Allah allah bu sehir sularina erkekleri manyaklastiran 1 sey mi katiyorlar.bu ne dengesiz tutarsiz davranis.Merak ettim valla. Allah yardımcın olsun.
Bnmde kuzenimin eşi işten çgle yemegine geliyo. Yiyip gidiyo. 1 saat sonrada msj atıyo ben sıkıldım artık kendi hayatımı yaşıcam boşanalım diye. Bu kdr basit yani erkekler için. Ama kadın dik durmak zorunda katlanmak zorunda anne cünki kadın.
Yazık yaa. Valla şaşırmıyorum artık
asil davranmak istiyorsun ya, gerçekten öyle ol. yalvarma ağlama bekleme.Kızlar günaydın..
Dün gece oğlumun yanında uzanırken uyuyakalmışım sonra da kalkamadım yattım. Gece sürekli şaka gibi geldi tekrar gelip barisiyorduk ama yok belki on kere uyandım baktım ne arama ne mesaj var eşimden..
Kabullenmek ten başka seçeneğim yok ki. Ne yapabilirim bı şeyden eminim. Pişman olacak yazık ediyor bize.. ben ilahi adalet e inanırım .. hiç bir zaman mutlu olmayacak kendi bu yolu seçti bana konuşma hakkı bile vermiyor. Evlenirken ortak karar alınır da neden bosanirken herşey güzelken bana geçti karşıma bitti diyor ki aklımda bir sürü soru var ama elim kolum da bağlı.
Arabayı dün aksam otopark a bıraktı. Babası gelip onu başka araçla alacaktı. Araç bende bugün ise gitmiyorum yarın gidicem . Hiç bir gelişme de yok dediğim gibi bugün gelicek takım eşyaları ni almaya..
mutluymus gıbı yapmak,erkegı ters kose edınce daha mı mutlu oluyor ınsan Icındekılerı soylese, bagırsa. Gercekten soruyorum bunu yanlis anlamayinE Eylulm günaydın tatlım eşinin bilinç altında zaten beni bırakmaz ayrılamaz var diye düşünüyorum gitmesini engel olunmuş soruların cvbi sorulmuş ve senin yerinde olsam hiç ilgilenmem aradigıda her zaman acmam arada açarım hiç yüz verme konuşma; konuştuğunda direk konuya girip konuş kapat hal hatır dahi sorma aynı odada dahi durma seni gördüğünde mutluymuş gibi davran gülümse arkadaşlarının yanında öyle davran evinde içinden ne geliyorsa öyle yap sonra (erkekler mutluymuş gibi davranınca ters köşe oluyor)
mutluymus gıbı yapmak,erkegı ters kose edınce daha mı mutlu oluyor ınsan Icındekılerı soylese, bagırsa. Gercekten soruyorum bunu yanlis anlamayin
mutluymus gıbı yapmak,erkegı ters kose edınce daha mı mutlu oluyor ınsan Icındekılerı soylese, bagırsa. Gercekten soruyorum bunu yanlis anlamayin
katılıyorum.Arkadaşın eşi izin vermiyor ki konusturmuyor arkadaş konuşmuyor bazen vücud dilini konuşturmak yetiyor (eşi çevresine mutlaka soracak o yüzden ark. Mutlu gözüksün dedim) (eşim 2 defa evden gitti yalvar yakar çağırdım geldi şimdi çok pişmanım mesela) bunu bazen eşime yaparım ben kulaklı takar muzik dinlerim eve geç gelir geç dediysem 8 9 gibi mutfakta birşeyler yaparım müzik söylerim aslında geldiğini duyarım ama duymamazlıktan gelirim oda gelir ben burdayım diye arkamdan hissetmemis gibi yaparım yanağımdan öpünce farketmis gibi yaparım eve geldiğini halbuki gözüm yoldaydi bazende hiç ilgilenmem kitap okumuş gibi yaparım yada ark. Bi odada konuşmaya giderim kahkaha atarım oda sinirinden catlar
Yalvar yakar olaylarını kastetmedım kesınlıkle ınsanın gururunu kırar o zaten. Ama bu kadar yılın hatrına en azından bı acıklamayı hakedıyor dıye dedım ben de. erkekler esının onsuz yaşayamayacagını düşünürler ama yuz ustu bırakıp gıderler. Mınnetının olmadıgını bılmelı ama sadece bosanmada degıl evlılık boyunca bılmelı. Burnunun yere ındırmıssın sen de tebrık ederım. Muzık dınleme olayı supermıs ben de yapayım onu :)Arkadaşın eşi izin vermiyor ki konusturmuyor arkadaş konuşmuyor bazen vücud dilini konuşturmak yetiyor (eşi çevresine mutlaka soracak o yüzden ark. Mutlu gözüksün dedim) (eşim 2 defa evden gitti yalvar yakar çağırdım geldi şimdi çok pişmanım mesela) bunu bazen eşime yaparım ben kulaklı takar muzik dinlerim eve geç gelir geç dediysem 8 9 gibi mutfakta birşeyler yaparım müzik söylerim aslında geldiğini duyarım ama duymamazlıktan gelirim oda gelir ben burdayım diye arkamdan hissetmemis gibi yaparım yanağımdan öpünce farketmis gibi yaparım eve geldiğini halbuki gözüm yoldaydi bazende hiç ilgilenmem kitap okumuş gibi yaparım yada ark. Bi odada konuşmaya giderim kahkaha atarım oda sinirinden catlar
ya azcik vicdanli bi adam ayrilmaya niyetlendiyse bile en azindan 1 sene daha bekleyeyim de bebegimiz az büyümüş olsun diye düşünür. bu adamlara noluyo da birden bu derece degisiyorlar yaa hayret valla. seni üzmek istemem ama baska bi kadin olma ihtimali yüksek gibi kendini bu olasılığa da hazirla malesef. ama esin cok büyük kul hakkina giriyor, begenerek severek al gül gibi geçin cocuk olsun ortada hic biri sorun yokken aşık degilim ayrilalim de bıçak gibi kes at. Yok yaaaaa. Sanki her evli cifr büyük aşk mi yaşıyor. sevgi, saygi, huzur bunlar yeterli. ailelerde ve cinsel yaşantıda da sorun yoksa... resmen şımarıklik yaaa... ama inan zor bi süreç yaşadıktan sonra seni güzel günler bekliyor. Rabbim böyle zor da kalani yalniz birakmaz, güzel kapılar açar. Eşinse ya bu dünyada ya ahirette bunun cezasini çekerKızlar günaydın..
