- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
Geride 1 kadın 1 bebek bırakıyo vicdan azabından olabilir ya da biri var arada sıkışıp kalmanın verdiği rahatsızlıkla karışık vicdan azabı hele birde eşinin bunu hak etmediğini biliyosa ağlasın tabi rezil gebersnCanim cok üzüldümama sevgisi biten biri neden aglasin baska bisey olabikirmiki?
He evet de işte demesi kolay ortada 1 yuva 1 bebek ne cok emek kaç sene varSeni sevmeyen ve istemeyen biriyle işin olmasın. Hala ne diye yalvarıp bekliyosun,değmez.
Bence evliyken baska kadinla gorusen ve bu kadin icin esini birakan birinde vicdan olmaz birakmak zorundami kaldiki diyorum ama yaptigi affedilir bisey degil tabikiGeride 1 kadın 1 bebek bırakıyo vicdan azabından olabilir ya da biri var arada sıkışıp kalmanın verdiği rahatsızlıkla karışık vicdan azabı hele birde eşinin bunu hak etmediğini biliyosa ağlasın tabi rezil gebersn
He evet de işte demesi kolay ortada 1 yuva 1 bebek ne cok emek kaç sene var
Ben evi terk eden arayan herkese karimi seviyorum diyip aglayan birini taniyorum. Bosanalim teklifinin de ondan geldigi birini... mahkemede aglayan durusmadan cikinca kahkahalarla gulen birini... o yuzden sasirmiyorum.Canim cok üzüldümama sevgisi biten biri neden aglasin baska bisey olabikirmiki?
Bir narsistlemi evliydin sendeBen evi terk eden arayan herkese karimi seviyorum diyip aglayan birini taniyorum. Bosanalim teklifinin de ondan geldigi birini... mahkemede aglayan durusmadan cikinca kahkahalarla gulen birini... o yuzden sasirmiyorum.
evet. sonradan anladim. evliyken anlamiyorsunuz zaten.Bir narsistlemi evliydin sende
Hatırlayamadım nickini ama biri vardı bir kaç senelik evlilerde diş hekimiydi sanırım eşi böyle terketmişti hatta çok sakin yazıyordu eşide istediği zaman eve girip çıkıyordu ailesinde bekle sabret değişecek vs diyorlardı o kadına da fake falan dediler hesabını kapattırmıştı. Kocası onu sen çok mükemmelsin iyisin vs die terketmişti hatta yurtdışıma tatile çıkacaklardı.ama onun çocuğu yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?