Eşimle konuşmamız

Siz zaten onurlusunuz konu sahibi..
Onuru olmayan malesef karsinizdaki bir evetle sizi hayatiniza dahil edip merkezi yapıp sonra açıklama dahi yapmadan bitti diyebilen o malesef..
Sizde bir annenin evladisiniz,siz de bir annesiniz..
Hayatta sadece birinin eşi şimdi de biten bir ilişkinin ardında kalan can kırığı gibi görmeyin kendinizi..
Kendiniz için de sizin için değerli olan herkes içinde ayakta kalmak,yemek içmek normalleşmek zorundasınız..
Herşey için bir şükür sebebi vardır şu hayatta sizde sahip olduklanizla güç bulun inşallah

Ya dünden beri kaç kez yazdım sildim bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum ki eşim iki sene önce beni aldattı. Öğrendiğim an evi başına yıktım, kesinlikle boşanacağımı, tüm hayatımın ondan ibaret olmadığını, illaki benimde kendime göre bir hayatımın olacağını, kendisinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını falan söyledim. İki gün ağlarım üçüncü gün unutur, önüme bakarım dedim. Kabullenmesi, çıldırdı, ayaklarıma kapandı, af diledi, yeminler etti. İki çocuğun hatırına affettim şimdi kuzu gibi. Diyeceğim şu ki onları hayatımızın merkezine koyup onlar olmazsa hiç bir şey yapamayacağımızı, biteceğimizi düşünmek ve onlara hissettirmek çok yanlış.

E Eylulm ben kaç ay oldu hala acı çekiyorum boğazımda bir düğüm midemde bi yumruk türlü fedakarlık yaptığım adam beni 2 çocukla yüzüstü bıraktı hemde kacıncı kez ama artık bu sonmuş dönüşü yokmuş hoş dönsede nasıl güvenirim ki bu saatten sonra boyle terkedilşlerin altından hep başka kadın çıkar genelde aylarca ayakta uyutulmus olursun ve adam hiç beklemediğin anda çeker gider ben gibi sap gibi kalakalırsın
Uğruna zamanında üniversiteyi ülkeyi ailemi bıraktığım kocam şimdi beni yüzüstü 2 cocukla parasız pulsuz bıraktı o şimdi muhtemelen 1 yada bikaç kadınla gezip eğlenip parasını ona yedirirken çocuklarına nafaka bile vermiyo onuda geç çocuklarını bile unuttu arayıp sormuyo bu reziller karıyı boşarken malesef cocuguda bosuyolar

kuzu gibi mi
sizin kocanız eve bile gelmiyor ki sizi görmek için

var ya böylelelrine çok şey demek istiyorum da diyemiyorum çok yazık ya sen evlen çocuk yap kendine bağla eşini sonra çek git ne ala memleket yanlarına kalmaz canım merak etme Allah böylelerinin cezasını verir sabredin çocuğunuz için öldü varsayın ve öyle yaşayın

Çok hoşsunuz, bayılıyorum eski konulardan dem vurmanıza. Evet arkadaşlarıyla takılıyor ama aldatma eğilimi dahi olmadı olamaz inşallah. Bu konuda kuzu gibi inşallah

öyle bir anlatmışsınız ki sanki muhteşem huzurlu evliliğiniz ee mecbur hatırlatmak gerekiyor gerçekleri

ya bunları duyunca sinirlerim bzouluyo gerçekten hadi senle bağı bitti sevmiyo o çocukların günahı ne nasıl insan bunlar ya of offf ben deli oluyorum böyle kişilik olmaz olsun Allah merhamet versin herkese

öyle bir anlatmışsınız ki sanki muhteşem huzurlu evliliğiniz ee mecbur hatırlatmak gerekiyor gerçekleri
Sağolun, eksik olmayın. O zaman siz şöyle yapın burda yorum yapanların teker teker konularını araştırıp "Ama sen de şöylesin, sen de böylesin" deyin zira bu şekilde elinize çok şey geçmiş olur. Ayrıca kimsenin evliliğinin dört dörtlük olduğuna da inanmıyorum.

Eski konulardan neden korkuyorsunuz arkadaşlar onları da siz yazmadınız mi? Ha bir konu açarsınız yemek tarifi sorarsınız orda tutup senin kocan annen kv den şöyle böyle denmez ama alakalı bir konuda evet önünüze gelebilir hayatınızı olduğu gibi kabullenmek iyidir

Ben de inanmıyorum,evliliği 4 4 lük olanın ailesi ya da iş hayatı marazlı benim öyle mesela, ama aksiymiş gibi davranmıyorum,aman işimi pek seviyorum ya da annem kardeşim kuzu gibi demiyorum

Başkasının konusunda hatırlatmak doğru mu sizce. Korksam konu açmam zaten

yok ben öyle herkesin eski konusunu karıştırmıyorum
sadece olmayan seyi olmuş gibi gösterenler hariç

çok çok üzüldüm sabah sabah.
Malesef erkek kardeşim de aynı durumda. Kaç sene çıktılar, senelerdir de evliler. nur topu gibi bir yegenim var. boşanıyor.
Erkek B planı olmadan kolay kolay düzenini bozmaz. Hele de bu kadar güzel bir evlilikte. Velev ki problemler olsun yine bu kadar cabuk bitmez. Bence birisi var hayatında. ve aşık malesef.
Canım şu durumda yapacağın tek sey arkasında ağlayan birisi yok. Dik dur. Hakikaten kaybettiğini bilsin sizi. Hemen boşanmanı tavsiye etmiyorum. HAtta ben olsam evlenirken ortak karar aldık. bosanırklen de öyle. Kendimi hazırlamam lazım buna. Ne zaman istersem o zaman boşanırım de resti çek. Pislik neyse yapsın bakalım.

Niye asil dursun cool dursun bu kadının içindeki fırtınayı coşturur sadece. İçinde tutmak hasta eder. Haykırması içindekileri dökmesi lazım.
Adam konuşma sus desin istediği kadar. Konu sahibi eşinizin ailesi ayarlasın o evdeyken gidin ve içinizi dökün. Sebebini söyleyene kadar da bırakmayın. Taş olsa meraktan çatlar. Neden bitti neden neden yani!

...'la olan bütün ilişkimi yıkıp yeniden yaratımını iptal ediyorum.

Sen haklısın ben haksızım (3 kez söyle) bunu nasıl telafi edebilirim?

Hayat bana tüm neşe ihtişam ve bolluğuyla gelir.

Canım, üstteki boşluğa eşinin adını yerleştir. Bu cümleleri devamlı oku eşin gelene kadar. Ciddiyim mutlaka yap.

içini döksün de adam kaçıyor resmen. üzerine kapıyı mı kilitlesin?
ayrıca konu sahibi hesap soracak kadar kuvvetli değil.
en fazla ağlar belki yalvarır.

kuzu postunda kurt değildir inşallah.

konu sahibi de aldatılmışsa, aynı şeyi yapmamasını tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…