Eşimle konuşmamız

Konu içinde bir çok konu yazılmış Emin'im bir çoğumuzun da yazamadığı şeyler var. Çok üzücü ve tedirgin edici. Bazı arkadaşlar konu sahibinin eşinin depresyonda olduğunu söylemişler. Erkekler depresyona çok zor girer. Çünkü onlar kadınlar kadar hassas duygusal ve zeki yaratıklar değiller. Kafaları bomboş. Adam yiyor içiyor pat diye ayrılalım diyor bunu hangi akıl mantık izah edebilir.

Hep erken evlenmenin sonuçları...22 yaşında evlilik, bir erkek için çooook erken. Yaşayamadığı delikanlılık çağlarına yeniden dönüş yapmak istiyor sanırım.

Sakın evinizi düzeninizi bozmayın. Bırakın yaşasın o ailesiyle...üzerine de düşmeyin bu süreçte, inşallah kıymetinizi anlar...ama siz seviyorum diye ona ulaşmaya çalıştıkça, o kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam edecek.

Ergen oğullarını apar topar evlendirip, sonra sen ne halt yiyorsun demeyi beceremiyen KV-KP de keşke torundan mahrum kalsaydı.

Son düzenleme:
Ya cok Türk filmi izledim ya da nebileyim oturtamadim kafamda ama acaba bilmediginiz bir hastaligi olabilir mi? Yani hersey yolunda giderken birdenbire böyle bir yol secmesinin kadin haricindeki tek aciklamasi bence bu..Size de söylemis tekrar evlenirseb cocugumu ezdirme diye,yani normal sartlarda babalar zaten oyle bir durumda cocugu kendisi almak ister niye oyle desin..Allah yardimciniz olsun,gercekten dua edecegim sizin icin,insallah icinizi ferahlatacak hepiniz icin hayirli olacak bir yol cikar karsiniza..

Sadece pişman erkenden evlendigine yaşayamadığı şeyler var sanırım içinde ne bileyim. Sorumluluk almak istemiyor bu saatten sonra
Ya 26 yaşında , küçük değil ki. İnsan Allah'tan korkar, ne kadar bencilmiş hadi sizi düşünmedi çocuğunu da düşünmüyor. Sizin mutsuzluğunuz üzerine nasıl mutlu olacak, birde oynamıs aylarca, nasıl güvenilmez bir insanmış
Basit değilsin öyle deme, sadece herşey çok Yeni, sende alışacaksın duruma zamanla. Muhtemelen boşanma esnasında gerçek yüzünü gösterecek zaten, o zaman kalbinde soğuyacak
İnsanlar sana yaptığı haksızlığa kızdığı için o da rahat etmesin uğraşsın istiyor, çok bir mal Yok ama boşanmayı isteyen kendisi , mecbur sizin bundan sonraki hayatınızı da düşünmek ve destek olmak zorunda, yani normal bir insanın böyle yapması gerekir, "istemiyorum boşandım-başımdan attım -malları da alırım" olmamalı, bu yaptığı haksızlığın bir bedeli olmalı
Bir süre ayrı yaşayın bakalım, belki kafasına dank eder ayrı kalınca

Benim eşim çok merhametli cömert biriydi.. ama kendi mutluluğu için bize en büyük merhametsizligi yapıyor. İnce düşünürdü ya keşke yakın olsanız beni tanisaniz içimin nasıl yandığını görseniz .. bayilcaktim sabah mide bulantısı böyle içim bayılıyor gibiydi karincalandi kollarım bu hoş oldu içim ama zor tuttum kendimi .. benim eşim asla yapmaz bizi yarı yolda bırakmaz derken meğer uçurumdan itekledi farketmemisim.. o ince düşünceli adam yok kayboldu bı anda

Bu kadar iyi niyetli olduğunuz için evliliğiniz boyunca bir çok şeyi gözden kaçırmış olabilir misiniz? Bana öyle geldi açıkçası. Yoksa durup dururken ayrılmak isteyen birde üstüne üstlük ' zorluk çıkartırsan pislik çıkarırım ' diyen bir adamı hala haklı görmeye çalışıp kendinizi sorguluyorsanız sadece ' iyi niyetinizi ' sorgulayın lütfen.

kardeş hayatına bakacaksın üzgünüm kocan bitirmiş kafadada bitmiş olmayınca olmuyor erken yaşta evliliğin sonuçları %80i böyle özellikle erkekler sorumluluk almak ağır geldi demekki hayatına bak planını yap umrunda olmasın çocuğa üzüldüm tek

Ayyy varya resmen yıkım kendimi düşündümde ne hissedilirki ama ek olarak senin bir bebeğin var dik durmak zorundasın erkeklerden nefret geldi ayrıca yaa ne isterler hala anlamadım 5 dakika önce op kokla sonra hadi boşanalım de çok zor durumun Allah yardımcın olsun canım kısa zamanda atlat inşallah en az hasarla

