- 27 Ağustos 2018
- 55
- 22
- 8
- Konu Sahibi Just Happy
-
Merhaba hanımlar.
2 gün önce eşimle ciddi tartıştık daha doğrusu ben bağırdım çağırdım. Sadece 1 geceliğine annemlerde kalmıştım. Geldiğimde internet geçmişini gördüm aslında oğluma sevdiği çizgi filmi ararken. Neyse baya bi kızdım çok hırpaladım onu çünkü iğrençti.
Bugün de para mevzusu açıldı.Evde idareyi ben hallediyorum ama şöyle ki bu ay bi açık var çözemedik daha doğrusu sürekli bi boş harcanan para oluyor ama birlikte harcıyoruz sonuçta.
Bugün eşim bundan sonra ben para mevzusuyla ilgilenecekmiş dedi ben de hayır dedim. Sonra tartışma baya büyüdü. Sen yapamıyorsun her ay bi açık var dedi. Ben de sanki maaşın ne kadar ancak böyle geçinebiliyoruz dedim. İyi o zaman sen çalış ben ev işleriyle ilgilenirim dedi. Ben sen baya bi sinirlendim ama çocuğun önünde nasıl tartışıyoruz. İdareni bilmiyorsun her ay sonunu zor getiriyoruz hiç arttıramıyorsun falan dedi ben de sinirle zaten maaşın az ne bekliyorsun namussuzluk yapmamı mı bekliyorsun dedim bu defa da o sinirden çıldırdı. Elini kaldırdı ben de sıkıyorsa dokun bak seni o zaman yaşatır mıyım dedim.
Sonra kalktı evden gidiyordu ben de arkasından bir daha o elin havaya kalkarsa diye tehditleri sıralıyordum ki döndü üstüme geldi ne diyorsun sen diye.
Sonra o beni ben onu ittim derken dışarı çıktı gitti hemen telefonu da kapatmış.
Tamam öyle konuşmakla hata yapmış olabilirim ama medeni insan gibi konuşabilirdik. Şimdi nerde nereye gitti hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?
Giderken de bıktım artık yeter falan diye söyleniyordu.
Evet bunun farkındayım hem de bu kadar şiddetli bi tartışma hiç olmamalıydı ama ikimizde çok sinirlendik olan olduİkinizde medeni insan gibi konuşmamışsınız hata hem sende hem eşinde hiç hoş şeyler değil böyle şeyler ya. Evliliğinizi yıpratıyorsunuz.
Bukadar saygısız olunabilir anca. Adam yine iyi sabretmiş . Üzüldüm eşinize.Merhaba hanımlar.
2 gün önce eşimle ciddi tartıştık daha doğrusu ben bağırdım çağırdım. Sadece 1 geceliğine annemlerde kalmıştım. Geldiğimde internet geçmişini gördüm aslında oğluma sevdiği çizgi filmi ararken. Neyse baya bi kızdım çok hırpaladım onu çünkü iğrençti.
Bugün de para mevzusu açıldı.Evde idareyi ben hallediyorum ama şöyle ki bu ay bi açık var çözemedik daha doğrusu sürekli bi boş harcanan para oluyor ama birlikte harcıyoruz sonuçta.
Bugün eşim bundan sonra ben para mevzusuyla ilgilenecekmiş dedi ben de hayır dedim. Sonra tartışma baya büyüdü. Sen yapamıyorsun her ay bi açık var dedi. Ben de sanki maaşın ne kadar ancak böyle geçinebiliyoruz dedim. İyi o zaman sen çalış ben ev işleriyle ilgilenirim dedi. Ben sen baya bi sinirlendim ama çocuğun önünde nasıl tartışıyoruz. İdareni bilmiyorsun her ay sonunu zor getiriyoruz hiç arttıramıyorsun falan dedi ben de sinirle zaten maaşın az ne bekliyorsun namussuzluk yapmamı mı bekliyorsun dedim bu defa da o sinirden çıldırdı. Elini kaldırdı ben de sıkıyorsa dokun bak seni o zaman yaşatır mıyım dedim.
Sonra kalktı evden gidiyordu ben de arkasından bir daha o elin havaya kalkarsa diye tehditleri sıralıyordum ki döndü üstüme geldi ne diyorsun sen diye.
Sonra o beni ben onu ittim derken dışarı çıktı gitti hemen telefonu da kapatmış.
Tamam öyle konuşmakla hata yapmış olabilirim ama medeni insan gibi konuşabilirdik. Şimdi nerde nereye gitti hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?
