Eşimle konuşmamız

Z
Zorla da olmaz ki bu iş. Aldatma da olsa sevmemek de olsa sebep, artık konu bu kadar ortaya sacildiktan sonra eve dönse ne olur. Kadın yıllarca unutmayacak bunu. Çocuk için önemli anne babanin bir arada olması ama mutsuz bir evlilikte olacağına hiç olmasın daha iyi.

bence de.
oğulları elle tutulur bir sebep sunamıyorsa, kv kp "asıl biz seni sileriz" demeli.
Evet aynen oyle soyledıler, cocuk bır de ayrılırsam ayrı evde yasayacagım fılan dedı boylede hanı bagımsızlıgını korumaya calısıyor gıbıydı ama arkadasım musade etmedı , arkadasım kocası fılan epey ugrastılar ama suanda duruldu

Kızın bu durumlardan haberı yok, aıle cok ugrastı varsa bıze soyle dedı, senı doverız dedıler, bak soyle onu alırız dedıler cocuk bır turlu ıtıraf etmedı ama gecelerı evede gelmıyor . Calısıyorum dıyor ama ıstede degıl takıp ettıler ama yakalayamadılar. Bebekte daha ufacık 3 aylık , babanne yanı arkadasım olan kısı torununa da kıyamıyor gelınınede kıyamıyor . Suanda zorla bır araya getırdıler dıger ılıskısı ya bıtecek ya da 3 ay sonra tekrar bır krız ama bu surede belkı gelın de kendını bu ayrılıga hazırlamıs olacak bılemıyorum kızın gıdecek yerıde yok turkıyede kalmayacagı kesın ama , ıs arkadasım benım oglum adam degıl yaktı hepımızı dıyıp duruyor ama dedıgım gıbı hayatında bırı olduguna emınım bende , daha gecen sene evlenmek ıcın kıza yapmadıgını bırakmadı sımdı ne olduda gıdıyorsun bılemıyorum ne olacagını

ama allah askına adam istemiyor annesı babası zorlasa ne olur o evlılık o cocuk.. adam mutlu olmayınca aılesıde mutlu olamaz ne kadın ne cocuk.. en azından kadın hayatına devam edebılır hayatının sonuna kadar acaba terkeder mı korkusuyla yasamaktansa..

Merhaba durumunuza çok üzüldüm öncelikle Allah yardımcınız olsun Ama anlayamadığım bi konu var ki sizi artık sevmeyen bi adamla evli kalmak için mi çabalıyosunuz? Hala neyin konuşması yapılıyo onu anlayamadım?

Sen de eski eş magdurusun demek ... Allah ıslah etsin hepsini .iş arkadaşının tavrına da bayıldım .örnek olsun herkese ..

Amcamin kizi taa 90 larda cocuk sayilacak yasta evlenmisti. Cok iyi, cok mutlu bir evliligi vardi, esine deli gibi asikti, surekli her yerde dile getirirdi. Esi de onu severdi gerci, yani en azindan bize karsi oyle gorunuyordu. Sadece cocuklari yoktu ve bu konuda bircok tedavi olmustu, olmaya devam ediyordu.
Bizim eniste evliliklerinin 8. yilinda minibus aldi, bu minibusle sehirlerarasi calismaya basladi. Sehirlarasi derken 1 saat uzakliktaki bir sehire is icin gelip gidiyordu. Amca kizim da o baska sehirdeyken babasinin evine gidip orada kaliyordu.
Bir gun yine eniste ise gitmis, amca kizimla gayet opus koklas ayrilmislar, hatta bir de altin kupe hediye vermis d.gunu muydu, sevgililer gunu muydu hic hatirlamiyorum. Tabi o zamanlar cep tel yok. Bizim eniste aramis amca kizimin baba evini, teli amca kizim acmis. Kocasinin sesini duyunca "aaa xxx geldin mi dondun mu, geliyorum eve" demis her zamanki konusma tarziyla. Eniste demis ki telde pat diye: gelme artik, orada kal, istemiyorum seni. Bizimki sasirmis tabi ne diyorsun xxx vs demis, aglamis falan telefonda, bak intihar ederim demis o anki hissiyatla. Eniste de demis ki intihar ediyorsan da orada et, basima kalma!!! Derken o son konusmalari oldu. Ne kavgalari var, ne dovusleri, ne siddet, ne de baska bir sebep. Amca kizim tabi bu laflarin uzerine gidememis eve. Hem kirginlik, hem kizginlik, hem sok derken ve buyuk sokkk bizim enisteden bosanma dilekcesi geldi pat diye amca kizimin baba evine. Boyle sebepsizce bir yuva yikildi be. Bosandilar gittiler.

Sebep eniste bozuntusunun baska sehre git gel yaparken orada baskasini bulmasiymis. Tabi bizim kulagimiza gelen bu kadar. Ee tabi adam bir de cocuk sahibi olmak istiyor ya sorunu amca kizimdan bilerek, hazir birini de bulmusken yuvayi bozdu.

