Yoo bilinçli olarak 3 yaşına kadar emzirenler de var.Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
2 yaşına kadar emen bebekler var.Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
Konu sahibinin açtığı bir konu daha var ordan anlayabilirsiniz öğrenci yurdundan yazmadığınıIlk yazıldığı andan beri takip ediyorum.
Ya
Çokkkk hızlı ilerliyor konu !!!!
Vee inanılmaz bir ziyaretçi sayısı var.
İlk yazdığın da bile 50 falandi...
Daha konu üyeler tarafından trend topic edilmeden önce.
Şu anda 100 küsür. .
Sanki kızlar yurdunda yazılmış bir senaryo...
Ne kadar saçma bir yorum,anne bile olmamış ne demek yaaa,sen insan mısın acaba ? Bir buçuk yaşındaki çocuk emzirilmiyor mu? Neyse şimdi banlanacam gereksiz biri yüzündenGogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Herşey güzel ,gezdiniz ,yemek yediniz ,alışveriş yaptınız ,eve geldiniz ve bunu mu söyledi ? Sevmeyen rol yapan bir adam bu kadarına katlanamaz bence . Katlaniyorsa altında çirkin şeyler yatıyordur. Birincisi cinsel ihtiyaç ,ikincisi başka bir kadın ...çocuğu düşüneceğini hiç sanmıyorum , o sebeple es geçtim . Belli ki sen hala seviyorsun ,kolay atlatmanı dilerim .yalnız ,beni sevmeyen adamı ,başkalarının yardımlarıyla geri istemezdim. Sen de öyle yap .bekleme ,umut bağlama ..gayet net ifade etmiş ..bundan sonrası senin için eziyet olur ..İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..
Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..
Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.
Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.
Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
abartmasanız?Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
100 küsür ziyaretçi varsa ben altında bir şey ararım. Huylandım konudan.
gercekten cok aşagılayıcı ve kırıcı yazmışsın.Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Anneliğine laf etmemiş, anne olmadığını iddia etmiş.orda durun bence.
hissiz dediniz tamam, donuk dediniz tamam, inandırıcı gelmedi size, olabilir tamam.
anne olamamış ne demektir ya?!
Biri çıksa size hem sevgilin var cocukların onunla , hafta sonu eskı esınlesın cocuklar da onunla, sen ne biçim annesin dengeyi kuramamışsın dese, anneliginize laf söylese size kimse tutamaz.Haklı olarak sinirlenirsiniz.
Her seye tamam ama kimsenin anneligine laf etmeyin. Günahtır .
Genelde fake oluyor ziyaretçi sayısı çok olan konular. Bir sürü hikaye uydurup sahte kimlik yaratanlar ne kazandı bilmiyorum açıkçası. Ben uzaktn izleyeceğim sadece konuyu bundan sonra.ciddi ciddi bilmedigimden soruyorum, mesela ben konu açsam 200 ziyaretçisi olsa kazancım ne oluyor? Hani neden suphe duydunuz , konu ilgi çekmiştir diye dusunmedınız?
Aynı şeyi düşünüyorum, trend topic olunca para mı veriyorlar, gerçekten merak ediyorum , ne kazanacakciddi ciddi bilmedigimden soruyorum, mesela ben konu açsam 200 ziyaretçisi olsa kazancım ne oluyor? Hani neden suphe duydunuz , konu ilgi çekmiştir diye dusunmedınız?
Yo ben buraya yazma gereği duydum. Yönetici gerekirse banlar beni. Üyeler karışamaz bana.Fake diyosanız kazene mune'ye sikayet edersiniz. Çok bilmislik aman acayip zekiyim tavırlarınıza gerek yok.
Konu sahibi sen de cift terapisi önerebilirsin esine bence, belki cocugunuz icin denersinjz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?