Dün gece oğlumun yanında uzanırken uyuyakalmışım sonra da kalkamadım yattım. Gece sürekli şaka gibi geldi tekrar gelip barisiyorduk ama yok belki on kere uyandım baktım ne arama ne mesaj var eşimden..
Kabullenmek ten başka seçeneğim yok ki. Ne yapabilirim bı şeyden eminim. Pişman olacak yazık ediyor bize.. ben ilahi adalet e inanırım .. hiç bir zaman mutlu olmayacak kendi bu yolu seçti bana konuşma hakkı bile vermiyor. Evlenirken ortak karar alınır da neden bosanirken herşey güzelken bana geçti karşıma bitti diyor ki aklımda bir sürü soru var ama elim kolum da bağlı.
Arabayı dün aksam otopark a bıraktı. Babası gelip onu başka araçla alacaktı. Araç bende bugün ise gitmiyorum yarın gidicem . Hiç bir gelişme de yok dediğim gibi bugün gelicek takım eşyaları ni almaya..
Bu kadar ıyıyken nasıl bu kadar kotu oldunuz bunu dusunmek bıle yıpratıcı. Kendınden sogutup ayrılması daha az zarar verırdı sanırım. Oturup enıne boyuna konusması gerek bu adamın acıklama yapması gerek ya aklım almıyor. Senı haketmedıgını dusunuyor tek seebeb bu gelıyor aklımaYa kızlar herkes onurlu ol dik dur güçlü ol demiş . Size ah bi anlatabilsem geçen haftalarda çok yoruldugumda bana güçlü ol sen benim karimsin çünkü .. sabır daha sakin caliscagimiz zamanlarda gelcek diyen insan işten gelirken sizi çok özledim diyen insan ben nasıl yalvarmayi.m bu adama Allah aşkına. Anlayamıyorum ki . Tamam bugün geldiğinde hiç bişey söylemem aglayamiyorum da yemin ederim 2 gündür tek bişey yemedim su içiyorum sürekli süt için o da. En son yemeğimi eşimle AVM de yemistik . Yarın göreve gidecek bugün evde giderse gider avukata ondan sonra netlesir herşey hala bekliyorum salak gibi acaba diyorum..
+1. Dusundugum herşeyi soylemissin.Çok mal mülk yokmuş zaten ve tayin için senin boşanma işini hemen bitirmeye ihtiyacın var anlıyorum.
Anlaşmalı boşanmada şartlar siz nasıl anlaşırsanız öyle olur. Herşeyi eşit paylaşırsınız.
Çocuğun velayeti sende olacak. Görüş için şunlar önemli bak dikkat et: Mutlaka belli bir aralık olsun, istediği zaman gibi bir ibare bulunabiliyor mu bilmiyorum ama olabiliyorsa da asla kabul etme. Ve mutlaka sen her neredeyse gelip orada görsün, yatılı kalacaksa gelsin kendi götürsün. Kendi çeksin yani eziyetleri anlayabiliyor muyum?
Ve çocuğun için nafaka al. Sen çalıştığın için gerek yok diyeceksin ama var. Çocuk ikinizi de sevecek, baba deyip sayacak onu ama her türlü sorumluluğunu sen çekeceksin. Sana çocuğu doğurtup sonra zor gelince başına atıp kaçmasını biliyor. Yok öyle yabancı gibi ayda bir gelip sevip kaçmak. Çocuğa nafaka mutlaka versin. Bu şartlar olmadan kesinlikle kabul etme anlaşmalı boşanmayı. Bunları kabul ediyorsa tamam.
Çocuğunun bütün haftasonlarını ona verme, gerçekten gelip alacak olursa (bence varlığını bile unutacak ama) çok canın acır. Zaten çalışıyorsun çocuğunla bir haftasonun var onu da o sperm donörü (baba diyemem bu adama) çalacak. Ayda bir, iki üç haftada bir gibi bir düzen belirleyin.
Mutlaka avukatla görüş. Hatta hemen git görüş. Anlaşmalı boşanmanın incelikleri konusunda yardım etsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?