yaşlarınız kaç? pişmansa bekleseydi evlenmek için. kafasına silah mı dayamışlar evlensin diyeSadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra
Ben sorumluluk olayı olduğunu da düşünmüyorum. Sadece mesleği ağır geldi benim fikrim bu.Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra
Hayır kesinlikle 170 boyum 59 60 kiloyum . Meslektasiz eşimle . Beni görseniz bu kız polis mı dersiniz alakam yok yani . Küçük gösteriyorum minyonum çocuk ruhluyum güzel karım diye sever.di...Ben sorumluluk olayı olduğunu da düşünmüyorum. Sadece mesleği ağır geldi benim fikrim bu.
Dedin ya avm ye gitmiştik diye. Orda bişeyler oldu mu? Mesela kilon nasıldır? Bakımlı misin.meslegin erkek mesleği. Hareket ve tavırların erkeklesmis olabilir mi? Kadın gibi kadınım diyebiliyor musun
26 yaşındayız ikimizdeyaşlarınız kaç? pişmansa bekleseydi evlenmek için. kafasına silah mı dayamışlar evlensin diye
zorla mı nikah bastırdın kocana?Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra
Evet maalesef işte kendini düşünüyor ben artık mutsuz olmak istemiyorum dedizorla mı nikah bastırdın kocana?
madem erkendi, evlenmek zorunda değildi.
gel git akıllı erkeklerden biri işte.
hiç acıma.
sana evladına acımayan biri. sadece kendisine üzülüyor muhtemelen.
Evet bugün iş yerinden bı ablayla görüştüm o da eşinden ayrı. Ona sordum boşanmadan sonra hemen tayin çıkıyor dedi ama ben daha hiç bişey oturmamisken ayrılmak istemiyorum kicanım allaha sığın. o "adam"ı da allaha havale et. allah yavrunu sana bağışlasın. annenler ne durumda bilmiyorum ama ailenin old. yere tayinini isteyebilirsin. Bebeğine de bakarlar sana da destek olurlar
ahhh ah.. böyle güzel işi gücü olan eşine sadık karısını bırakıp gidiyor.. hayattan ne bekliyor ki? ölene kadar yalnız kalamaz ki kimse. her gece barda gönlüm hovarda bir hayat yaşasa bile 50sinden sonra napacak. neyin kafası bu ya.Hayır kesinlikle 170 boyum 59 60 kiloyum . Meslektasiz eşimle . Beni görseniz bu kız polis mı dersiniz alakam yok yani . Küçük gösteriyorum minyonum çocuk ruhluyum güzel karım diye sever.di...
Ona soramadım yakistiramam.. ama ailesine bile yok demiş onlar sormuş .. bı daha evlenmicem demişYa hiçbi sormadiniz adama başka birimi var diye ? Varsa söyle uzatmadan hemen Bitiririm dersin yoksa seni unutmami istemiyormusun de .. yani belki itiraf eder sende ağzına ...... edersin öyle çeketini alıp gidemez sorumluluk tek sana ait degil
hemen ayrılma zaten. niye biliyor musun? hem kafanı toparlarsın fevri kararlar vermezsin, hem de o rezilin istediği şeyi önüne hemen altın tepsiyle sunmamış olursun. öbce iyi bir avukat bul. rezilden alabildiğin herşeyi almaya bak. en azından çocuğunun geleceği için.Evet bugün iş yerinden bı ablayla görüştüm o da eşinden ayrı. Ona sordum boşanmadan sonra hemen tayin çıkıyor dedi ama ben daha hiç bişey oturmamisken ayrılmak istemiyorum ki
Ailesine de somut bişey söylediği yok sadece tartışıyoruz ben artık yoruldum demiş ama biz belki son 3 ayda 2 kez tartismisizdir ve çok basit şeylerden hatırlamıyorum bile. Evet arkadaşları genelde bekar o yüzden bize kiyiyorAilesine ne demis.kv sana ne anlatti?
Birisi var demis mi yoksa sevmiyorum evlilikten bunaldim vs mi demis.
Bekar erkek arkadasi cok ise onlarin yaptigi gezdigi eglendigi hayati mi yasamak istedi acaba.
bence neden ayrılmak istediğinin bi önemi yok ki.Ailesine ne demis.kv sana ne anlatti?
Birisi var demis mi yoksa sevmiyorum evlilikten bunaldim vs mi demis.
Bekar erkek arkadasi cok ise onlarin yaptigi gezdigi eglendigi hayati mi yasamak istedi acaba.
Ya siz böyle rezil diyorsunuz ya içim aciyor biliyo musunuz. Dün bu saatlerde dışarda geziyorduk ya elinden tutup gözlerine bakıp .. ya bi sorunu varsa da ben bencillik yapıp goremediysem diye aptal gibi düşünüyorum ne kadar basitimhemen ayrılma zaten. niye biliyor musun? hem kafanı toparlarsın fevri kararlar vermezsin, hem de o rezilin istediği şeyi önüne hemen altın tepsiyle sunmamış olursun. öbce iyi bir avukat bul. rezilden alabildiğin herşeyi almaya bak. en azından çocuğunun geleceği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?