- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Just Happy
-
Dediğim gibi ben zaten sakin değildim iyice gerildi ortam ve böyle oldu.Aslında çok sıkıntı yapılacak bir mevzu değil fakat nerelere geldi görüyor musun ?konuşarak ,sakince konuşarak çözülebilecek bir durumdu.bu hale gelmesine sebep olduğun için esinin gönlünü alıp özür dilemelisin. Bence uzatma ,daha kötü sonuclanmasin
4 yıl bitti evliliğimizde ilk kez böyle bişey yaşadık onun için döneceğini ve telefonu açacağını sanmıyorumBurda vakit kaybedeceginize bize yanlış yaptım vb şeyler diyip açıklama yapacağınıza, yapın bir kahve derin bir nefes alıp verin ve eşinize mesaj yazın kendinizi anlatın Özür dileyin bi zahmet, ve arayın sesli mesajlar bırakın bu gece dışarda kalmamasini sağlayın. ..
Yine dikine gidiyorsun ..hatayi kabul etmek büyük erdem .sen özür dilersen kendisi zaten gönlünü alır .Dediğim gibi ben zaten sakin değildim iyice gerildi ortam ve böyle oldu.
Eğer dönerse birbirimizden özür dilemeliyiz sadece ben suçlu olduğumu düşünmüyorum
Evet ikimizinde özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum yorum yapan tüm kadınlar beni suçlu buldu ben hatamın farkındayım daha o evi terketmeden hem de ama o da olmalısiniriniz ne ile ilgiliyse onun hakkında konuşun. siz adamın net geçmişine sinirlenip hıncınızı maaştan çıkarmışsınız. resmen kendinizi haklıyken haksız durumuna sokmuşsunuz. canınız yanmış, can yakmak için konuşmuşsunuz. bence eşiniz geldiğinde konuşmak istediğinizi sinirinizin aslında neye olduğunu anlatıp özür dileyin. arama geçmişinden dolayı bir özür beklediğinizi dile getirin.
Lütfen bi denermisiniz şu gururu bırakın dönmez demeyi birakin hersey sizin elinizde dondurebilcek kisi sizsiniz , siz yiktiniz siz toparlicaksiniz hadi mesaj yazın4 yıl bitti evliliğimizde ilk kez böyle bişey yaşadık onun için döneceğini ve telefonu açacağını sanmıyorum
Bence de öyle kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalıştı.Kadin kocasına "niye para biriktiremiyorsunda içeri giriyoruz"lafina karsilik konuşmuş.evet biraz ağırda konuşmuş ama adam zaten birkaç gün öncesinden bu kadını kendine biletlermiş.
Bence sen de onun yüzüne bakma .bir süre sessiz kalmak iyi gelir.aslinda adamın para mevzusunda çıkışmadı bana birazda önceki mevzunundaki utancinin bir nevi
Bu şekilde bastırması gibi geldi.
Telefonu kapalı diyorum ya atsam da görmeyecektir en iyisi eve geldiğinde sakinleştiğimiz de konuşmak galibaLütfen bi denermisiniz şu gururu bırakın dönmez demeyi birakin hersey sizin elinizde dondurebilcek kisi sizsiniz , siz yiktiniz siz toparlicaksiniz hadi mesaj yazın
Evet ikimizinde özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum yorum yapan tüm kadınlar beni suçlu buldu ben hatamın farkındayım daha o evi terketmeden hem de ama o da olmalı
Hayır öyle demedi ki zaten önümüzdeki ay başlıyorum ben deParayı başka yoldan mi kazanayim demek istemiş herhalde ben öyle anladım. Aslında eşi ise gir çalis madem demiş.
Ben zaten diğer ay başlıyorum işe ama sürekli bu lafı söylemesi bi de üstüne izlediği iğrenç şeyler gelince ipler koptuBir erkeğe maaşın zaten az denir mi Allah aşkına ya ne kadar gurur kırıcı çok sinirlendim Şuan. Madem yetmiyor siz de giriverin işe çalışıverin madem. İnternet geçmişi hakkında hak verdim sadece ama onun dışında tavırlarınızı düzeltmezseniz adamı kendinizden soğutursunuz hiç hoş değil.
Öyle oldu ama hata varsa ikimizin ben öyle bişey diyebilecek bi insan değildimama sizin dilinizin de ayarı hiç yok ki
çileden çıkarmışsınız
Umarım düzelir ama kavga ederken olayları birbirinden ayırın lütfen erkekler bu konuda cidden hassas oluyor kendini yetersiz hissetmesine yol açar psikolojik olarak çöküntü yaratırBen zaten diğer ay başlıyorum işe ama sürekli bu lafı söylemesi bi de üstüne izlediği iğrenç şeyler gelince ipler koptu
Yahu açtığında görücek dimi bu adammmmmm nedir bu inat bu katılık bu ben bilirimcilik sizdeki? ? Hayır ne kaybediceksiniz yazsaniz. .Telefonu kapalı diyorum ya atsam da görmeyecektir en iyisi eve geldiğinde sakinleştiğimiz de konuşmak galiba
Hayır söyledim hem de bağıra çağıra ama sinirim geçmeden bu konunun açılması olayı buraya kadar getirdiEşinize izlediği şeyleri sordunuz mu bence siz para yüzünden değil söyleyemediğimiz videolar yüzünden tartışınız
Ama herşey üst üste geldiHaklı bile olsan; bu şekilde konuşmaman gerekiyordu.
Üslubun çok yanlış ve kışkırtıcı.
Maaşın az diye bağıracağına; verseydin 1 ay da eşin idare etseydi.
Daha önce bu şekilde hiç konuşmamıştım ama olaylar bu noktaya geldiyse onun da suçu vardırUmarım düzelir ama kavga ederken olayları birbirinden ayırın lütfen erkekler bu konuda cidden hassas oluyor kendini yetersiz hissetmesine yol açar psikolojik olarak çöküntü yaratır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?