- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Ben de ilk kez duydum.Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Biz her yıl bir tane keseriz (gücümüz buna yeter) şimdiye kadar hiç kimin adına olacak diye konuşmadık.
Böyle bir şeyin var mı bende merak ettim simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk kez duydum.Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Biz her yıl bir tane keseriz (gücümüz buna yeter) şimdiye kadar hiç kimin adına olacak diye konuşmadık.
Böyle bir şeyin var mı bende merak ettim simdi
Siz okuduğunu anlayabilen biri olarak cevap verin madem, "kesmeyin" demenin neyi komik ya da kötü? Kurban ibadet değil mi, bu kadar sorun ve tatsızlık çıkarıyorsa böyle bir öneride bulunulabilir. Size ne tam olarak?Ya anlamıyorsunuz bir de sataşıyosunuz. Umrumda olmayan dini inancı, YORUMU değil. Okuduğunu anlamayan insanlar ne dolaşıyo buralarda anlamıyorum.
Komik olan şu: kendi kesmiyosa kesmeyi düşünen birinin hayrını neden engellesin?. (Kötü demedim onu siz uydurdunuz.)Siz okuduğunu anlayabilen biri olarak cevap verin madem, "kesmeyin" demenin neyi komik ya da kötü? Kurban ibadet değil mi, bu kadar sorun ve tatsızlık çıkarıyorsa böyle bir öneride bulunulabilir. Size ne tam olarak?
Aslında benim için de aynı. Aileden öyle görüşüm, kurbanı da yardımlaşma olarak algıladığım için öyle devam ettiriyoruz.bizde hanefiyiz aileden yani.(ben mezheplere inanmıyorum o ayrı). hiç duymamıştım ilginç geldi.
tşk ederim bilgi için.
yani bir evin içinde karı koca ayrı ayrı mı keser?
ilk defa duydum bunu.
He engellemiş tabi. Konu sahibinin aklı yok çünkü biri kesme deyince hemen kesmeyeyim diyecek. İyi günler.Komik olan şu: kendi kesmiyosa kesmeyi düşünen birinin hayrını neden engellesin?. (Kötü demedim onu siz uydurdunuz.)
Tamam canım yorum yapsın sıkıntı degil fakat umrunda olmayan birsey icin yumutlamasın.Burası bir forum. İsteyen yorum yapar. Buna karışamazsınız.
Yok durumlari iyi olmadigi icin kesmiyorlar ben öyle bir şey düşünmedim zaten
Birsey soracagim "Yumurtlamasın " ne demek ?Tamam canım yorum yapsın sıkıntı degil fakat umrunda olmayan birsey icin yumutlamasın.
Ben dini inancınıza bişey demiyorum umrumda da değil. Ama kurban kesmeyi düşünen birine ben kesmiyorum sen de kesme demeniz komik.
İyi Tatiller.
Ya beynin almıyo mu??? Umrumda olmayan dini inancı, yorumu umrumda ki bende ona yorum yapıyorum. Ama bin kere de desem nafile anlama zorluğu yaşanıyorTamam canım yorum yapsın sıkıntı degil fakat umrunda olmayan birsey icin yumutlamasın.
Aklının olup olmadığını ben bilemem. Ama kadın soru sormuş ve verilen fikirlerden aklına yatanı uygulayacak. Bu kadarını anlayabiliyorum canım benim dertlenme.He engellemiş tabi. Konu sahibinin aklı yok çünkü biri kesme deyince hemen kesmeyeyim diyecek. İyi günler.