yine de olmaz da) ama yuzunuzun yuvarlakligini eleştirmek de nedir?

Üstelik benim esimde erkek lisesinden mezun. Hatta üniversitede bile öyle. Yok yani dış görünüşü elestirmekle arasında hiçbir bağ olamaz. Bu terbiyesizliktir bence.

Son husus da esinizin babası annesine nasıl davranıyor? En iyi örnek ailedir. Ve bence en önemli etken bu. Eşiniz kayinpederinizi örnek almış ve şuan onu uyguluyor. Aynı şekilde kayniniz da böyle.

Sizde onun eksiklerini yüzüne vurun
Sizinle alay ettikçe sizde onunla alay edin gülün belki ne hissettiğinizi anlar
Balık etlisiniz kilo verirsenizde kendiniz için verin onun için değil
Beğenmiyorsa evlenmeseymiş çıplak görmemiş ama sonuçta dışardanda fiziğiniz az çok bellidir

esinle konus net ol. seninde illaki onda begenmedin yerler vardır ama takılmıyorsun gözüne sokmuyorsun. begenmiyorsa tercih hakkı tanı elestiri elestir nereye kadar. düzeltebilecegin birsey varsa calısırsın

Madem çok iyi koca olur neden balayinda boşanmayi düşündün ? Ayarsız dili "iyi koca" olacak diğer tüm vasıfların üstünü kapatmaya yeter . Resmen psikolojik şiddet ...kötü koca olması için fiziksel şiddeti mi bekliyosun?

yarısında okumayı bıraktım balayında o lafları edip üstüne sevişti mi sizinle

Klavye artistliği senin kullandığın ünlemler olabilir mesela.
Bazı konularda öyle sert yorumlar ifade edilmeli ki konu sahibi silkelenip kendine gelsin. Çünkü gelen onca yoruma rağmen hala kocasını savunuyordu. Ayrıca yorumum konu sahibini ilgilendirir seni değil. Göz ardı butonu icat edilmiş oraya tıklayabilirsin.

Sirf size yorum yapmak icin giris yaptim. Pardon ama, eşim sabirla sevgiyle şevkatle bekledi kelimesine kendiniz inandiniz mi? Onca asagilama kalp kirma onca hakaret size sevgi ve sevkatmis gibi mi geliyor? Bakin tabikide evlilikte sabir onemli ama sunuda unutmayin. Evliliginiz cok yeni. Bu gun ustunu kapatmaya calistiginiz(ki bence artik patlak vermis ki buraya konu acmissiniz) bu konuya 5 yil sonra tahammul edemez esinden surekli sikayet eden bir insan haline geleceksiniz. Benim evlilike en onemsedigim sey saygidir. Kusura bakmayin evliliginizde saygi sıfır. Hatta -0 ın altinda bile diyebiliriz. Adam kadin gormemis diyorsunuz pardon evdeki annesi ne oluyor acaba. Ayrica bunun kadin gormekle gormemekle alakasi yok. Bu tamamen insan iliskisiyle alakali bir durumdur. Esiniz size kendini cok iyi tanitmis ve kandirip o masaya oturtmus. Isin akil almaz yani hala da kandirmaya devam ediyor. Solugu mahkemede alin demiyorum tabi. Ama ona o saygiyi bi sekilde ogretin. Yoksa zaman icinde birbirinize ne sayginiz nede sevginiz kalacak. Esine bagirip cagirinca pisman oluyor iki gun sonra yine ayni duruma donuyormus. Evlilik bu mudur Allah askina? Bagir cagir bi evlilikte ileriki zamanlarda azalir ama eslerde o gune kadar birbirinden uzaklasmis olur. Kufur etmedi vs diyorsunuz ama bunlar benim gozumde kufurdende beter.
Bak sana kendimden ornek vereyim son olarak. Ben boyle memnuniyetsiz bir babayla buyudum. Eskiden cok severdim. Cok iyi bir insandir. Kimseye zarari yoktur vs. Ama şu gun geldigim noktada dua ediyorum insallah Allah im bana nezaketli nasil konusacagini bilen masadan kalkarken eline saglik yorulmussun diyen birbirimize sevgiyle baktigimiz gram saygisizligimiz olmayan zamanlar gecirecegim bir yol arkadasi icin. Inan evlilikte tek duam budur.
Cunku babam kisa vadede iyi bir insan olahilir ama uzun vadede sinirlerim yiprandi ve cekilmez hale geldi. Yani simdi gozunuze batmayacak ama emin olun ileride bunlar size yol su elektrik olarak geri donecek.
Esinizi anlatinca karsimda babami gorur gibi oldum. Babamda cok iyi insandir yanis anlamayin ama psikolojik siddetiyle cokertti ic dunyami. Artik ne iyiligiyse siz dusunun.
Esiniz her gun sizi aglatiyor asagiliyorsa bu gun evliliginizin cicim yillari hatrina ustunu kapatabilirsiniz ama ileride bu bir cig olup ustunuze cokecek. Allah yardimciniz olsun.

