- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Çocuk var mı?
Genelde çocuktan sonra karı koca arasında iletişim azalıyor çünkü ondan sordum..
Canım eşini karşına alıp onu suçlamadan, seçebileceğin en samimi cümlelerle üzüntünü dile getir. Çözüm olarak da beraber plan yapmayı öner. Bak bakalım ne diyecek. Belki o da rahatsızdır durumdan. Senden beklemiştir ilk adımı.Evet telefon , playstation... kendi dünyasında gibi sanki gittikçe o dünyaya çekiliyor gibi ben de kendi kendime netten dizi izliyorum kitap okuyorum
Nadiren beraber bir şey yapıyoruz
Belki de bebege uyum surecindedir esiniz .Babalar hemen uyum saglayamiyor .Bir kac aya duzene girer diye düşünüyorum .Bebek bakiminda yardim isteyin ki daha kolay benimsesin bebegi .Benimsemekten kastim sevmesi kucaklamasi degil ,sorumluluk almasi .Boylece daha eglenceli zaman geçirebilirsiniz .Var yeni oldu, minik daha 3.5 aylık...
Onu çok seviyoruz ilgileniyoruz sonra o uyuyunca herkes kendi dünyasına gibi bir şey. Şöyle beraber muhabbet edelim bir şeyler yapalım yok
Yani var da az
Bana yetmiyor
Monotonluktan hep bizde de biraz öyleKavga yok ama konuşacak bir şey bulamıyoruz galiba...
Belki de bebege uyum surecindedir esiniz .Babalar hemen uyum saglayamiyor .Bir kac aya duzene girer diye düşünüyorum .Bebek bakiminda yardim isteyin ki daha kolay benimsesin bebegi .Benimsemekten kastim sevmesi kucaklamasi degil ,sorumluluk almasi .Boylece daha eglenceli zaman geçirebilirsiniz .
Araştırın ilgi alanlarıyla ilgili birşeyler bulun,film seçin ,araştırdığınız şeylerden bahsedin,şurada şu güzelmiş şöyleymiş böyleymiş.Kendi haline bırakmayın kendi haline bıraktıkça oyunsa oyuna ,telefon sa telefona kilitleniyorlar.Dikkatini çekmeyi deneyin bir şekilde :)Benim eşim de mesleğiyle ilgili çok konuşur sonra gazete vs kilitlenir kalır.
Bende başlarda günlerce ders çalışır gibi çalıştım sevdiği alanlarla ilgili dikkatini çekmek için :) Sessizlik olursa hemen aaa şu şöyleymiş bu bundan oluyormuş sence neden kısa cevabı olmayan konulardan giriyorum :) Atıyorum ortaya o anlatıyorda anlatıyor
kalan zamanınızda kitap okuyun film izleyın kendınıze hobıler edının , ailenizle daha çok zaman geçirin yani eşinizi hayatın merkezine koymayın sıkılmazsınız böylelikle...İşte böyle aynen bizim de
Çocukla ilgileniyorum sonra o kendi dünyasında ben kendi
Ama bana çok sıkıvı gelmeye başladı bu düzen
kalan zamanınızda kitap okuyun film izleyın kendınıze hobıler edının , ailenizle daha çok zaman geçirin yani eşinizi hayatın merkezine koymayın sıkılmazsınız böylelikle...
Eşim arkadaşlarıyla çokmsohbetlidir, bana gelince köşesinde oturur. 6 yılı geçti evleneli. Baştan beri bir kopukluk var aramızda, bir muhabbetsizlik. Hatta ben de böyle bir konu açmıştım. Güzel fikirler vardı. Ama ben organizatör ruhlu olmadığımdan ve içimde çok kırıldığımdan başaramadım. İnşallah sizde işe yarar
O zaman ufak bır tatıl ayarlayın tatıle cıkınYok inanın tam tersi ayrı zaman geçirmekten keyif alan bir insanım sürekli beraber olmayı ben de istemem bu yüzden ona evliliğin başından beri anlayış gösterdim zaman zaman o kendi arkadaşlarıyla dışarı çıktı zaman zaman ben kendi arkadaşlarımla dışarıya çıktım evin içinde de tek başına oyun oynamasına ya da film izlemesini falan hep saygı duydum ben de o anlarda kitap okudum tek başıma dizi izledim takıldım keyfimce öyle birbiribi sıkan bağımlı çiftlerden olmadık ama eskiden beraber de çok şey yapardık son zamanlarda bu ayrı takılmalarımız çok arttı artık neredeyse %80 herkes kendi takılıyor gibi o yüzden beraber bir şeyler yapmayı çok Özler hale geldim
Eşim beni sever ama sohbet muhabbet bizde de yok ben konuşsam ya uykusu geliyor ya tel oynuyor bı çözüm bulamadimMerhaba
5 yıllık evliyim. Eşimle artık çok az konuştuğumuzu farkettim. Beraber bir şeyler yapmamız iyice azaldı ama artık muhabbet de etmediğimizi farkediyorum. Bu durum beni üzüyor ve sıkıyor. Severek anlaşarak evlendik ama neden bu hale geldik?
Benim gibi olan var mı? Bu durumu yenmek için tavsiye verecek olan var mı?
Teşekkürler
Evet bir çocuğumuz var. Böyle yasak masak getirmek bana çok saçma geliyor. İnsanın içinden gelmeli eşine zaman ayırmak, sohbet edip cıvıldamak. Benim zorumla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.Bu sorunu çok fazla kişiden duyuyorum sizin adınıza da çok üzüldüm şu anda nasıl aranız çocuğunuz var mı
Yakın bir arkadaşım daha bizimle aynı dertten muzdaripti oda eşine oyun telefon ve benzeri yasaklar koyarak bu sorunu açtığını söylemişti ama ben böyle despot bir karakter olmadığından Bu tarz yasaklarla çözüm üretemiyorum ayrıca eşimi seviyorum ve onun benimle zorla değil isteyerek vakit geçirmesini istiyorum ayrıca onun tek başına vakit geçirme hakkını da elinden almak istemiyorum benim istediğim sadece biraz denge yarısını kendine yarısını bana ayırması zamanınjn mesela
çocuk var mı? ona odaklandıysanız sırf adam da kendi kabuğuna çekilmiştir. yoksa bir meşgale bulun birlikte yapacak. normal monotonlaşabilir. ama canlandırmak sizin elinizde
O zaman ufak bır tatıl ayarlayın tatıle cıkın
Evet bir çocuğumuz var. Böyle yasak masak getirmek bana çok saçma geliyor. İnsanın içinden gelmeli eşine zaman ayırmak, sohbet edip cıvıldamak. Benim zorumla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.
Eşim beni sever ama sohbet muhabbet bizde de yok ben konuşsam ya uykusu geliyor ya tel oynuyor bı çözüm bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?