- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Yo ben buraya yazma gereği duydum. Yönetici gerekirse banlar beni. Üyeler karışamaz bana.
100den biri bendim şimdi izleyen üye sayısına dahil oldum.100 küsür ziyaretçi varsa ben altında bir şey ararım. Huylandım konudan.
Anladım.Arkadaslar ziyaretçi sayısının fazla olması şu, x sitenin bir üyesi ben kk'yı trollemeye gidiyorum, konu da şu diyor, merak eden geliyor, ziyaretçi sayısı normalin üstünde oluyor.
peki sahte bir konunun daha fantastik yada uç olması gerekmez mi? yada birbirini tutmayan çelişkili yazılar? bu konunun absürdlük neresinde? Duygularını yazıya geçirememesinde mi?Arkadaslar ziyaretçi sayısının fazla olması şu, x sitenin bir üyesi ben kk'yı trollemeye gidiyorum, konu da şu diyor, merak eden geliyor, ziyaretçi sayısı normalin üstünde oluyor.
Büyük kızımı kaybettğimde küçüğü tam 1buçuk yaşındaydı. Evladımın acısını yaşarken dua ettim hep, Allahım lütfen ben zaten imtihanımı yaşıcam en acı haliyle ama diğer yavrumun nasibini kesme diye.Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
peki sahte bir konunun daha fantastik yada uç olması gerekmez mi? yada birbirini tutmayan çelişkili yazılar? bu konunun absürdlük neresinde? Duygularını yazıya geçirememek mi?
ikisi arasındaki fark gibi mi:
kızlar ben ölüyorum.
kızlar ben ölüyorum aaayyy(((((
ilki inandırıcı olmadı dimi.
yok sana demedim fake diyosun diye.Ben fake demedim, ama ziyaretçi sayısının fazla olması şüphe uyandırır.
Bir de fake konular hep uç olmuyor ya, bu da fazlasıyla dikkat çekecek bir konu.
Yine de yorumumu gerçek olma ihtimaline göre yaparım.
Bilemeyiz.
Zaten üzülmüştüm sende gömdün şimdi beni buraya, Allah yardımcın olsun arkadasımBüyük kızımı kaybettğimde küçüğü tam 1buçuk yaşındaydı. Evladımın acısını yaşarken dua ettim hep, Allahım lütfen ben zaten imtihanımı yaşıcam en acı haliyle ama diğer yavrumun nasibini kesme diye.
Yazdıkları şimdiye kadar okuduğum en acıklı boşanma hikayesi.
Hatta küfretmeyişi hala sevgisini anlatışı hepşi büyük bi travma hali sanki. Siz ayrılırken kurtulmak gibi düşünceler hissettiğiniz için belkide şok hali size ruhsuz geldi bilmiyorum ama en azından biraz bekleyip sonra içimizdekileri söyleyebiliriz.
Yazdiklarim çarpıtılmış.
1.5 yaşında gıda alan bi çocuk için sutum mu kesiliyor diye yazmakta ki tek sebep teselli için birilerini yazdırmak.Küçük bebek olsa anlarim.Göğsüm sizliyor sutum mu kesiliyor yazması konu ile bile hiç bilgisi olmadığı gösteriyor .Konulardan esinlenilmis. Anne bile değil derken bırakın çocugu olmasını evli bile değil demek istedim.
Ayrıca ben sadece bi örnek verdim.Kayınpederle mesajlaşma ayrı bi komik.Kocası ile ilgili hiç bi detay yok.Avm ile ilgili bile daha çok detay var.Tamamen hissiz .Böyle naif sessiz seven bi kadını terketmek için erkeğin sulalesini arkasına toplamasi neden kadın azılı bela mı arkasindan is cevrilecek.
Neyse konu sahibi amacına ulaştı sayfa rekora gider kendisi de güle güle eglenir.Değerli vaktimi böyle saçma sapan harcadığım için kızgınım şuan kendime.
Sende boşanmışsın biraz empati yapamaz mısın.Yazdiklarim çarpıtılmış.
1.5 yaşında gıda alan bi çocuk için sutum mu kesiliyor diye yazmakta ki tek sebep teselli için birilerini yazdırmak.Küçük bebek olsa anlarim.Göğsüm sizliyor sutum mu kesiliyor yazması konu ile bile hiç bilgisi olmadığı gösteriyor .Konulardan esinlenilmis. Anne bile değil derken bırakın çocugu olmasını evli bile değil demek istedim.
Ayrıca ben sadece bi örnek verdim.Kayınpederle mesajlaşma ayrı bi komik.Kocası ile ilgili hiç bi detay yok.Avm ile ilgili bile daha çok detay var.Tamamen hissiz .Böyle naif sessiz seven bi kadını terketmek için erkeğin sulalesini arkasına toplamasi neden kadın azılı bela mı arkasindan is cevrilecek.Kadin simdiden mal mi paylaşılacak diyo .Tayin isterim ailemin yanına felan .
Neyse konu sahibi amacına ulaştı sayfa rekora gider kendisi de güle güle eglenir.Değerli vaktimi böyle saçma sapan harcadığım için kızgınım şuan kendime.
Bu yazdıklarında evet haklısın çok değişik gelebilecek şeyler varda, ben o anı yaşadığımdan sadece açıklama yapmak istedim seni üzdüysem k bakma.Yazdiklarim çarpıtılmış.
Ayrıca ben sadece bi örnek verdim.Kayınpederle mesajlaşma ayrı bi komik.Kocası ile ilgili hiç bi detay yok.Avm ile ilgili bile daha çok detay var.Tamamen hissiz .Böyle naif sessiz seven bi kadını terketmek için erkeğin sulalesini arkasına toplamasi neden kadın azılı bela mı arkasindan is cevrilecek.
Aynısını düşünmüştüm.Baska bi kadin var ona gitmis. Kadin sana soylemekle tehdit etti buyuk ihtimalle o yuzden aglayarak ve ani bi sekilde gitti
İyide sormadin mi sebebi ne diye baskasi mi var diyeYani son mesaja baktım yalan söylediğini düşünmüşler arkadaşlar bana inanmayan varsa Ankara da yaşıyorum özel mesaj atsın çalıştığım kuruma gelsin yarın
Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
@Tatlicadi MegKızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?