Eşimle kavgamız

Tabii ki hayır hatta elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama mesela ortak harcadığımız paraları unutuyor.Dışarda yediğimiz yemekler falan bunlrın hesabını yapmıyor ben de yazmadığım için unutuyorum

Adam her halti yesin kadin laf söyleyince suçlu olsun oh ne ala adamin yaptigi igrenclik - ki bu bana göre - herkes yapiyor die die normallesti zaten kabul edene saygim var ben etmiyorum bende cok kavgalar etmişimdir bu yüzden Adam doyumsuz 3lu sex falan kadin kendini yetersiz hissetmiyor maasin az diince beyfendi kiriliyor oldu ben seni hakli buldum.. normalde denmemeli ama adam sen zaten sinirlisin beyfendi alttan alsaydi bi zahmet.. sucunu bastirma baska bisey degil

Tamam konu sahibinin söyledikleri onur kırıcı ok, ya kocasının yaptığı? Oraya neden kimse değinmiyor? Belli ki bu kadın onları görünce bu kadar dolmuş ve kırmak istemiş zaten. Konu sahibi evet tartışmayı tirmandirmissin ama eşinin yaptığı da utanilması gereken bir şey. Sessiz kal ama şu anda geri adım atma. Geri adım atarsan daha çirkin olur durum.

Adamın maaşına hakaret et , namussuzluk mu yapayım de , bağır çağır sonra medeni şekilde konuşamadık çıktı gitti de .
Bana pek haklı gelmediniz .

İzlediği şeye göre değişir şimdi müstehcen sahneleri fazlaca olan film izleyebilir ama özellikle böyle şeyler aratıp izlemesini kabul edemedim ve ne oldu nasıl oldu hiç anlamadığım bi noktaya geldik

Yok zaten bu lafları edebilecek bi insan değilimdir ama sinirlerimi çok bozdu ne olucak bilmiyorum

İzlediği şeye göre değişir şimdi müstehcen sahneleri fazlaca olan film izleyebilir ama özellikle böyle şeyler aratıp izlemesini kabul edemedim ve ne oldu nasıl oldu hiç anlamadığım bi noktaya geldik
Ayni fikirdeyiz bu konuda zaten herşey aleni artik tv internet hangi birini engelleyebikiriz engellenmiyor ama dediğiniz gibi olunca is değişiyor bakmak var bakmak var

Tabi ki içeriği nedir bilmiyorum.
O konuda size yorum yapamayız.

Eve gelse bi onun da tavrına göre hareket edicem ama yok nereye gitti bilmiyorum

Boşver,
Yok zaten bu lafları edebilecek bi insan değilimdir ama sinirlerimi çok bozdu ne olucak bilmiyorum

Ne olucak? Dolaşıp gelicek. Bikac gun sonra bisey olmamış gibi devam edecek. Sen canını sıkma. Birdahaki sefere sorun neyse ona odaklanarak konuşursun, amacın can yakmak degil problem çözmek olur. Sen pişman olmuş gibi davranma. Çok istiyorsa hesap işini bırakırsın ona, internet mevzusunu da ciddi ve sakin bir şekilde oturur konuşursun birkaç gün sonra. O su anda utancından gelmiyor eve. Bakma sen; senin laflarda degil O. Nasıl açıklayacağını falan düşünüyordur ama kuvvetle muhtemel açıklamaya falan girmeyecek, trip atıp suç bastırmaya çalışacak.

Hayır direkt söylemedim ki olaylar o noktaya gelmiş ben iyice sinirli olduğum için ağzımdan hoş olmayan şeyler çıktı
nasil öyle söylemediniz....yazdiniz ya böyle böyle dedim diye, simdi niye inkar ediyorsunuz? bu lafi söyledip adam üstünüze yürümüs, elini kaldirmis

Eğer birine kızıp sinir olduysam
Onu içime atıp sonradan patlamam
O dakika o sorun için tartışırım

Keşke en başta arama geçmişi için susmasaydınız
Haklı iken haksız duruma düşmezdiniz
Sinirden saçmalamışsınız

Arkadaşlarında dediği gibi
Gelince asıl kızgınlık sebebinizi söyleyip özür diletin ve sizde özür dileyin

Sabırlı adammış gerçekten
Size zarar vermemek için evden gidip sakinleşmesini ayrıca takdir ettim

Bilmiyorum ya ilk defa bu kadar şiddetli oldu kavgamız ve ben de sabırsız bi insanım.
Hesap işini ona bırakmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
Ben o lafları etmeseydim şuan vicdanım rahat otururdum ama şuan öyle değilim işte

nasil öyle söylemediniz....yazdiniz ya böyle böyle dedim diye, simdi niye inkar ediyorsunuz? bu lafi söyledip adam üstünüze yürümüs, elini kaldirmis
Yahu direk söylemedim derken onun izlediklerine sinirlendim bi de bu konu açılınca sinirlerime hakim olamadım demek istiyorum neden anlamıyorsunuz?

Susmadım ki tam aksine avazım çıktığı kadar bağırdım ama bi açıklama yapmadı

Eşim anlatır arada. Bi arkadaşının size benzer eşi varmış arkadaşı da kadının geçimsizliğinden bıkıp kendini alkole ve dışarıya vermiş. Hayır yani iki gün sonra eşiniz de böyle olursa vay efendim niye böyle demeyin. Sıkıntı sizde. 3 yıllık evliyim bi gün bile eşime çemkirmedim. Konu ne olursa olsun. O da bana karşı aynen. Kusura bakmayın ama insanı,bu söylediğiniz cümleler soğutmaya iter. İyi bi evlilik istiyosanız alttan almayı bileceksiniz

Eşinizin fazla üstüne gitmissiniz. Ayrıca helalinden kazanıp getiriyor az yada çok. Kimbilir o sizin begenmediginiz parayı kazanırken neler yaşıyordur.
Arabanız varsa bi bakın belki içinde otıruyordur yada arabada yatacaktır gece. Ve medeni bir şekilde konuşun ve özür dileyin. Bel altı konuşmussunuz

Ne münasebet canım
Haklı ise niye alttan alsın kocasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…