İnsanın hayatı 5 saatte değişir mı aileme anlaticam daha Allah ım
Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum
Kızlar gerçekten çok kötüyüm nasıl yapicam şimdi tekrar aricam kayinvalidem i ya elimde telefon bekliyorum böyle bir şey olabilir mi
Geliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm
kocan depresyonda.Geliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm
üzgün surat koymadı diye mi acaba. hı?Ben hikayeniz de yorumlariniz da bi his bi duygu alamadım ;cok donuk ve soğuk .Üzüntülü gibi yazılmaya çalışılmış ama asla soka girmiş bi kadın yok ortada.
Sakin olun sakın ağlamayın biliyorum zor ama şöyle bir şey söylicem sırf deneyin onu diye.. tamam sevmiyor olabilirsin ama çocuk için biraz daha sürdürelim deneyelim en azında diye zarf atın sadece zarf yani.. Eğer kesinlikle istemiyorum derse hayatında biri olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ama deneyebiliriz derse kafası karışık diye düşünebiliriz..Geliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm
Şoka girmiş kadin nasıl oluyor. Ben eşini tam 7 yıldır tanıyordum ve benim herseyimdi 15 dakika ya gelir eve ve korktuğum şeyi anlatır çünkü ailesine bile açıklamış . Ankara da yaşıyorsanız buluşalım da görün halimi ne diyim.Ben hikayeniz de yorumlariniz da bi his bi duygu alamadım ;cok donuk ve soğuk .Üzüntülü gibi yazılmaya çalışılmış ama asla soka girmiş bi kadın yok ortada.
Kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin canım... Sen şu an durumuna odaklan Allah gönlüne genişlik versin inşallah senin için güzel olur15 20 dakikaya gelir
Şoka girmiş kadin nasıl oluyor. Ben eşini tam 7 yıldır tanıyordum ve benim herseyimdi 15 dakika ya gelir eve ve korktuğum şeyi anlatır çünkü ailesine bile açıklamış . Ankara da yaşıyorsanız buluşalım da görün halimi ne diyim.
canım müsait olduğunda lütfen yaz. allah yardımcın olsunKızlar yakindir eğer gücüm olursa yazicam konusmamizin sonucunu ama biliyorum artık belli herşey pencere de bekliyorum dua edin
aynen. amin..Kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin canım... Sen şu an durumuna odaklan Allah gönlüne genişlik versin inşallah senin için güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?