Eşimle konuşmamız

hiç bir şeye itiraz etmeyin belki biraz ayrı kalmanız iyi gelecektir. bu arada da ailenize söylemeyin. biraz kendinizi dinleyin. agladığına üzüldüğüne göre o da çok memnun değil bence. acaba neden ayrılmayı düşünüyor olabilir ki. face bir grup var tıbbı nebi diye istersen orada muhammed bas beye sorununuzu mesaj yoluyla sorabilir ve ne yapılması gerekiyorsa sorabilirsiniz. bu durumda bir çok sebep olabilir ve bunu bulmak için o beye mesaj çekin. hatta hemen üye olmanızı ve soru sormanızı çok isterim.

Son düzenleme:
o gelmeden yoldayken ara ogren durumu. En azından kafanda söliceklerini tasarlarsın ya da senı neyın bekledıgını bilirsin.

Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum

Kızlar gerçekten çok kötüyüm nasıl yapicam şimdi tekrar aricam kayinvalidem i ya elimde telefon bekliyorum böyle bir şey olabilir mi

E Eylulm durun bir, daha konuşmadan olasılıklar üzerine gelecek tayini yapıyorsunuz. Durun bi nefes alın, yüzünüze bi su çarpın. Her şey olacağına varır, hayat bitmiyor, ölüm değil, kayıp değil.

Biraz sakin, bekledikçe gerildiniz anlıyorum, en kötüyü düşünüyorsunuz anlıyorum. Ama lütfen biraz sakin.

kocan depresyonda.

Sakin olun sakın ağlamayın biliyorum zor ama şöyle bir şey söylicem sırf deneyin onu diye.. tamam sevmiyor olabilirsin ama çocuk için biraz daha sürdürelim deneyelim en azında diye zarf atın sadece zarf yani.. Eğer kesinlikle istemiyorum derse hayatında biri olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ama deneyebiliriz derse kafası karışık diye düşünebiliriz..

15 20 dakikaya gelir
Ben hikayeniz de yorumlariniz da bi his bi duygu alamadım ;cok donuk ve soğuk .Üzüntülü gibi yazılmaya çalışılmış ama asla soka girmiş bi kadın yok ortada.
Şoka girmiş kadin nasıl oluyor. Ben eşini tam 7 yıldır tanıyordum ve benim herseyimdi 15 dakika ya gelir eve ve korktuğum şeyi anlatır çünkü ailesine bile açıklamış . Ankara da yaşıyorsanız buluşalım da görün halimi ne diyim.

Meraktan çıldırcam inşallah yanılıyoruzdur

Son düzenleme:
Kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin canım... Sen şu an durumuna odaklan Allah gönlüne genişlik versin inşallah senin için güzel olur

Kızlar yakindir eğer gücüm olursa yazicam konusmamizin sonucunu ama biliyorum artık belli herşey pencere de bekliyorum dua edin
canım müsait olduğunda lütfen yaz. allah yardımcın olsun

Canım benim sakın yalvarma. Sessizce dinle ve çok gururlu ol. Eğer başka biri yoksa emin ol pişman olacaktır, bir anlık buhrandı diyecektir. Az ve öz konuş, sana hiç yakışmadı de işin özü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…