Ne alakası var gerçekten çok uzun yazmadım ama yine de hepsini okumamışsınız gibi. Çalışmayı neden namussuzluk olarak göreyim?konu çok farklı.Bu ne sacmalik ya. Calismak namussuzluk yapmak mi oluyor? Yettiremiyorsaniz kocanizla bu tartismayi yapacaginiza gidin calisin adam hakli. Birde maasin az ne demek? Hem yettiremiyorsunuz, hem calismiyor kocanin eline bakiyorsunuz, adam calis deyince de namussuzluk mu yapayim diyorsunuz. Adami cileden cikartmissiniz yani.
Ben de üzüldüm ama tek taraflı olan bi durum değil o da saygısızlık yaptıBukadar saygısız olunabilir anca. Adam yine iyi sabretmiş . Üzüldüm eşinize.
Teşekkür ederim şu kadar sayfalık yazıda azıcık içimi ferahlattınız.
Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım da bakalım o da öyle mi.
İzledikleri de onun tek seferlik hatası olabilir.
Güzel güzel konuşacak kadar sakin değildim izledikleri yüzündenşimdi bizle onlar bir değil ki ama sen adama kalkıp namussuzluk mu yapıyım dersen nasıl bir tepki alırsın. güzel güzel konuşmak varken ama..
Yani biz de her kavgamızda böyle barışırdık el şakaları falan da olurdu ki zaten uzun süre küs kalamazdık.Elbette ki o da hatasını kabul edecek.
İlk adımı siz atın, zira ben olsam öyle yapardım :)
Biz de çok büyük kavgalar ediyoruz sonra şakalaşmalar başlıyor, sanki o kavgayı eden biz değilmişiz gibi :))
Eve gelince surat asmayın yeter, emin olun gerisi çorap söküğü gibi gelir. Evlilik bu yani. Ki yeryüzünde tek kavga eden çift siz değilsiniz ki. Şu dünyada ne fırıldaklar dönüyor :) Mühim olan o evliliği yürütüp ayakta tutabilmek. Bunun sırrı da yatağa küs girmemekYuva kurmak çok zor.
tabi sizde haklısınız birşey diyemiycemGüzel güzel konuşacak kadar sakin değildim izledikleri yüzünden
Yani biz de her kavgamızda böyle barışırdık el şakaları falan da olurdu ki zaten uzun süre küs kalamazdık.
Ama şimdi çekti gitti yani evde bile olmayacak büyük ihtimal bu gece.
Berbat bir ağzın var. Ayarsız laflar edip sonra da kocanı tehdit ediyorsun.Merhaba hanımlar.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun :)O da sinirliydi ve yalnız kalma ihtiyacı duyduysa gelmeyebilir. Belki de gelir, bilemeyiz :) En azından ikiniz de biraz kafanızı dinler daha sağlıklı düşünürsünüz. Bence o an evden çıkması iyi oldu..Allah muhafaza daha kötü şeyler olabilirdi.
Şimdi uyumaya çalışın, gün doğmadan neler doğar :)
Hanımefendi konun tamamı bu değil yalnız ama bu benim en büyük hatam tabii ki.Berbat bir ağzın var. Ayarsız laflar edip sonra da kocanı tehdit ediyorsun.
Annesine ama bize biraz uzak belki kardeşimin kafesine yada arabada uyuyabilir daha önce anahtarsız kaldığı için arabada uyumuşluğu var.Peki hiç bi fikriniz varmı nereye gidebilir sizce eşiniz ??
Hadi bakalım 1 2 saat daha bekleyin sonra sabah o telefon elbet açılacak sabah ola hayrola sonrası. .Annesine ama bize biraz uzak belki kardeşimin kafesine yada arabada uyuyabilir daha önce anahtarsız kaldığı için arabada uyumuşluğu var.
Amin bakalım bekliyorum şimdiHadi bakalım 1 2 saat daha bekleyin sonra sabah o telefon elbet açılacak sabah ola hayrola sonrası. .
Hayır konudan konuya atlamadım bu olayı yaşadık aradan bir gün geçti sonra bu olay yaşandı bende neden bu kadar sinirli olduğumu belirtmek istedim konunun öncesi de var diye.Konudan konuya atlamissiniz ...
Internet geçmişiyle maaşın yetmemesi açık çıkmasıı falan filan ....
Hee bu arada geçmişte ne gördünüz bilmiyorum ama keşke bu konu için tartışsaydınız ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?