Eşimle kavgamız

öyle namussuzluk kelimeleri çok yanlış o bi erkek ve gurur denen birşey var. tamam elbette haklı olabilirsiniz evin hanimi olarak. ama onlar ERKEK ve ciddi anlam da içerlenirler. konusurken sözlerimizi cımbızla cekelim.
ERKEK olunca ne oluyor

Ne medeniyet kalmış ne insaniyet ne saygı. Çok ağır konuşmuşsun ve resmen adamı kışkırtmışsın. Evden gitmekle isabetli bir karar almış. Yoksa çok daha kötü şeyler olabilirdi. Bu söylediklerini kime söylesen zaten delirir.

Hayır direkt söylemedim ki olaylar o noktaya gelmiş ben iyice sinirli olduğum için ağzımdan hoş olmayan şeyler çıktı
Belkide o namussuz kadınlara baktıgı için sinirden onlar gibimi olayım demeye getirmiş olabilirsiniz onlardan hoşlanıyorsun diyerek olabilir yani yoksa kolay kolay bi kadın bunları söylemez

Ya bu alttan almadığımı nerden biliyorsunuz benim de alttan aldığım konular vardır.
Bu konuda biraz fazla ileri gittim ama yine o da haksız. İyi bir evlilik kim istemez onun için burdayız hepimiz

Arabayla otoparktan çıktı gitti zaten. Geldiğinde duruma göre bakacağız onunda hal ve hareketleri önemli

Bu ay idareyi ben alayim..dediginde tamam deseydin
Niye hayir diyorsun ki?
Birak kazanan o idare etmek istiyorsa etsin gorsun nasil oluyormus.

Kavgayi buyuten sensin
Mamussuzluk mu yapayim? Nasil bir cumledir?
Bunu soyletecek birsey dememis adam
Bence ozur dile
Alttan al
Hata senin

Peki evli misiniz bilmiyorum ama siz izlediklerini kabul eder miydiniz

Belkide o namussuz kadınlara baktıgı için sinirden onlar gibimi olayım demeye getirmiş olabilirsiniz onlardan hoşlanıyorsun diyerek olabilir yani yoksa kolay kolay bi kadın bunları söylemez
Büyük ihtimal çünkü ben de hiç o lafları söyleyebilecek karakter yok ama nasıl oldu bilmiyorum üst üste gelince çıktı ağzımdan

Hata ikimizin ama bu laf yüzünden en çok benim tabii.
Geldiğinde bakacağım duruma onun da düzelmesini istemesi lazım

'' Mutluyken söz verme , sinirliyken cevap verme,öfkeliyken karar verme, yoksa üzen de üzülen de sen olursun.''
diye bir söz geldi aklıma .. Sizi anlıyorum. İnsan sinirliyken gerçekten ne söylediğini bilemiyor. Olan oldu artık. Size düşen kendi hatanızı düzeltmek. Ki biraz yatışmışsınızdır :) O da kafasını toparlayınca gelecektir. Eşler arasında oluyor böyle şeyler . Mühim olan o yatağa küs girmemek :) Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Dün bir yakınımı kaybettim. Sevgilisi fotoğrafına öyle yorumlar yazmıştı ki, içim yandı ve eşim benimle olduğu için Allah'a tekrar şükrettim. İnsanın sevdiğini kaybetmesi çok zor.
İzlediklerine gelince, o hatasını affedip affetmemek de sizin insafiyetinize kaldı. O da pişman olmuştur zannımca :)

Sevgiler

Eve gelse bi onun da tavrına göre hareket edicem ama yok nereye gitti bilmiyorum
Böyle bişeye hakkı yok 4 senelik evlisin bide ben 10 senelik evliyim bu kadar uzun gidemez hele telefon kapatıp yeter ezildigimiz ezdirme kendini iyi valla o gitsin sen 4 duvarda otur çocukla bence bazı cezalar iyi gelebilir

Peki evli misiniz bilmiyorum ama siz izlediklerini kabul eder miydiniz
İzledikleri için ayrı kavga et. O başka bu başka.
İzledikleri konusunda o haksız ama şu para kavgasında sen haksızsın. Senin söylediğin o ağır laflar izledikleriyle ilgili değil.

Teşekkür ederim şu kadar sayfalık yazıda azıcık içimi ferahlattınız.
Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım da bakalım o da öyle mi.
İzledikleri de onun tek seferlik hatası olabilir.

İzledikleri için ayrı kavga et. O başka bu başka.
İzledikleri konusunda o haksız ama şu para kavgasında sen haksızsın. Senin söylediğin o ağır laflar izledikleriyle ilgili değil.
Değil ama onun üzerine konuşulduğu için bu kadar büyüdü ve şiddetli oldu tartışma

Böyle bişeye hakkı yok 4 senelik evlisin bide ben 10 senelik evliyim bu kadar uzun gidemez hele telefon kapatıp yeter ezildigimiz ezdirme kendini iyi valla o gitsin sen 4 duvarda otur çocukla bence bazı cezalar iyi gelebilir
Yani en çok üzüldüğüm konulardan biri çekip gitmek nedir otur adam akıllı uzlaşalım.
Ezdirmem kendimi hiç bir zaman da bu defa ben de hatalıyım işte

İkinizde medeni insan gibi konuşmamışsınız hata hem sende hem eşinde hiç hoş şeyler değil böyle şeyler ya. Evliliğinizi yıpratıyorsunuz.

Bu ne sacmalik ya. Calismak namussuzluk yapmak mi oluyor? Yettiremiyorsaniz kocanizla bu tartismayi yapacaginiza gidin calisin adam hakli. Birde maasin az ne demek? Hem yettiremiyorsunuz, hem calismiyor kocanin eline bakiyorsunuz, adam calis deyince de namussuzluk mu yapayim diyorsunuz. Adami cileden cikartmissiniz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…