Yapman gerekeni hemen söyleyeyim. Ocağa incir ağacı dikeceksin. Şöyle ki,
-kilolusun
- haklisin kocacim yarın hemen yağ aldırma için randevu alayım
-burnun çirkin
-haklisin kocacim yarın hemen burun ameliyatı için doktor araştırayim
Ardından sen kendin dişlerim kötü yaptirmam lazim, goguslerim kotu kaldirtmam lazim diye diye ne kadar pahali operasyon varsa yaptir. Hem sen guzellesirsin hem biyerden sonra o seni durdurmaya çalışır. Her sekilde win win

insanlarla bu şekilde alay eden kişilerden nefret ederim. insanları eleştirmek kimsenin hakkı değil. kendisi o kadar mükemmel mi ki sizi eleştiriyor. o zaman sizde ona yürüyen kemik torbası deyin bu mu yani mizah anlayışı. resmen terbiyesiz

ben bu fikri beğendim. kesin denemelisin

Gercekten kusura bakmayin, ama esinizi kendi gözünüzde o kadar büyütmüssünüz ki: iste cok kibar, iyi huylu, diger erkekler gibi degil vs. Hic bir durum yaptigi terbiyesizlikleri aciklayamaz. Sende taviz vermemelisin. Dilin ayari yoktur, ama madem dedigin gibi ilk bayansan hayatinda, egitmen aslinda daha kolay olmali. Benim tek anlamadigim, madem senden önce biri olmadi ve aslinda cok kibar biri, seninle konusma tarzi kaba degil, sükreder gibi olmali. Burda bi gariplik var.

Bence siz algı sorunu yaşıyorsunuz. Bunları söyleyen birine aslında normalde iyi kalpli ve kibardır denemez. Çünkü bu dedikleri ve yaptıkları, siz orada üzülürken gülüp eğlenmesi vs. ve bunu 1.5 yıldır yapması onu "aslında iyi kalpli, kibar" insan kategorisinden çıkarıyor. Her iyi kalpli insanın bir eksiği, kusuru olabilir, ama karısına böyle davranmak onlardan biri değil.

"Balayında tabi beni ilk defa çıplak gördü af edersiniz, dedi ki ben senin böyle olduğunu bilmiyordum baya kiloluymuşsun sen, ben alışkın değilim kiloya, hiç sevmem kiloyu, benim ailemde azıcık kilosu olan bulamazsın, biz hep zayıfızdır vs" yazmışsınız.

Sonra da vajinismustum, 1 yıl anlayış gösterdi diyorsunuz. Balayında sizi ilk kez çıplak görünce söylediklerinin sizin vajinismus olmanızda veya öyle kalmanızda %1 bile etkisi olmamış mıdır sizce? Kendimi en güzel ve özel hissetmen gereken bir günde yeni evlendiğim eşim bana bunu söylese, bilinçaltım ve bilincim hepsi bana bu adamla birlikte olmamayı söylerdi.

Son düzenleme:

Sert yorum dediğin "yaww he heee anca gömüo seni " mi? Böyle konuşarak karşıdaki silkeleneceğini düşünüyorsun.Bazıları gerçekten düzgün şekilde bu işin olmayacağını yazmış.Yargılamadan dalga geçmeden aşağılamadan basite kaçmadan.Ben onaylamadığını karşıdakiyle dalga geçmeden de gösterebileceğinin düşüncesindeyim.Sen nerdesin neyden bahsediyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…