Eşimle konuşmamız

Bence eşiniz bi hata yaptı. Size baktıkça da vicdanı sızlıyor. Muhtemelen gelip hatasını itiraf edecek. Allah yardımıcın olsun.. Umarım en az hasarla atlatırsın bu süreci..

Düzelir umarım. Üzüldüm gerçekten. Hayat böyle bir şey işte, tam güzel gidiyor derken insanı allak bullak etmesini iyi biliyor.

Onceden esinizle araniz nasildi hayatinda biri olabilir. Soylede dusunuyorum gercekten sevgisi bitmis olamazmi cocuk dogmadan once nasildi.sevgisi bittigini hissediyordur i sizle avm cikmis dondugunuzde bu konusmayi yapmis belki sizinle vakit gecirmekte keyif almadigini bu hislerin gittigini dusnup bu konusmayi yapmis olma ihtamlide de var bence . Umarim hakkinizda hayirlisi olur

Lütfen yalvarma.ağlama.ailenle konustun madem once bana anlatman gerekenleri simdi ben dinleyip ogrenmek istiyorum de.daha bu sabaha kadar iyi oldugumuzu dusunuyordum de ve dinle.
Hakkinda hayirlisi olsun

Once kendini acindirsin bi yukunu hafifletsin sonra evdekiyle konusur.Evdeki dolap masa gibi birsey nasilsa...onemli olan kisim akraba arkadas...Cok yasadigim birseye benzettim ben bunu ....Insallah dusundugum gibi olmasin ama ..

Başkasına aşık olmuş.Başka açıklaması yok.Sabırla bekle bence herşey olacağına varır.

Once kendini acindirsin bi yukunu hafifletsin sonra evdekiyle konusur.Evdeki dolap masa gibi birsey nasilsa...onemli olan kisim akraba arkadas...Cok yasadigim birseye benzettim ben bunu ....Insallah dusundugum gibi olmasin ama ..
Hakkaten ya, adam daha karısına anlatmadan ailesine anlatıyor, bunu da ilk defa duydum. Ailesini arkasına alıp boşanmaya geliyor, bu nasıl iş, bari bu kadıncağıza hissettirseydin, damdan düşer gibi oldu böyle. Yazık değil mi

Konuyu ilk okuduğum da hissiyat yok dedim .Şimdi yorumlarını okuyorum ve kendimi bi kez daha haklı buldum.
Genelde pek yazmam takip ederim konuları ama yorumlarınız çok itici sabredemedim yazdım.inanmıyorsanız okumayın..sizin konularınız çok mu hisli sanki????

Bence plani onceden yapilmis bir is..kafada dusunulmus...ben de bekliyorum gercek yorumu sonradan yapacagim.su an yaniliyor olmayi umut ediyorum.

E Eylulm canım okuyunca gercekten cok kotu hıssettım ama o donukken kalbinin carpması kotu bır haber beklemen falan bana kotu bırsey beklıyormussun hıssı verdı.. banada oluyordu kalbım carpmaya baslayınca kotu bırsey olacagını bılıyordum ve oluyorduda..

insallah esin depresyondadır hatasını anlar... uzakta olsak yanında olmaya calısırız. basına gelen bırcok kadının cok korktugu bır sey.

Genelde pek yazmam takip ederim konuları ama yorumlarınız çok itici sabredemedim yazdım.inanmıyorsanız okumayın..sizin konularınız çok mu hisli sanki????

Ben de 2009 dan beri uyeyim daha 1 kere troll fake sahte vs yorumu hiç yapmadım.Hissetmediklerimi es geçtim yorum da yazmadım hiç bi zaman. Ben de sizin gibi sabredemeyip yazdım.Çok emin olduklarıma bile sahte (fake/troll) asla yazmadım hiç.

Burda insanlar yardımcı olmak için çabalıyor sizin gibi okuyup geçmeyen çok insan var .Yazık yani ayırdıkları vakite hele böyle bazı değerlr kullanılarak

Siz bu tarz yorumlarınızla yardımcı mı olduğunuzu sanıyorsunuz insanlara???rica ederim konuyu sabote etmeyin..okumayın geçin gitsin..

Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.

ya
yazmamayım dedim ama artık yazmak farz oldu. gercekten sen bu konu için bi yazma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…