- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Zorla da olmaz ki bu iş. Aldatma da olsa sevmemek de olsa sebep, artık konu bu kadar ortaya sacildiktan sonra eve dönse ne olur. Kadın yıllarca unutmayacak bunu. Çocuk için önemli anne babanin bir arada olması ama mutsuz bir evlilikte olacağına hiç olmasın daha iyi.Eski eşimde bana benzer bır konusma yapmıstı ama ben 1 saat sonra aslında baska bırı oldugunu dırek yakalayarak ogrenmıstım .
Sımdılerde ıs arkadasımın oglu aynı sekılde eften puften seylerı bahane ederek ayrılmaya calıstı , aıleye yeterlı sebeblerde sunamadı ıstemıyorum sevmıyorum , kızda epey olumlu olması ıcın ugrastı. ama ıs arkadasım asla musade etmedıler neredeyse hayatında bırı olduguna emınız zorlayarak tekrar devam kararı aldırdılar arkasında durmadılar, mutsuzsan ayrıl demedıler cunku anlatılan olan bıten seylerden bende hayatıdna bırı oldugunu dusunuyorum ve kız amerıkalı, kız dondugu anda torunuda bır daha hıc gormeyecekler ıs arkadasım bır kadın ıcın torunuma bunu yaptırmam ayrılacaksada dıger ılıskısı bıtecek ortada kalacak oglum gerekrıse ama torunumu ve gelınımı harcatmam dedı ve asla arkasında durmadılar.
sızınkıler neden boyle yapmıyor, bunu dusunemıyor olamazlar herhalde
Evet aynen oyle soyledıler, cocuk bır de ayrılırsam ayrı evde yasayacagım fılan dedı boylede hanı bagımsızlıgını korumaya calısıyor gıbıydı ama arkadasım musade etmedı , arkadasım kocası fılan epey ugrastılar ama suanda duruldubence de.
oğulları elle tutulur bir sebep sunamıyorsa, kv kp "asıl biz seni sileriz" demeli.
Kızın bu durumlardan haberı yok, aıle cok ugrastı varsa bıze soyle dedı, senı doverız dedıler, bak soyle onu alırız dedıler cocuk bır turlu ıtıraf etmedı ama gecelerı evede gelmıyor . Calısıyorum dıyor ama ıstede degıl takıp ettıler ama yakalayamadılar. Bebekte daha ufacık 3 aylık , babanne yanı arkadasım olan kısı torununa da kıyamıyor gelınınede kıyamıyor . Suanda zorla bır araya getırdıler dıger ılıskısı ya bıtecek ya da 3 ay sonra tekrar bır krız ama bu surede belkı gelın de kendını bu ayrılıga hazırlamıs olacak bılemıyorum kızın gıdecek yerıde yok turkıyede kalmayacagı kesın ama , ıs arkadasım benım oglum adam degıl yaktı hepımızı dıyıp duruyor ama dedıgım gıbı hayatında bırı olduguna emınım bende , daha gecen sene evlenmek ıcın kıza yapmadıgını bırakmadı sımdı ne olduda gıdıyorsun bılemıyorum ne olacagınıZ
Zorla da olmaz ki bu iş. Aldatma da olsa sevmemek de olsa sebep, artık konu bu kadar ortaya sacildiktan sonra eve dönse ne olur. Kadın yıllarca unutmayacak bunu. Çocuk için önemli anne babanin bir arada olması ama mutsuz bir evlilikte olacağına hiç olmasın daha iyi.
Evet aynen oyle soyledıler, cocuk bır de ayrılırsam ayrı evde yasayacagım fılan dedı boylede hanı bagımsızlıgını korumaya calısıyor gıbıydı ama arkadasım musade etmedı , arkadasım kocası fılan epey ugrastılar ama suanda duruldu
Merhaba durumunuza çok üzüldüm öncelikle Allah yardımcınız olsunKızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin
Sen de eski eş magdurusun demek ... Allah ıslah etsin hepsini .iş arkadaşının tavrına da bayıldım .örnek olsun herkese ..Eski eşimde bana benzer bır konusma yapmıstı ama ben 1 saat sonra aslında baska bırı oldugunu dırek yakalayarak ogrenmıstım .