Bosandiktan 4 yil sonra amca kizim baska biriyle evlendi, hemen ust uste iki cocugu oldu, zaten hasret idi cocuklara. Ama gel gor ki yeni evlendigi kisi tam bir ayyas, siddet duskunu bir manyak. Garibim ablam ne dayaklarini yiyormus, herkes soyluyor. Icip icip geliyor ve amca kizimi cirilciplak soyarak dovuyormus geceleri. Sahip cikani da yok, taaa nerelerde babami arayip sikayet ediyormus, yazik iste umut dunyasi. Babam da polise sikayet demis, en son uzaklastirma cezasi almisti kocasi.

Bazi insanlarin kaderi gulmuyorsa gulmuyor, imtihan dunyasi mi artik, nasip midir boylesi.. Ne desek bos...

yazdiklarini okudum. bastan sona kadar.
anlasmali falan bosanma, sonra pisman olan cok bu forumda.
bence de baska biri var.
takip et, delil topla. mutlaka bir seyler yapiyor.
kv kp oglum silersen sil, sen zaten bizim gözümüzden düstün demeleri gerekiyor.
seni ve cocuguna sahip cikip, oglum sen de yoldan cikmak istiyorsun demek ki buyur git desinler.

Zor bir durum allah sabır versin. Buna benzer benimde başıma geldi. Nisanliydim, hersey cok güzel gidiyordu. Bir sıkıntı yoktu. Hatta düğün tarihi belirledik o hafta gidip düğün salonu tutacaktik. Aradi beni yapamayacağını beni cok sevdiğini ama evlilige hazir olmadigini, evlilik adami olmadığını söyledi. Yanina gittim yüzyüze konusalim dedim. Cocuklar gibi ağlıyordu. Ilk defa ağladığını gördüm soktaydim. Bende aglamaya başladım kendi acimi bıraktım onu teselli etmeye basladim. Bittiginde kopekler gibi pisman olacagimdan eminim. Ben geri donmek istedigimde sen kabul etmeyeceksin diyordu. Ayrıldıktan sonra bir kac defa daha gördüm bitik haldeydi. Sonra ne mi oldu megerse hayatında biri varmis. Bittikten 6 ay icerisinde evlendi. Simdi bir kızı var. Ve ben sürekli yanında olan ben telefonu hep elinde olan ben hic anlamadım. Başkası olduğunu.

ne kadar bencil bir eşin varmış! sana net bir şekilde açıklama yapmadan çat diye sonda söylenecek şeyi başta söyleyip, o ilde kimsenin olmadığını bile bile, 1,5 yaşındaki sana muhtaç çocukla seni gece vakti bırakıp gidiyor.
her şeyin bir usulü vardır . ayrılığında öyle. sırf bunun için bile adamın burnundan getirebilirsin.

Aynisi, ayni sekilde, hic beklenmedik bir zamanda, bir arkadasimin basina geldi. Boşandılar, adamin hayatinda biri varmis bosandiktan sonra ortaya cikti. Nitekim aradan aylar gecti adam inanilmaz pisman oldu arkadasimi tekrar ikna etmek icin ugrasti ama arkadasim kabul etmedi tabi.

Tam bosanmak istiyor anladik da hala sebebi soylemedi ne sinir biriymis ya

Gelmedi kv me. K.pederim ağlayarak girdi eve hiç konuşmadık yemekte yiyemedim kv saklama kabı na koydu evinde doyur karnını süt veriyorsun annesin güçlü olmak zorundasin diye .. hakkınızı helal edin dedim çıktım evden. Yolda annemi aradım onunla konuşurken eşim aradı alttan çağrı düştü. Açtım yaklaşınca ara otoparka ineyim oğlumu sevcem dedi aradım inmiş yüzüme baktı oğlumu kucağına aldi sevdi bende dayanamadım bı sure ayrı kal bizden piskolojik olarak iyi değilsin dedim hiç bişey demedi.. tam arabaya bindi ezan okunmaya başladi. Oğlum da el sallıyor kuzum . O gitti bizde eve ciktik işte. 15 20 dakika önce . Kv aradım geliyor size diye tamam yavrum bı hafta kafasını toplasin sen güçlü ol benim kizimsin dedi. Şarj aleti ni bile almamış elinde hiç çanta da yoktu pijama falan of bilmiyorum kızlar son şeyler bunlar .

Bence başka biri yok hayatında. Sadece problemleri var.belki borcu falan vardır ne bilim.ya da bir hata yaptı vicdan azabı çekiyor.bunlarda olabilir.ben biri olduğunu düşünmüyorum.

eylüll şaka gibi yaa birdenn bireee allah yardımcın olsun

Bence başka biri yok hayatında. Sadece problemleri var.belki borcu falan vardır ne bilim.ya da bir hata yaptı vicdan azabı çekiyor.bunlarda olabilir.ben biri olduğunu düşünmüyorum.
Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…