- 31 Ocak 2013
- 8.647
- 29.994
- 748
İyi misiniz? Eşinizle konuşabildiniz mi?Yani son mesaja baktım yalan söylediğini düşünmüşler arkadaşlar bana inanmayan varsa Ankara da yaşıyorum özel mesaj atsın çalıştığım kuruma gelsin yarın
Sebep neymişKızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
Yemiş kafayı canım.Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
Kesin birisi var artık bu çok belli.. Üzgünüm ama böyle.. Daha pislik olurum ne demek?Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
artık seviyorum geri dön deme lütfen. bide sende gurur yok mu demiş.. gurur hı?!Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
heh böyle detaylı yaz canımı ye. ilk yazdıgın gercekten cok kırıcı ve aşagılayıcıydı.Yazdiklarim çarpıtılmış.
1.5 yaşında gıda alan bi çocuk için sutum mu kesiliyor diye yazmakta ki tek sebep teselli için birilerini yazdırmak.Küçük bebek olsa anlarim.Göğsüm sizliyor sutum mu kesiliyor yazması konu ile bile hiç bilgisi olmadığı gösteriyor .Konulardan esinlenilmis. Anne bile değil derken bırakın çocugu olmasını evli bile değil demek istedim.
Ayrıca ben sadece bi örnek verdim.Kayınpederle mesajlaşma ayrı bi komik.Kocası ile ilgili hiç bi detay yok.Avm ile ilgili bile daha çok detay var.Tamamen hissiz .Böyle naif sessiz seven bi kadını terketmek için erkeğin sulalesini arkasına toplamasi neden kadın azılı bela mı arkasindan is cevrilecek.(Yorumlar da tayin konusu mal paylaşımı var ama asıl mesele koca yok)
Hiç birşeye gerek yok konu ilk okuyunca anliyor insan.
Neyse konu sahibi amacına ulaştı sayfa rekora gider kendisi de güle güle eglenir.Değerli vaktimi böyle saçma sapan harcadığım için kızgınım şuan kendime.
Yaziklar olsun onaDaha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Suanda nerde?Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
eh madem böyle dedi sana da saygı duymak düşer. geçmiş olsun.Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
Ne yazdı arkadaş görmedim . Benim oğlum 15 aylık 16 ya girecek hala beni emiyor sgece bile anni meme diye uyanıyor içimde bir ateş var şuan gogsumden boynuma doğru içimdeki acı nasıl bişey bilmiyorumheh böyle detaylı yaz canımı ye. ilk yazdıgın gercekten cok kırıcı ve aşagılayıcıydı.
ben bir anne değilim ama benim bile canımı yakmıştı.
başka biri varsa hemen boşama. mal paylaşımı yap. ne var ne yoksa almaya bak. bir an önce duygusal boyuttan çıkıp gerçekçi düşünmeye çalış. en azından şimdilik.Dediğiniz gibi başka birine gönlü kaymış sanırım ve boşanıp rahatca yaşamak istiyor ben mutlu olmak istiyorum dedi. Sen başkasıyla evlenirsen oğlumu ezdirme dedi bile aptal . Yani kendisi düşünüyor. Nasıl sevistin benimle o zaman dedim tiksinmedi n mı hiç diye sordum ne alaka diyor . Annemlere bırakmaya devam et ben en kısa zamanda avukata gitcem dedi ya inanmıyorum bitiyor yani ve başka biri yüzünden sanırım
hayır oda boşanmış bir kadın.Sende boşanmışsın biraz empati yapamaz mısın.
Belki haklısın ama ya değilsen? Yazık değil mi.
eh madem böyle dedi sana da saygı duymak düşer. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?