canım lütfen yalan diyenlerin yazılarını es geç takılmaNe yazdı arkadaş görmedim . Benim oğlum 15 aylık 16 ya girecek hala beni emiyor sgece bile anni meme diye uyanıyor içimde bir ateş var şuan gogsumden boynuma doğru içimdeki acı nasıl bişey bilmiyorum
Hayatım, belli ki var bir başkası. Yüksek ihtimal yani.Suanda nerde?
Ah be arkadasim keske sorsaydin baskasi mi var diye çekişmeli bosanirdin
Kv, kp ile aranız nasıl bilmiyorum ama muhtemelen orada da daha çok mal paylaşımı üzerine konuşuldu. Eğer aldatma durumu olursa, tazminattır, mal paylaşımında aleyhine eşitsizlik falan durumu olur değil mi?! Kendini hemen toparlayıp önüne bakmalısın. Kendine bir avukat bul.Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Lütfen seviyorum falan deyipkendinizi ezdirmeyin şuan şoktasınız canınız acıyor sakinleştiğinizde anlayacaksınız kaybedeninin siz olmadığını Allah'ından bulsunDaha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
önemli degil. biz kendi aramızda yazıştık.Ne yazdı arkadaş görmedim . Benim oğlum 15 aylık 16 ya girecek hala beni emiyor sgece bile anni meme diye uyanıyor içimde bir ateş var şuan gogsumden boynuma doğru içimdeki acı nasıl bişey bilmiyorum
Cehennemin dibine kadar yolu var.. Büyüdüğünde o çocuğun yüzüne nasıl bakacak acaba.. Bırak gitsin ya.. Dik dur.. İnan değmez..benim babam geldi aklıma..! Anneme hep git ne zaman gidecen artık babanın ananın evine istemiyorum seni artık derdi anneme.. Boşandılar ve hemen evlendi.. 26 yıl oldu çocuktum ne olup bitiyor anlamoyordum babama sorardım neden diye büyünce anlarsın derdi.. Evlendim anne oldum anladım dediği gibi.. Ve babamdan nefret ediyorum.. Korkma çocuğun sağlam duran bir annesi olduğu sürece çok mutlu büyür yeter ki sen dik dur.. Canım annem benim bizi kimseye muhtaç etmeden büyüttü okuttu.. Beni evlendirdi.. Sen memursun maaşın var.. Bri tane evladın var çok da güzel büyür.. Böyle bir baba olmasın zaten on örnek hauatında..Dediğiniz gibi başka birine gönlü kaymış sanırım ve boşanıp rahatca yaşamak istiyor ben mutlu olmak istiyorum dedi. Sen başkasıyla evlenirsen oğlumu ezdirme dedi bile aptal . Yani kendisi düşünüyor. Nasıl sevistin benimle o zaman dedim tiksinmedi n mı hiç diye sordum ne alaka diyor . Annemlere bırakmaya devam et ben en kısa zamanda avukata gitcem dedi ya inanmıyorum bitiyor yani ve başka biri yüzünden sanırım
Ama aldatmis ki bosanmak istiyor melegim o zaman davada konu sahibinin isine yarayacak bilgiler olurHayatım, belli ki var bir başkası. Yüksek ihtinal yani.
Aslında biz demiyor muyuz,hani biri varsa boşansın yapsın yapacağını diye. Aldatmasın! Boşansın.
Adam karısını çok da fazla kırmamak için,yada belki etrafa kötü olmamak için,sebebi söylemez.
bence de. kv kp kızın hiç arkasında durmamışlar. aralarını yapmaya çalışmamışlar..Kv, kp ile aranız nasıl bilmiyorum ama muhtemelen orada da daha çok mal paylaşımı üzerine konuşuldu. Eğer aldatma durumu olursa, tazminattır, mal paylaşımında aleyhine eşitsizlik falan durumu olur değil mi?! Kendini hemen toparlayıp önüne bakmalısın. Kendine bir avukat bul.
Yinede sebebini sana soylemesi gerekirdi soylememisArkadaşlar çekişmeli bosanamam ne halt ediyorsa etsin. Nefretle bakan gözlerini gördüm sabahki adamla şimdiki adam arasında dağlar kadar fark var geçti diğer odaya kapısını kapattı .. bende salonda size yazıyorum telsiz açık oğlum şimdiye 40 kez uyanirdi uyanmadi bile.. yarın aileme anlatmak zor olucak aslında zor olmaz da işte ne diycem ki ..
iyi manada mı kötü manda mıSizin yorumlarınız beni benden alıyor
Görevden uzaklaştırma alabilir diye böyle bir karar almıştır.Hayatım, belli ki var bir başkası. Yüksek ihtimal yani.
Aslında biz demiyor muyuz,hani biri varsa boşansın yapsın yapacağını diye. Aldatmasın! Boşansın.Sonra ne hali varsa görsün diye..
Adam karısını çok da fazla kırmamak için,yada belki etrafa kötü olmamak için,sebebi söylemez.
Hemen çirkefleşmiş. Gitsin boşanma davası açsın o zaman bakalım hakim boşuyor mu siz istemeden ortada hiç bir şey yokken.Kızlar konuştuk mesajları okuyamadım kusura bakmayın son cümlesi incelediği yerden kopsun oldu. Bitirmiş kafasında.soktayim sanırım . Oğluma üzülüyorum senden tek isteğim onu istediğim zaman görmek dedi anlaşmalı boşanmak istiyorum herşeyi satıp ikiye boleriz falan dedi . Seviyorum lütfen dedim sende hicngurru yok mu eğer mahkeme Dr de böyle yapmicaksin yaparsan ben daha pilsik olurum dedi. Aligilayamiyorum gerçek mı bu yasadiklarim
Aldattığının ispatı yok ki.Ama aldatmis ki bosanmak istiyor melegim o zaman davada konu sahibinin isine yarayacak bilgiler olur
Pis adam yapislesirim demis ama simdiden bunlari diyerek pislesmis
Acaba ailesiyle ne konustu?
Yazık. Benim kv kp olsaydı damlarlardı eve ne oluyor ne iş demeye. Bunlar ancak yat uyu diyorlar. Allah başa vermesin.bence de. kv kp kızın hiç arkasında durmamışlar. aralarını yapmaya çalışmamışlar..
allah korkusu yok insanlarda. ne kolay boşamak..
bari ayrılalım derken de dişini sıkıp biraz daha rol yapsaymış da biraz daha medeni, insan gibi davransaymış..Arkadaşlar çekişmeli bosanamam ne halt ediyorsa etsin. Nefretle bakan gözlerini gördüm sabahki adamla şimdiki adam arasında dağlar kadar fark var geçti diğer odaya kapısını kapattı .. bende salonda size yazıyorum telsiz açık oğlum şimdiye 40 kez uyanirdi uyanmadi bile.. yarın aileme anlatmak zor olucak aslında zor olmaz da işte ne diycem ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?