Eşimle konuşmamız

Ne yazdı arkadaş görmedim . Benim oğlum 15 aylık 16 ya girecek hala beni emiyor sgece bile anni meme diye uyanıyor içimde bir ateş var şuan gogsumden boynuma doğru içimdeki acı nasıl bişey bilmiyorum
canım lütfen yalan diyenlerin yazılarını es geç takılma

Suanda nerde?
Ah be arkadasim keske sorsaydin baskasi mi var diye çekişmeli bosanirdin
Hayatım, belli ki var bir başkası. Yüksek ihtimal yani.
Aslında biz demiyor muyuz,hani biri varsa boşansın yapsın yapacağını diye. Aldatmasın! Boşansın.Sonra ne hali varsa görsün diye..
Adam karısını çok da fazla kırmamak için,yada belki etrafa kötü olmamak için,sebebi söylemez.

Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Kv, kp ile aranız nasıl bilmiyorum ama muhtemelen orada da daha çok mal paylaşımı üzerine konuşuldu. Eğer aldatma durumu olursa, tazminattır, mal paylaşımında aleyhine eşitsizlik falan durumu olur değil mi?! Kendini hemen toparlayıp önüne bakmalısın. Kendine bir avukat bul.

Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Lütfen seviyorum falan deyipkendinizi ezdirmeyin şuan şoktasınız canınız acıyor sakinleştiğinizde anlayacaksınız kaybedeninin siz olmadığını Allah'ından bulsun
Maddi anlamda alabileceğinizin en fazlasını almaya çalışın sakın alttan almayın
Allah şansınızı bahtınızı açık etsin

Ne yazdı arkadaş görmedim . Benim oğlum 15 aylık 16 ya girecek hala beni emiyor sgece bile anni meme diye uyanıyor içimde bir ateş var şuan gogsumden boynuma doğru içimdeki acı nasıl bişey bilmiyorum
önemli degil. biz kendi aramızda yazıştık.

Cehennemin dibine kadar yolu var.. Büyüdüğünde o çocuğun yüzüne nasıl bakacak acaba.. Bırak gitsin ya.. Dik dur.. İnan değmez..benim babam geldi aklıma..! Anneme hep git ne zaman gidecen artık babanın ananın evine istemiyorum seni artık derdi anneme.. Boşandılar ve hemen evlendi.. 26 yıl oldu çocuktum ne olup bitiyor anlamoyordum babama sorardım neden diye büyünce anlarsın derdi.. Evlendim anne oldum anladım dediği gibi.. Ve babamdan nefret ediyorum.. Korkma çocuğun sağlam duran bir annesi olduğu sürece çok mutlu büyür yeter ki sen dik dur.. Canım annem benim bizi kimseye muhtaç etmeden büyüttü okuttu.. Beni evlendirdi.. Sen memursun maaşın var.. Bri tane evladın var çok da güzel büyür.. Böyle bir baba olmasın zaten on örnek hauatında..

Allah kolaylık versin dik durun.Malesef bu erkeklere bir hal oluyor.Eşinizin mesleğini de anladım o meslek grubunda çok oluyor malesef böyle olaylar. Aklı başına gelecektir ama böyle bir Ada'mdan kurtulmak hayırlı olacaktır.

Arkadaşlar çekişmeli bosanamam ne halt ediyorsa etsin. Nefretle bakan gözlerini gördüm sabahki adamla şimdiki adam arasında dağlar kadar fark var geçti diğer odaya kapısını kapattı .. bende salonda size yazıyorum telsiz açık oğlum şimdiye 40 kez uyanirdi uyanmadi bile.. yarın aileme anlatmak zor olucak aslında zor olmaz da işte ne diycem ki ..

Nedenini ogrenmedin mi?
Bugune kadar her sey iyidi ve sen 1 gunde mi beni sevmedigini anladin deseydin.hadi cok onceden hissettin neden simdi soyluyorsun.yada neden once sana degil annesine anlatmis.
Ve hani sabah ilgili alakali aksam giderken aglayan adam nasil surundurum diyor.
Kac yildir birliktesiniz her seyi aciklamak zorunda.
Ayrica sakin üzülme.kendi tercihi.
Yalniz kalma arkadaslarinla zaman gecir bu aralar.
Hayat devam edecek.
Bunu boşanmış ve yeniden evlenmek uzere olan biri olaral cok emin 1 sekilde soyluyorum.
Senin icin en hayirlisi olsun

Ama aldatmis ki bosanmak istiyor melegim o zaman davada konu sahibinin isine yarayacak bilgiler olur
Pis adam ya pislesirim demis ama simdiden bunlari diyerek pislesmis

Acaba ailesiyle ne konustu?

bence de. kv kp kızın hiç arkasında durmamışlar. aralarını yapmaya çalışmamışlar..
allah korkusu yok insanlarda. ne kolay boşamak..

Yinede sebebini sana soylemesi gerekirdi soylememis
Ama ailesine anlatmistir onlara sorsan

daha pislik olurum diyene kadar adama da cidden saygi duymustum belki aldatmak yerine bu yolu secti diye.

ama artik bu adam icin uzulmeniz size haksizlik. umarim onun pismanligini gozlerinizle gorursunuz ve buna iciniz bile sizlamaz.

cabucak atlatip oglunuzla hayatiniza baslayin insallah.

3-4 aydır sevmiyorsa yeni bir ilişki var ortada lakin bu kadar hızlı o kişiyle evlilik mi düşünüyor da senden vazgeçiyor.Çocuk falan mı var bu kadar acele etmesinde diye geldi aklıma.Bu erkeklerden herşey beklenir

Görevden uzaklaştırma alabilir diye böyle bir karar almıştır.

Hemen çirkefleşmiş. Gitsin boşanma davası açsın o zaman bakalım hakim boşuyor mu siz istemeden ortada hiç bir şey yokken.
Offf
Öylesi de onun için olduğu kadar sizin için de hayatı zorlaştıracak.
Sakın anlaşmalı boşanacaksanız istediği zaman çocuğunu görebilir yazdırmayın mutlaka bir sınır koydurun, siz yine fazladan verirsiniz isterseniz. Sonra pişman olabilirsiniz.
Bana senin gururun yok mu dese artık sesimi çıkarmazdım. Sevgimi de gömerdim içime.

Ama aldatmis ki bosanmak istiyor melegim o zaman davada konu sahibinin isine yarayacak bilgiler olur
Pis adam ya pislesirim demis ama simdiden bunlari diyerek pislesmis

Acaba ailesiyle ne konustu?
Aldattığının ispatı yok ki.
Itiraf da etmez.

Ancak canım konu sahibi arkadaşım,mal paylaşımını hayal etmemesini söyleyin. Boşanmak istiyorsa,evden bir bavulla çekip gidecek! Yok öyle!!

bence de. kv kp kızın hiç arkasında durmamışlar. aralarını yapmaya çalışmamışlar..
allah korkusu yok insanlarda. ne kolay boşamak..
Yazık. Benim kv kp olsaydı damlarlardı eve ne oluyor ne iş demeye. Bunlar ancak yat uyu diyorlar. Allah başa vermesin.

bari ayrılalım derken de dişini sıkıp biraz daha rol yapsaymış da biraz daha medeni, insan gibi davransaymış..
allah onu bildiği gibi yapsın ayağının altına süründürerek getirsin yalvartsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…