Başına gelene çok üzüldüm,bunların hepsi böyle malesef,cefakar olan her zaman kadınlar oluyor! Ben de evliyim iki oğlum var,küçüğü daha 7 aylık..Ama bir türlü mutlu bir aile olamadık,çok uğraştım ben de ama nafile... Ayrılmaktan başka çare kalmıyor insana bazen.. Sürekli kavga,ilgisizlik ve taa aileme varıncaya kadar küfür hakaretler.. En son durduk yere, babama telefon açıp ana avrat küfretti.Suçları da evimize gelmeleriymiş. Halbuki iyiliğe geliyorlardı ,şimdi ben de onu eve almıyorum ve ayrılmayı düşünüyorum.Sürekli rezalet yaşatıyor,travmalar geçiriyorum.Böyle evlilikler olacağına olmaz olsun,üzülme hiç kardeşim. Su akar yolunu bulur Allah'ın izniyle..Dünyanın sonu değil,işin de varmış hiç korkma!Ben ünv mezunuyum atanamadım,bir işim bile yok!Senin Allah tan başka kimseye ihtiyacın yok unutma!

ya içim sızladı çok sinirlendim bağırmal istiyorum o adam tam bir adi şerefsiz adam mu o ne demek çırılçıplak dövmüş ya ne demek ya tutamıyorum kendimi hiç biriniz çekip alamafçdınz nı elinden o adamın nasıl duruyosunız ya

Ben o iç nasıl yanıyor biliyorum eylül senin ki biraz ani oldu tek farkımız bu sanırım.

Mide bulantisindan baska bir msjinizda da bahsetmistiniz sanirim uzuntuden ama hamile olma ihtimaliniz var mi?Ben de ilk basta baska biri olabilir diyordum ama yok bence esiniz de siz de cok gencsiniz.belli ki evli ve cocuklu olmayi kaldiramadi.bir yandan da soyle dusunun bu sekilde dusunen esiniz zamanla sizden uzaklasacakti zaten o zaman kavgalar dovusler daha cok yipranacaktiniz.Gene de insallah yuvaniz kurtulur diyorum.Gidin yalvarin aglayin demiyorum ama esinizin baska bir derdi olma ihtimalini de unutmayin belki de yardima ihtiyaci vardir da soyleyemiyordur belki kurtulmaya calistigi bir sey var illa bi kadin degil baska bir sey ama kurtulamiyor.Hayatta her sey insanlar icin.

Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
kim bilir ne haltlar ettiki yuz bulmak istemiyo cünkü kendinize biliyo sen beni affedersen ben gene yaparım bunu cok yumusak yuzlusun mu demek istiyo kendince

Ama nedense bu konuda kafama yatmayan şeyler var..bişeler eksik hep mi eşinizde problem neler oldu neler yaşadınız ?

Sadece dünü biliyoruz.

Ben mesela eşimle böyle bi konuşma geçse aramızda eskiden de şöyle demişti, böyle yapmıştı, klasik hani şöyleydi böyleydi vs.

Hmm demek ki bundan sebebmiş derim yani.

İlişkiniz kapalı kutu hani dizilerde ki gibi çok mutlu bi aile sonrasında kabus gibi bi gece enteresan.

Hayır regl döneminde yım şuan. . ne dusuncegimi sasirdim

çok üüzldüm şu yazdıklarınıza.

Eşim dün eve gelince karşı koltuğa geçti bende oğluma biseyler yedirmeye çalışıyorum sirinlik yapıyor sipam da kuzum benim bu an suratı düştü eşimin noldu bitanem basın mı ağrıyor dedim yok bişey dedi ensesini kasıyor bı taraftan şöyle ne oldu dedim bı sıkıntı mı var başladı işte anlatmaya ben seninle anlasamiyorum. Tartismalarimizda hep sen haklı olmak istiyosun diyor ama biz son 3 ay da belki 2 kez bile saçma sapan küçük tartışmalar yaşadık hatırlamıyorum bile. Evime geldiğimde mutsuzum dedi ailesine de beni surati asık karşılıyor demiş şok oldum . Whatsupp konuşmamızı atsam sizde sok olursunuz ben eşimi iş dönüşü pencere de bekleyen bir kadınım. Servisten indiği anda çocuk gibi elimi sallayarak heycanlaniyordum ama o tamamen farklı söylemiş gösterdim kv me bak anne mesajlara diye yakın olduğunda çağrı at pencereye çıkayım diye ..

Amin hakkımızda hayırlı olsun ne olacaksa..
canı istedi evlendi, canı istedi baba oldu.
şimdi de canı bekar yaşamak istiyor.
sana pislik yaparım diyerek, ailesine sizi silerim diyerek baskı yapıyor.

ben olsam ona kolay lokma olmadığımı gösterirdim.
aynı yöntemleri denerdim üzerinde.
mesela, çocuk sende kalacak. ben de gencim güzelim günümü gün edeceğim evleneceğim vs. derdim.
veya ailesine ve ona çocuğumun yüzüne hasret kalırsınız diyerek misilleme yaparım ve boşanma aşamasında onu yıpratmak için elimden geleni yaparım.
ben bir ağlarsam onu on ağlatırım gibi gibi.

ya da her şeyi kabullenip ailenin yanına tayin istersin içinde acabalarla.

son seçenek olarak da aldatma yoksa işin içinde psikolojik destek alması ve aynı evde yaşamak şartıyla boşanmayı kabul ederim. bu arada eşler arası muhabbeti artıran dualar okurdum. misal evde sürekli bakara suresi okunması, dinlenmesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…