Eşimle kavgamız

Bukadar saygısız olunabilir anca. Adam yine iyi sabretmiş . Üzüldüm eşinize.

Ne alakası var gerçekten çok uzun yazmadım ama yine de hepsini okumamışsınız gibi. Çalışmayı neden namussuzluk olarak göreyim?konu çok farklı.
Bana çalış falan da demedi ayrıca ben zaten çalışıyordum bıraktım ve tekrar başlayacağım diğer ay. Yani tekrar okumanızı rica ediyorum

Teşekkür ederim şu kadar sayfalık yazıda azıcık içimi ferahlattınız.
Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım da bakalım o da öyle mi.
İzledikleri de onun tek seferlik hatası olabilir.

Elbette ki o da hatasını kabul edecek.
İlk adımı siz atın, zira ben olsam öyle yapardım :)

Biz de çok büyük kavgalar ediyoruz sonra şakalaşmalar başlıyor, sanki o kavgayı eden biz değilmişiz gibi :))

Eve gelince surat asmayın yeter, emin olun gerisi çorap söküğü gibi gelir. Evlilik bu yani. Ki yeryüzünde tek kavga eden çift siz değilsiniz ki. Şu dünyada ne fırıldaklar dönüyor :) Mühim olan o evliliği yürütüp ayakta tutabilmek. Bunun sırrı da yatağa küs girmemek Yuva kurmak çok zor.

Yani biz de her kavgamızda böyle barışırdık el şakaları falan da olurdu ki zaten uzun süre küs kalamazdık.
Ama şimdi çekti gitti yani evde bile olmayacak büyük ihtimal bu gece.

Yani biz de her kavgamızda böyle barışırdık el şakaları falan da olurdu ki zaten uzun süre küs kalamazdık.
Ama şimdi çekti gitti yani evde bile olmayacak büyük ihtimal bu gece.

O da sinirliydi ve yalnız kalma ihtiyacı duyduysa gelmeyebilir. Belki de gelir, bilemeyiz :) En azından ikiniz de biraz kafanızı dinler daha sağlıklı düşünürsünüz. Bence o an evden çıkması iyi oldu..Allah muhafaza daha kötü şeyler olabilirdi.

Şimdi uyumaya çalışın, gün doğmadan neler doğar :)

Berbat bir ağzın var. Ayarsız laflar edip sonra da kocanı tehdit ediyorsun.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun :)

Konudan konuya atlamissiniz ...
Internet geçmişiyle maaşın yetmemesi açık çıkmasıı falan filan ....

Hee bu arada geçmişte ne gördünüz bilmiyorum ama keşke bu konu için tartışsaydınız ....

Hayır konudan konuya atlamadım bu olayı yaşadık aradan bir gün geçti sonra bu olay yaşandı bende neden bu kadar sinirli olduğumu belirtmek istedim konunun öncesi de var diye.
Ayrıca internet geçmişi içinde tartıştıkta sadece ben bağırıp çağırdım çünkü kendini savunacak bişeyi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…