- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
- Konu Sahibi Just Happy
-
Ben haklı haksız demiyorum. Haklı olsa bile bu tartışma yaratmayı gerektirmez. Tatlı dille de anlatabilir haklı olduğunu.Ne münasebet canım
Haklı ise niye alttan alsın kocasını
ERKEK olunca ne oluyoröyle namussuzluk kelimeleri çok yanlış o bi erkek ve gurur denen birşey var. tamam elbette haklı olabilirsiniz evin hanimi olarak. ama onlar ERKEK ve ciddi anlam da içerlenirler. konusurken sözlerimizi cımbızla cekelim.
Belkide o namussuz kadınlara baktıgı için sinirden onlar gibimi olayım demeye getirmiş olabilirsiniz onlardan hoşlanıyorsun diyerek olabilir yani yoksa kolay kolay bi kadın bunları söylemezHayır direkt söylemedim ki olaylar o noktaya gelmiş ben iyice sinirli olduğum için ağzımdan hoş olmayan şeyler çıktı
Ya bu alttan almadığımı nerden biliyorsunuz benim de alttan aldığım konular vardır.Eşim anlatır arada. Bi arkadaşının size benzer eşi varmış arkadaşı da kadının geçimsizliğinden bıkıp kendini alkole ve dışarıya vermiş. Hayır yani iki gün sonra eşiniz de böyle olursa vay efendim niye böyle demeyin. Sıkıntı sizde. 3 yıllık evliyim bi gün bile eşime çemkirmedim. Konu ne olursa olsun. O da bana karşı aynen. Kusura bakmayın ama insanı,bu söylediğiniz cümleler soğutmaya iter. İyi bi evlilik istiyosanız alttan almayı bileceksiniz
Arabayla otoparktan çıktı gitti zaten. Geldiğinde duruma göre bakacağız onunda hal ve hareketleri önemliEşinizin fazla üstüne gitmissiniz. Ayrıca helalinden kazanıp getiriyor az yada çok. Kimbilir o sizin begenmediginiz parayı kazanırken neler yaşıyordur.
Arabanız varsa bi bakın belki içinde otıruyordur yada arabada yatacaktır gece. Ve medeni bir şekilde konuşun ve özür dileyin. Bel altı konuşmussunuz
Peki evli misiniz bilmiyorum ama siz izlediklerini kabul eder miydinizNe medeniyet kalmış ne insaniyet ne saygı. Çok ağır konuşmuşsun ve resmen adamı kışkırtmışsın. Evden gitmekle isabetli bir karar almış. Yoksa çok daha kötü şeyler olabilirdi. Bu söylediklerini kime söylesen zaten delirir.
Büyük ihtimal çünkü ben de hiç o lafları söyleyebilecek karakter yok ama nasıl oldu bilmiyorum üst üste gelince çıktı ağzımdanBelkide o namussuz kadınlara baktıgı için sinirden onlar gibimi olayım demeye getirmiş olabilirsiniz onlardan hoşlanıyorsun diyerek olabilir yani yoksa kolay kolay bi kadın bunları söylemez
Hata ikimizin ama bu laf yüzünden en çok benim tabii.Bu ay idareyi ben alayim..dediginde tamam deseydin
Niye hayir diyorsun ki?
Birak kazanan o idare etmek istiyorsa etsin gorsun nasil oluyormus.
Kavgayi buyuten sensin
Mamussuzluk mu yapayim? Nasil bir cumledir?
Bunu soyletecek birsey dememis adam
Bence ozur dile
Alttan al
Hata senin
Gerçekten ne oluyor KADIN olarak ben de kırıldımERKEK olunca ne oluyor
Böyle bişeye hakkı yok 4 senelik evlisin bide ben 10 senelik evliyim bu kadar uzun gidemez hele telefon kapatıp yeter ezildigimiz ezdirme kendini iyi valla o gitsin sen 4 duvarda otur çocukla bence bazı cezalar iyi gelebilirEve gelse bi onun da tavrına göre hareket edicem ama yok nereye gitti bilmiyorum
İzledikleri için ayrı kavga et. O başka bu başka.Peki evli misiniz bilmiyorum ama siz izlediklerini kabul eder miydiniz
Teşekkür ederim şu kadar sayfalık yazıda azıcık içimi ferahlattınız.'' Mutluyken söz verme , sinirliyken cevap verme,öfkeliyken karar verme, yoksa üzen de üzülen de sen olursun.''
diye bir söz geldi aklıma .. Sizi anlıyorum. İnsan sinirliyken gerçekten ne söylediğini bilemiyor. Olan oldu artık. Size düşen kendi hatanızı düzeltmek. Ki biraz yatışmışsınızdır :) O da kafasını toparlayınca gelecektir. Eşler arasında oluyor böyle şeyler . Mühim olan o yatağa küs girmemek :) Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Dün bir yakınımı kaybettim. Sevgilisi fotoğrafına öyle yorumlar yazmıştı ki, içim yandı ve eşim benimle olduğu için Allah'a tekrar şükrettim. İnsanın sevdiğini kaybetmesi çok zor.
İzlediklerine gelince, o hatasını affedip affetmemek de sizin insafiyetinize kaldı. O da pişman olmuştur zannımca :)
Sevgiler
Değil ama onun üzerine konuşulduğu için bu kadar büyüdü ve şiddetli oldu tartışmaİzledikleri için ayrı kavga et. O başka bu başka.
İzledikleri konusunda o haksız ama şu para kavgasında sen haksızsın. Senin söylediğin o ağır laflar izledikleriyle ilgili değil.
Yani en çok üzüldüğüm konulardan biri çekip gitmek nedir otur adam akıllı uzlaşalım.Böyle bişeye hakkı yok 4 senelik evlisin bide ben 10 senelik evliyim bu kadar uzun gidemez hele telefon kapatıp yeter ezildigimiz ezdirme kendini iyi valla o gitsin sen 4 duvarda otur çocukla bence bazı cezalar iyi gelebilir
şimdi bizle onlar bir değil ki ama sen adama kalkıp namussuzluk mu yapıyım dersen nasıl bir tepki alırsın. güzel güzel konuşmak varken ama..ERKEK olunca ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?