Ben de cok etkilendim ya.. Allah korusun, cok zor bi durum.. Ve dediginiz gibi, bi formül bi garanti kesinlikle yok; Allah'a sığınıp basina gelmemesi icin dua etmekten başka.. Ne oldum degil ne olacagim demek lazim her zaman.. Ama iste insan surekli de diken ustunde yasayamaz ki.. Her seye hazirlikli olmak dedikleri bu olsa gerek..Dün gece konuyu okudum. Ne gece uyuyabildim ne kahvaltı yapabildim. Malesef böyle acı bir şeyi yaşamamak için bir yol yöntem yok. Hayat herkese kendi kendine yetebilmeyi, güçlü olabilmeyi bir şekilde öğretiyor.
ben olsam süründürürüm bebek yap iş bitince bıraksın ardından başkası hrmde senleyken senden sonra hemen evlenir gelen sefasürerArkadaşlar çekişmeli bosanamam ne halt ediyorsa etsin. Nefretle bakan gözlerini gördüm sabahki adamla şimdiki adam arasında dağlar kadar fark var geçti diğer odaya kapısını kapattı .. bende salonda size yazıyorum telsiz açık oğlum şimdiye 40 kez uyanirdi uyanmadi bile.. yarın aileme anlatmak zor olucak aslında zor olmaz da işte ne diycem ki ..
canım benim tüm mesajlarını okudum.Bana bile hiç bişey belli etmedi ki ben hep çocuk ruhlu oldum sevdiğimi soyledm evde vurur kacardim sakalasirdik iyiki boylesin derdi. Hiç donuk olmadım yani anlatamıyorum midem çok bulanıyor
İnşallah eşinizin hayatında biri yoktur.safece meslek stresi dır inşallah. Benim eşimde sizinle meslektaş.biliyorum o mesleginstresi çok olur.Kızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin
bahanesi neymiş bakalımKızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin
kv nize ne aciklama yapmis demiyor mu biseyKızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin
bence de.Eski eşimde bana benzer bır konusma yapmıstı ama ben 1 saat sonra aslında baska bırı oldugunu dırek yakalayarak ogrenmıstım .
Sımdılerde ıs arkadasımın oglu aynı sekılde eften puften seylerı bahane ederek ayrılmaya calıstı , aıleye yeterlı sebeblerde sunamadı ıstemıyorum sevmıyorum , kızda epey olumlu olması ıcın ugrastı. ama ıs arkadasım asla musade etmedıler neredeyse hayatında bırı olduguna emınız zorlayarak tekrar devam kararı aldırdılar arkasında durmadılar, mutsuzsan ayrıl demedıler cunku anlatılan olan bıten seylerden bende hayatıdna bırı oldugunu dusunuyorum ve kız amerıkalı, kız dondugu anda torunuda bır daha hıc gormeyecekler ıs arkadasım bır kadın ıcın torunuma bunu yaptırmam ayrılacaksada dıger ılıskısı bıtecek ortada kalacak oglum gerekrıse ama torunumu ve gelınımı harcatmam dedı ve asla arkasında durmadılar.
sızınkıler neden boyle yapmıyor, bunu dusunemıyor olamazlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?