Eşimle konuşmamız

Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra
yaşlarınız kaç? pişmansa bekleseydi evlenmek için. kafasına silah mı dayamışlar evlensin diye

Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra
Ben sorumluluk olayı olduğunu da düşünmüyorum. Sadece mesleği ağır geldi benim fikrim bu.
Dedin ya avm ye gitmiştik diye. Orda bişeyler oldu mu? Mesela kilon nasıldır? Bakımlı misin.meslegin erkek mesleği. Hareket ve tavırların erkeklesmis olabilir mi? Kadın gibi kadınım diyebiliyor musun

Hayır kesinlikle 170 boyum 59 60 kiloyum . Meslektasiz eşimle . Beni görseniz bu kız polis mı dersiniz alakam yok yani . Küçük gösteriyorum minyonum çocuk ruhluyum güzel karım diye sever.di...

zorla mı nikah bastırdın kocana?
madem erkendi, evlenmek zorunda değildi.
gel git akıllı erkeklerden biri işte.
hiç acıma.
sana evladına acımayan biri. sadece kendisine üzülüyor muhtemelen.

zorla mı nikah bastırdın kocana?
madem erkendi, evlenmek zorunda değildi.
gel git akıllı erkeklerden biri işte.
hiç acıma.
sana evladına acımayan biri. sadece kendisine üzülüyor muhtemelen.
Evet maalesef işte kendini düşünüyor ben artık mutsuz olmak istemiyorum dedi

canım allaha sığın. o "adam"ı da allaha havale et. allah yavrunu sana bağışlasın. annenler ne durumda bilmiyorum ama ailenin old. yere tayinini isteyebilirsin. Bebeğine de bakarlar sana da destek olurlar

Ailesine ne demis.kv sana ne anlatti?
Birisi var demis mi yoksa sevmiyorum evlilikten bunaldim vs mi demis.
Bekar erkek arkadasi cok ise onlarin yaptigi gezdigi eglendigi hayati mi yasamak istedi acaba.

Allah yardımcınız olsun. Güç ve kuvvet versin inşallah. Umarım geçici bir şeydir.

Ya hiçbi sormadiniz adama başka birimi var diye ? Varsa söyle uzatmadan hemen Bitiririm dersin yoksa seni unutmami istemiyormusun de .. yani belki itiraf eder sende ağzına ...... edersin öyle çeketini alıp gidemez sorumluluk tek sana ait degil

canım allaha sığın. o "adam"ı da allaha havale et. allah yavrunu sana bağışlasın. annenler ne durumda bilmiyorum ama ailenin old. yere tayinini isteyebilirsin. Bebeğine de bakarlar sana da destek olurlar
Evet bugün iş yerinden bı ablayla görüştüm o da eşinden ayrı. Ona sordum boşanmadan sonra hemen tayin çıkıyor dedi ama ben daha hiç bişey oturmamisken ayrılmak istemiyorum ki

Hayır kesinlikle 170 boyum 59 60 kiloyum . Meslektasiz eşimle . Beni görseniz bu kız polis mı dersiniz alakam yok yani . Küçük gösteriyorum minyonum çocuk ruhluyum güzel karım diye sever.di...
ahhh ah.. böyle güzel işi gücü olan eşine sadık karısını bırakıp gidiyor.. hayattan ne bekliyor ki? ölene kadar yalnız kalamaz ki kimse. her gece barda gönlüm hovarda bir hayat yaşasa bile 50sinden sonra napacak. neyin kafası bu ya.

Ona soramadım yakistiramam.. ama ailesine bile yok demiş onlar sormuş .. bı daha evlenmicem demiş

Evet bugün iş yerinden bı ablayla görüştüm o da eşinden ayrı. Ona sordum boşanmadan sonra hemen tayin çıkıyor dedi ama ben daha hiç bişey oturmamisken ayrılmak istemiyorum ki
hemen ayrılma zaten. niye biliyor musun? hem kafanı toparlarsın fevri kararlar vermezsin, hem de o rezilin istediği şeyi önüne hemen altın tepsiyle sunmamış olursun. öbce iyi bir avukat bul. rezilden alabildiğin herşeyi almaya bak. en azından çocuğunun geleceği için.

Bekar erkek arkadasi cok ise onlarin yaptigi gezdigi eglendigi hayati mi yasamak istedi acaba.
Ailesine de somut bişey söylediği yok sadece tartışıyoruz ben artık yoruldum demiş ama biz belki son 3 ayda 2 kez tartismisizdir ve çok basit şeylerden hatırlamıyorum bile. Evet arkadaşları genelde bekar o yüzden bize kiyiyor

Bu adamlarında iyice dna'sı bozuldu.
Bir sorumluluktan kaçmalar,herşeyi kadının üstüne yıkma çabaları.
Kadın hem çalışsın hem çocuk hem ev yükü.
Herkesin canı sıkılıyo zaman zaman.
Allahım hastalık vermesinde hayatımı yaşayamadım elzem sebep değil bahanedir bana göre.
Anlaşmalı boşanma arkadaşım.Oğlunu düşün.

bence neden ayrılmak istediğinin bi önemi yok ki.

Dünden beri bu konuyu düşünüyorum. Okurken bile gözlerim doluyor. Gerçekten çok zor bir durum. Hepimizin başına her an gelebilecek bir durum. Sen güçlü olmalısın ayakta dimdik durabilmelisin. Bu zorlu süreci ancak böyle atlatabilirsin. Inşallah o adam da bin pisman olur. Allah yar ve yardımcın olsun insallah..

Ya siz böyle rezil diyorsunuz ya içim aciyor biliyo musunuz. Dün bu saatlerde dışarda geziyorduk ya elinden tutup gözlerine bakıp .. ya bi sorunu varsa da ben bencillik yapıp goremediysem diye aptal gibi düşünüyorum ne kadar basitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…