Sımdılerde ıs arkadasımın oglu aynı sekılde eften puften seylerı bahane ederek ayrılmaya calıstı , aıleye yeterlı sebeblerde sunamadı ıstemıyorum sevmıyorum , kızda epey olumlu olması ıcın ugrastı. ama ıs arkadasım asla musade etmedıler neredeyse hayatında bırı olduguna emınız zorlayarak tekrar devam kararı aldırdılar arkasında durmadılar, mutsuzsan ayrıl demedıler cunku anlatılan olan bıten seylerden bende hayatıdna bırı oldugunu dusunuyorum ve kız amerıkalı, kız dondugu anda torunuda bır daha hıc gormeyecekler ıs arkadasım bır kadın ıcın torunuma bunu yaptırmam ayrılacaksada dıger ılıskısı bıtecek ortada kalacak oglum gerekrıse ama torunumu ve gelınımı harcatmam dedı ve asla arkasında durmadılar.
sızınkıler neden boyle yapmıyor, bunu dusunemıyor olamazlar herhalde
Kızlar kayinvalidemdeyim. Oğlum uyuyordu geldigimde. Kv le konuştuk ağladı sizlandi napsin kadın ağladık beraber. Kp aradı şimdi oğlanı da al gel beraber konuşalım diye gelirler bı saate. Yazık kv yemek hazırlıyor mutfakta bi taraftan hangi birinize yanayım yavrularim diye.. bekliyorum dua edin
Bence başka biri yok hayatında. Sadece problemleri var.belki borcu falan vardır ne bilim.ya da bir hata yaptı vicdan azabı çekiyor.bunlarda olabilir.ben biri olduğunu düşünmüyorum.Gelmedi kv me. K.pederim ağlayarak girdi eve hiç konuşmadık yemekte yiyemedim kv saklama kabı na koydu evinde doyur karnını süt veriyorsun annesin güçlü olmak zorundasin diye .. hakkınızı helal edin dedim çıktım evden. Yolda annemi aradım onunla konuşurken eşim aradı alttan çağrı düştü. Açtım yaklaşınca ara otoparka ineyim oğlumu sevcem dedi aradım inmiş yüzüme baktı oğlumu kucağına aldi sevdi bende dayanamadım bı sure ayrı kal bizden piskolojik olarak iyi değilsin dedim hiç bişey demedi.. tam arabaya bindi ezan okunmaya başladi. Oğlum da el sallıyor kuzum . O gitti bizde eve ciktik işte. 15 20 dakika önce . Kv aradım geliyor size diye tamam yavrum bı hafta kafasını toplasin sen güçlü ol benim kizimsin dedi. Şarj aleti ni bile almamış elinde hiç çanta da yoktu pijama falan of bilmiyorum kızlar son şeyler bunlar .
Gelmedi kv me. K.pederim ağlayarak girdi eve hiç konuşmadık yemekte yiyemedim kv saklama kabı na koydu evinde doyur karnını süt veriyorsun annesin güçlü olmak zorundasin diye .. hakkınızı helal edin dedim çıktım evden. Yolda annemi aradım onunla konuşurken eşim aradı alttan çağrı düştü. Açtım yaklaşınca ara otoparka ineyim oğlumu sevcem dedi aradım inmiş yüzüme baktı oğlumu kucağına aldi sevdi bende dayanamadım bı sure ayrı kal bizden piskolojik olarak iyi değilsin dedim hiç bişey demedi.. tam arabaya bindi ezan okunmaya başladi. Oğlum da el sallıyor kuzum . O gitti bizde eve ciktik işte. 15 20 dakika önce . Kv aradım geliyor size diye tamam yavrum bı hafta kafasını toplasin sen güçlü ol benim kizimsin dedi. Şarj aleti ni bile almamış elinde hiç çanta da yoktu pijama falan of bilmiyorum kızlar son şeyler bunlar .
Rabbim yardımcın olsun inşallahKızlar bu arada hep burda okurdum ne adamlar var diye çok etkilendigim olaylar olmuştu. İnanamıyorum yaşadığıma ..
Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonraBence başka biri yok hayatında. Sadece problemleri var.belki borcu falan vardır ne bilim.ya da bir hata yaptı vicdan azabı çekiyor.bunlarda olabilir.ben biri olduğunu düşünmüyorum.
Amin arkadaşım sağol . Dedim ya şaka gibieylüll şaka gibiyaa birdenn bireee allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?